reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

okres czsem wystepuje szybciej niż powinien. ja bym zaczekała i zobaczyła jak nie zrobi sie obfity jak nie to bym test zrobiła

Tylko, że test robiłam we środe popołudniu i wyszedł negatywny, tak więc mysle, że to jednak okres... ale uwierz mi nigdy mi sie takie coś nie wydarzyło... a co najważniejsze nie boli mnie brzuch... Jak zawsze miałam mieć okres to np. na dwie godz. przed strasznie bolał mnie brzuch i wtedy wiedziałam, że zaraz się zacznie... a teraz zauwazyłam to przez przypadek jak poszłam do WC....

reklama
Cześć dziewczynki...

Słuchajcie, @ powinnam dostać we wtorek lub środa, czyli za 4-5 dni... ale dzisiaj zauważyłam lekkie plamienia.... koloru różowego.... w sumie brzuch mnie nie boli... wcześniej mi sie to nigdy nie zdazyło, jak miałam dostać okres to od razu było mocno czerwone i to w sporych ilościach...?? co o tym myslicie???

ja wlasnie mialam tak samo...tez plamilam i zaczal mnie bolec brzuch a teraz juz 3 dzien mam tak obfite krwawienie, ze hej. podejzewam, ze to poronienie...
ale tez nie zawsze @ zaczyna sie od normalnego krwawienia. moze tobie juz sie zaczyna

sun nie chce ci robic nadzieji bo na implantacje chyvba za puzno ale kto wie moze dłuższy cykl :-)
bo ja jedna nitke rozowa tez przed @ terminem pamietam ze mialam ale nie plamienie...

truskawcia super tylko ja sie rozkleilam az maz palze zrobil bo ja bardzo uczciowa i reaguje strasznie placzem ;-p maciezynski mi sie wlaczyl... no i facet w kinie za szybko kamere wylaczyl a miall w miare dioobbrehj jakosci ale nie znam kurcze koncowki calej...

Milia- wszystko możliwe, ale to że @ Ci się pokręcił też jest możliwe, bo mi odkąd zaczęłam starania też się zmieniło, co rusz to inne dni he he a wcześniej miałam dokładnie co do dnia :-) Lekarz Ci na pewno nie zaszkodzi :-) uważaj na siebie :-)

Atanku- jej niedobrze :-( może smaruj sobie nóżkę czymś :-) i dbaj o brzuszek :-) <tuli>
Oooo to muszę sobie obejrzeć :-D

Sun- zalecam czekanie :-) @ z emocji może się poprzesuwać :-)

Ostatnia edycja:
Atan ja nie robię sobie nadzieji.... wiesz moje cykle trwają ok. 38 dni... robiłam w środe test ale popołudniu i wyszedł negatywny... więc nie robię sobie nadzieji, ale dziwne są te moje objawy...

Milia, dzwoń do lekarza i postępuj jak Ci poradzi. Osobiście, gdyby nie robiła testu i mnie takie krwawienie się zdarzyło, którego nie miałam wcześniej i trwało nie tylko w nocy ale w ciągu dnia, to skontaktowałabym się z lekarzem.
Sun, czy Ty zrobiłaś test przed spodziewaną @?? od razu za to klaps! poczekaj, jeśli to małe różowe plamienie, to zrób testa w dzień @.

Cześć dziewczynki...

Słuchajcie, @ powinnam dostać we wtorek lub środa, czyli za 4-5 dni... ale dzisiaj zauważyłam lekkie plamienia.... koloru różowego.... w sumie brzuch mnie nie boli... wcześniej mi sie to nigdy nie zdazyło, jak miałam dostać okres to od razu było mocno czerwone i to w sporych ilościach...?? co o tym myslicie???

że miałaś trochę stresów i @ przyszła wcześniej

reklama
Ale nieciekawie na forum....

Fifka, dzwoń do lekarza i nigdzie sama nie jeździj, niech Ci ktoś przywiezie i na ginekologię marsz, to się powtarza, nie ma na co czekać, ja z bólem pojechałam, a Ty ze skurczami czekasz....

Milia, to samo, telefon i na ginekologię, nie na pogotowie, od razu na szpital, bo tam muszą przyjąć. Nawet, jak wyśmieją, to bedziesz wiedzieć

Sun, za test przed terminem masz po łapach :p i wiedz, że mógł zwyczajnie nie wyjśc, tyle dni.... Olaboga :p A teraz spokojnie czekaj, bo wszystko mogło się przesunąć po prostu, albo faktycznie hormony zwariowały

Do góry