reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Milia możesz jechać jeśli cie ro niepokoi! Nikt nie m prawa cię wyśmiać! Okresy bywają różne... jedne bardziej obfite inne mniej. Ale jeśli to coś naprawdę dziwnego u ciebie to oczywiste że leć!!

Mineralna
zaraz jade do mamy bo u niej została moja nowa piżama i wezmę od niej długi szlafrok (bo ja mam tylko lekko za tyłek...) i jak zacznie sie powtarzać to od razu lecę. Postaram się dzisiaj też z ginem moim skontaktować. Moze ona mnie na szybka wizytę opowie i dokładniej zbada niż na pogotowiu.

reklama
do gin a jak nie ma gina to na oddział ginekologiczny

fifka: chociaż ja tez miałam takie skurcze że normalnie krzyczałam miałam gdzieś co ludzie pomyślą...i wszystko jest wporządku...ale różnie bywa

Sweet- masz ciekawe włoski :-D

Ael- nie chodzi o to że Ty jesteś śmieszna, ale jak wyobraziłam sobie ( boziu, a wyobraźnie mam wielce bogatą i rozwiniętą :-p ) jak wychodzisz zza winkla na jakiegoś mohera, to od razu słyszałam ten krzyk :-D i myślę, że to byłoby warte zobaczenia :-D a tak zupełnie serio to włoski masz imponujące :-)

Mijenka- oooo tak chciałoby się zrobić tysiąc rzeczy naraz, i jeszcze uratować świat :-D ale wyżej siebie nie podskoczymy ;-) nie można zbyt wiele brać na siebie :-) dobrze, że masz już to za sobą

Atan- łłłłłlooo jejciuś, ale przesłodka żyrafaka :-D nooo ciekawa jestem tego dzidziusia w środku :-D a jak tam smerfy? Fajne? :-D

Fifka- oj martwisz mnie :-( uważaj na siebie, nie przeciążaj :-)

Mineralna- <głaszcze> już niedługo lato się skończy i będzie chłodniej :-D

She- bidulko znów w pracy <głaszcze> :-D

Milia- a Ty masz @? Jest to o tyle niebezpieczne, że jak masz bardzo obfite @ możesz dostać anemii :-( tak, że obserwuj się a jak tak będzie nadal to zgłoś się do lekarza

Asiol- właśnie, Ty jutro masz WIELKI dzień :-D

Dagne...nie robilam testu, ale tez podejzewam poronienie...bo @ przyszedl wczesniej o tydzien 21dc...a ja NIGDY nie mialam takich okresow jak teraz. a w nocy to juz w ogole nie musialam sie martwic...
a da sie jakos sprawdzic czy to poronienie?

Fifka, Mineralna...chyba najpierw sprobuje sie dodzwonic do mojego gina a pozniej jak on mi karze to pojade na pogotowie...

Truskawcia...no wlasnie dostalam @ o 8 dni wczesniej niz powinnam, najpierw mialam plamienie a nastepnego dnia zaczelo mnie zalewac juz...a ja pierwszy raz mam tak obfity @

dzieki dziewczyny...

Ostatnia edycja:
ja witam na chwilke bo spie szef mnie obudzil telefonem bo wczoraj mowilam o ducck do wc kleks i zona go wyslala i pytal o co chodzi ;-p bo w sklepie byl ;-) a ja od wczoraj cierpie nie wiem czemu ale boli mnie kostka u stopy tej co byla torebka peknieta stawowa i chodzic nie moge...a nie wygielam jej ani nic...samo przyszlo...a do tego caly czas mnie brzuszek pobolewa z przerwami...sen przynosi ukojenie wiec ide spac bo na popoludnie iude do pracy,

fifka trzymaj sie :-* ja ciuszka nie kupilam di=ostalam od magenty :-)

lami sproboj spac na lewym boku.

asiol jak sie czujesz dzien przed slubem?? bedziemy czekac na zdjecia:-)

Cześć dziewczynki...

Słuchajcie, @ powinnam dostać we wtorek lub środa, czyli za 4-5 dni... ale dzisiaj zauważyłam lekkie plamienia.... koloru różowego.... w sumie brzuch mnie nie boli... wcześniej mi sie to nigdy nie zdazyło, jak miałam dostać okres to od razu było mocno czerwone i to w sporych ilościach...?? co o tym myslicie???

2sweet a co byś chciała zrobić z włoskami? :-D dla mnie są super:tak:

kiedys bym dostala zawalu gdybym obciela 5cm, a teraz lubie zmiany :)
nie wiem co bym chciala, tez mi sie bardzo podoba jak jest ale myslalam czy koloru nie zmienic :p

Sweet ładne masz włoski, ale pokaż buźkę w całości :p
Z rozstępami nic nie robię, kilka lat temu zrobiły mi się od powiększonej wątroby i naprawdę temat rozstępów zwisa mi i powiewa na wietrze. Ja z tych rozstępów ciążowych jestem dumna, bo wiem że moje kochane dzieciątko je zrobiło, taki pierwszy rysunek dla mamusi :-D

ahh no chyba ze tak:) bo mam kolezanke co pieknie rozstepu zwalczyla wiec myslalam ze moze poddalas walke czy cos i chcialam poradzic :)
na tym kompie nie mam ladnych zdjec ale wstawie jedno zrobione pare mesiecy temu :p kolor mam tylko po lewej stronie od spodu szerokie pasmo i teraz wlosy sa duzo dluzsze no i ten roz mam juz tylko w jednym odcieniu :p
p58Zd.jpg

Sweet- masz przecudne włoski :) sama chciałam blond kiedyś, ale wiem że wyglądałabym trupio hehe :) także dorobiłam się tylko refleksów kiedyś, które usunęłam przed ślubem :)
ja w ciemnych wygldam trupio, jakos w blondzie czuje sie najlepiej i taki swiezy wyglad;)

ratujcie dziewczyny, 3dzien mam bardzo silne krwawienia,w dzien i w nocy musze wstawac co pare godzin, dzis rano jak wstalam do toalety to szklanka krwi ze mnie wyleciala...co sie ze mna dzieje, nigdy tak nie mialam. zastanawiam sie czy jechac na pogotowie, tylko boje sie ze mnie wysmieja
oj:( jedz kochana do szpitala, moze to nie krwawienie @ tylko cos peklo w srodku jakis wrzod albo cos?
takie krwawienie nie jest normalne i musisz ten krwotok powstrzymac

okres czsem wystepuje szybciej niż powinien. ja bym zaczekała i zobaczyła jak nie zrobi sie obfity jak nie to bym test zrobiła

Truskawica: wiem i niech kończy sie jak najszybciej bo wykituje..

Dziewczyny jak radzicie sobie z upałami?

reklama
Truskawcia dziekuje:*

Cześć dziewczynki...

Słuchajcie, @ powinnam dostać we wtorek lub środa, czyli za 4-5 dni... ale dzisiaj zauważyłam lekkie plamienia.... koloru różowego.... w sumie brzuch mnie nie boli... wcześniej mi sie to nigdy nie zdazyło, jak miałam dostać okres to od razu było mocno czerwone i to w sporych ilościach...?? co o tym myslicie???
tez tak mialam w poprzednim cyklu i dostalam @ w terminie
zaczelam o tym czytac i byly dwie opcje: albo fasolka sie zagniezdzila albo nierownowaga hormonalna no i dzis lece na badania hormonkow

ide sie zbierac o gonie do lekrza.. dam znac jak wroce, buzka

Do góry