reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

U Lamii fasolkę jeszcze pamiętam, doczytałam i chyba nawet gratulowałam, jeśli nie to teraz serdecznie gratuluję :)

Magneta kochana serdeczne gratulacje, tak się cieszę :D:D:D

Fifciu odpoczywaj kochana, oby wizyta na ostrym nie była konieczna :)

Buziaki kobietki :) :*

reklama
Atan:śliczny brzuszek.

Dobija mnie psychicznie ta pogoda całą noc nie spałam do tego stopnia że nawet płakałam że mi gorąco ale nawet nie będąc w ciąży potrafie płakać z powodu że jest mi gorąco

witajcie, u mnie dzisiaj jak na targu, co chce wejść na forum i nadrobić to ktoś dzwoni, lub osobiście ma jakieś żądania ;-), także wiem tylko ze fryzury były na topie,
mijenka:ja też bym chciała opini co do moich kłaczorów, ale w pracy nie mam foteczki, jak przyjdę do chaty to pokaże co mi tam urosło na głowie
A dzieki bardzo za przepis na maseczkę, na weekend będę chciała robić.

Fifka:skoro masz znowu te skurcze to bezpieczniej byłoby połozyć sie do szpitala zawsze to na miejscu jes lekarz,

Ja wczoraj do wieczora czułam bóle brzucha, a wogóle, to czy ja mogę spać na brzuchu, bo nie mogę sobie teraz znaleźć odpowiedniej pozycji do spania.
No i dziewczyny nadal nie mogę sie przekonać do przytulanek, jakoś mnie odrzuciło i boję sie czy mi to nie zaszkodzi no iten brzuch

Witam sie pieknie ;) Nie nadrabialam wsyztskiego ale widze ze caly czas meczylyscie wczoraj temat wlosow ;p

Fifka jak tylko bedziesz mogla to pisz nam co sie dziej! My tu wsyztskie sie martwimy ! ALe wszystko bedzie dobrze ! Musi byc :)

A ja od rana w pracy :(

Dzień dobry :)
Asiol - a Ty nie ogarnięta przygotowaniami???? :D to tylko 1 dzień :) jest stres?
Fifka - kurcze kochana, może zadzwoń pierw do ginekologa swojego? powiedz co i jak i poradź się. Jak każe jechać- to nawet się nie zastanawiaj!
Sweet- masz przecudne włoski :) sama chciałam blond kiedyś, ale wiem że wyglądałabym trupio hehe :) także dorobiłam się tylko refleksów kiedyś, które usunęłam przed ślubem :)
Atan - cudniasty pajacyk :)
Ael - o dźisys! haha, ja też się bardziej uśmiałam, niż przestraszyłam hehe :) a brzuszek słodki :)
Lamia - co do spania na brzuchu, to musisz się pomału oduczać. Ja spałam właśnie na brzuchu i ciężko mi było, ale w sumie powiększający się brzuszek Ci to całkiem uniemożliwi w pewnej chwili. Na razie jesteś na początku, więc dzidziusiowi nie zagrozisz :)

reklama
ratujcie dziewczyny, 3dzien mam bardzo silne krwawienia,w dzien i w nocy musze wstawac co pare godzin, dzis rano jak wstalam do toalety to szklanka krwi ze mnie wyleciala...co sie ze mna dzieje, nigdy tak nie mialam. zastanawiam sie czy jechac na pogotowie, tylko boje sie ze mnie wysmieja

Do góry