reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
To były pasemka blond z ciemniejszymi, może na urodziny sobie zafunduję teraz we wrześniu, szkoda że ty nie masz jak zrobić :( wysłałam już ci maila :)

a mi się wydaje, że jak chcesz sama w domu robć to możesz zaryzykować z jasnym brązem, takim ciepłym
pasemka niestety już wychodzą z mody a poza tym jest problem z tymi oropnymi odrostami, które zawsze pojawiają się w nieodpowiednim momencie :)

Truskawcia nie otwiera mi się Twój wykres
a próbowałaś oleju z wiesiołka na śluz?

Ostatnia edycja:
Neciuszka a może jak Mijenka mówi, coś podnieść tak awangardowo Twój fryz, tak przód podobnie jak ma Fasolka. Ale poza tym masz tak wdzięczny uśmiech :-)

Fasolka fajniutka ta Twoja fryzura, a jaka szyja :-) Pasuje Ci :-)

Ja co najwyżej mogę pokazać swoje mokre włosy, bo właśnie wróciłam z randkowania z kabiną :-D ale mokrego mopa nikt nie chce oglądać :p

Zafasolkuję- eeee :-D myślałam, że najeść umie się sam ;-) ale masz rację najpierw dziadka połóżcie spać :-D

Ooooo z farbowaniem to ostrożnie trzeba – jak moja mamuśka chciała sobie ufarbować włoski na… jaki to był? Naturalny ciemny bląd, czy właśnie jasny brąz (coś takiego) to jej włosy wyszły takie jakby głowę w smole unurzała :-D i t u fryzjerki robiła :-D myślałam, że padniemy jak do domku wróciła, jak diablica wyglądała :-p

Ael-
ja chcę!!! :-D

Witam wieczorową porą... widzę temat włosów się ciągnie :p ja na szczęście nie ma problemu z farbowaniem bo nigdy nie farbowałam =, parę razy mnie kusiło zrobić sobie balejaż ale ze względu na to, że ja jestem leniwa i niesystematyczna to potem miałabym problem z chodzeniem regularnie do fryzjera. Za to farbuje zawsze mamusi i teściowej włoski :p

Truskawciu bo ja się staram :-D ale jak już doła załapię to nawet o ****** myślę:-( no nieważne:-p

zafasolkuję a co dobrego było do papu?:-D

doniu mi się wydaje, że ciepłe złociste kolory neciuszce nie pasują:no: na zdjęciu widać, że ma troszkę zaczerwienioną buźkę a ciepłe mogą to uwydatniać:-(

Ael ja też chcę zobaczyć to ciacho:cool2::-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry