reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ja też zmykam :) bo rano mi się nie będzie chciało wstać jak chlebek będzie jechał i nie będzie papu :]

Dobranoc pchełki na noc karaluszki pod poduszki :)

Nooo i jest mopik :D fantastiko :) a brzusio do schrupania :)

Mijenka- biedactwo moje <przytul> wierzę, że już więcej nie będziesz takich specyfików zażywać ;-) My Ci tutaj będziemy służyć za antydepresanty :-p

Zafaspolkuję- kolorowych snów :-)

Ael- aaaaa zaje/biste te fotki są :-D całe trzy :-D brzusio słodki jak zawsze :-D he he tym mopkiem to mnie bardziej rozśmieszyłaś niż straszyłaś :-p

Neciuszka- miłych snów :-D

I ja mykam spać :-D dobranoc laski :-D

witam wieczorowa pora :)
nadrobilam 10 stron, wiecej nie dam rady :p

@sweet: a na jakie badania idziesz ???
kochanie robie hormony, na liscie mam hormony tarczycy testosteron, FSH, LH, estradiol, progesteron i prolaktyne
a co jutro z tej listy odhacze to sie okaze rano :)

Hej dziewczyny!
Dołączam do waszego grona:)
Co prawda nie staraliśmy się z mężem o dzidzie, ale tak jakoś wyszło w tym miesiącu, że prawdopodobieństwo jest spore.
Wiem, że za pierwszym razem rzadko się udaje, ale już tak sobie nawkręcałam i oczytałam się was, że zaczęłam trzymać kciuki;)
Normalnie jakiś skrywane instynkt we mnie obudziłyście czy coś;P
Dziś powinnam dostać @, zobaczymy co to będzie.
witam i trzymam kciuki:)

Sweet :-) ja sobie,żartuje ja jestem wierna bestia :-) a to,że jestem na diecie nie znaczy ze w menu zajrzeć nie mogę :-) Mój M. i ten to dwie różne osobowości :-) dwoje innych ludzi. Kocham swojego faceta, bardzo :-) a co do oświadczyn, z tym się musimy wstrzymać na razie, póki u M. sytuacja się nie unormuje, bo w jego rodzinie to już 4 pogrzeb w przeciągu pół roku..
oj to niedobrze:( ale ja tam bym nie wstrzymywala sie z taka decyzja, moze nawet warto by troche ocieplic samopoczucie w rodzinie?:)

Wczoraj co się nie uśmiałam z mojego chłopa to myślałam że nie wytrzymam ;) mówi taki zmęczony i poważny do mnie, że chciałby jutro (dziś) dać mi coś wyjątkowego i takie tam ale musi to przesunąć do czasu wypłaty bo mieliśmy dużo wydatków i tak na dobry początek proponuje jakąś tam bombonierkę, kolację :D patrzę jak na głupa i pytam ale z jakiej to okazji, a ten oburzony mówi no jak to z jakiej przecież masz jutro urodziny co ty nie pamiętasz?! :D Taaaaaa patrzę na niego dusząc się ze śmiechu, ten pyta czego rży to go oświeciłam że urodziny owszem 25tego ale września :D FACECI ;)

ajj.. trzeba bylo nic nie mowic, przyjac prezent i podziekowac mowiac ze "to co kochanie, za miesiac powtorka?" :pPP co 2 prezenty to nie 1 :D

a kto testuje w najblizszym czasie?
ja sie testuje 4 wrzesnia:)

O! o włosach mowa? ja też chcę jakąś metamorfozę :) liczę na Ciebie Mijenka :) myślę o brązie, bo po porodzie nie będę wtedy dbać o odrosty, ale chciałabym cieplejszy niż mój naturalny. Teraz mam mega odrosty z miedzianego brązu ;p wyślę Ci zdj PW

Mijenka a moze tak po kolei kazdej metamorfoze zaproponujesz? przy okazji pocwiczysz doradzanie ? :p
dolaczam zdjecie swoich wloskow, moja ostatnia fryzjerska metamorfoza :p
teraz tylko chodze na odrostu (bardzo jasny plantynowy blond) i poprawienie tego rozu :) a wlosy mam z tylu mocno wycieniowane i najdluzsze wlosy sa juz prawie do pasa :)
ytDJ7.jpg

Hah nie musisz ich zobaczyć, moje włosy są grube, ciężkie sztywne, więc nic się na nich nie uda z fryzur, bo wszystko opada. Grzywkę też za bardzo mieć nie mogę bo nie lubię płaskich i przylegających do czoła. Także każda fryzjerka u której byłam wpierw zachwyt nad włosami a potem przekleństwa bo ciężko się robi przy takich włosach XD

witam w klubie, moje wlosy to takze zmora kazdego fryzjera:)

Dzięki Mijenka :) no to jak mi odradzasz trwałą (jak większość;)) to będę czasem kręcić, bo mam podatne, zwykłymi papilotami :)

a probowalas uzywac termolokow? ja mam ceramiczne pokryte jakims materialem, chyba aksamitem, i supe rmi sie liczki trzymaja a wlosy zupelnie nie niszcza sie :)

Zobacz załącznik 384964Zobacz załącznik 384966Zobacz załącznik 384965
No i dwa zdjęcia bonusowo, bo wiem że wam by się spodobały :p a robione były w poniedziałek

haha wariatka:) no stylizacja na dziewczynke z ringu udana :p
ojej ale brzusio masz juz wieeeelki !! a dzialasz cos z tymi rozstepami? poki czerwone mozna jeszcze z nimi wygrac:)

nikogo ni ma? no to wylaczam kompa i lece tv ogldac :) dobranoc :)*

Ostatnia edycja:
Sweet ładne masz włoski, ale pokaż buźkę w całości :p
Z rozstępami nic nie robię, kilka lat temu zrobiły mi się od powiększonej wątroby i naprawdę temat rozstępów zwisa mi i powiewa na wietrze. Ja z tych rozstępów ciążowych jestem dumna, bo wiem że moje kochane dzieciątko je zrobiło, taki pierwszy rysunek dla mamusi :-D

Mijenka ale no cooo oczekiwałaś :p Nie mam jeszcze aż tak długich.

Truskawka no wiesz, ja wiem że jestem straszna ale że śmieszna :p

Truskawciu mam taką nadzieję, że nie będę musiała się do tego uciekać:tak: jestem o tyle mądrzejsza, żeby nie brać na siebie za dużo chociaż bardzo kusi, żeby robić 10 rzeczy na raz:-D

2sweet a co byś chciała zrobić z włoskami? :-D dla mnie są super:tak:

ja też będę się pomału zbierać, jutro znowu na 8 ;(((

reklama
Do góry