reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja mam lekarza prowadzącego z tytułem specjalista ginekologi, położnictwa i chorób kobiecych, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie... nic nie wybierałam u siebie w miejscowości. Bo mieszkam pod Rzeszowem (w sumie wyjeżdżając z niej jestem od razu w Rzeszowie;p). U nas w gminie jest ginekolog i położna, ale do tego ginka nie chciałam iść. A położna? możliwe, że każdy zameldowany w gminie podlega pod nią?? ja nic nie wybierałam...

reklama
Dziewuszki położną macie (przynajmniej powinniście mieć) wybraną już dawno, popytajcie rodziców, bo położną wybiera się chyba w wieku 13 lat dziewczynki :-)

Mart- a ilodniowe nasz cykle? :-)

Ostatnia edycja:
Hej kobitki :) dopiero teraz się zwlokłam do was :)

Zajęłam się projektem ulotki dla mijenki :), jeszcze muszę przez weekend sklep allegro zrobić :) i przycisnąć braciszka ciotecznego o stronę internetową.

Widzę , że nie wesoło tutaj dziś :(

Mila, Fifka dzwonić ale już do ginów i dbać mi tu o siebie
No z tym wyjściem zza winkla na mochera ależ to by był widok :D

Kurde to nie wiem teraz chodze do ginekologa w jastrzębiu a rodzic będe gdzie indziej i w innym miejscu mieszkam niz mój gin bo w pawłowicach a nie w jastrzębiu do jastrzębia dojeżdzma bo w pawłowiach nie ma gina bo to wieś

ja tez nic nie weiem zebym miała jakąś położną przyznaną. Może jak pójdę 14tego na wiztyę to mi tam w rejestracji coś powiedzą.

Mam chyba pierwsze mdłości ,i jakiś tak mnie piecze tak niżej niz w gardle, ja chce do domu a tu musze siedziec 3 godziny

mineralna: i mnie w miście szłyszałm ze położna kosztuje mięzy 500-1000 zł ale nie wiem co obejmuje ta kwota, bo na razie nie dopytywałam się .

Ostatnia edycja:
Neciuszka- walcz, walcz chętnie obejrzę ten internetowy sklep :-D

Mart- a teściorka nie robiłaś? :-D nie korci Cię? A wcześniej (przed) jakiej długości cykle miałaś? :-)

Lamia- gratuluję pierwszych mdłości :-D

Lamia: jak piecze to może byc zgaga . Gratuluje pierwszych mdłości :)

Lamia: mam pytanie osobiste nie musisz odpowiadać. twój jak sie rozwodził to najpierw miał separacje czy odrazu rozwód i ile to trwało?

reklama
Truskawcia: w liceum miałam ok 29 dni. Tescik chciałam zrobić 1 września.. chociaż może w ten weekend mnie przykorci ;p Tym bardziej,że M nie pozwala mi robić testów bez siebie ;p - bo mówi,że chce być przy tym :)

Do góry