reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

No dobra wstawiam ale żeby nie było że mi się i dziecię jakaś ciężarna wystraszyła, albo dzieci będzie straszyć :p A przy dzisiejszej pogodzie wyglądają strasznie muszę rano myć czym prędzej, napewno muszę je zapuścić ale może cuś się teraz da zrobić żeby lepiej wyglądały.

mijenka fajna ale rzeczywiście troszkę smutno, czy możemy się pobawić i przedstawić ci jakąś propozycję? :)
Zobacz załącznik 384923

tak sobie myślę chyba powinnam wrócić do nieco dłuzszych tyle że wtedy taki mysi ogonek się robi

Ostatnia edycja:
reklama
Truskawciu, jestem tania ale nie ja płacę za prąd i wodę:-p i wolę to niż marne 30% od usługi;-)
mineralna, tak jest w kolorze:-D
neciuszka z tą fryzurką niewiele da się zrobić:-( taka głupia długość ;-) jeśli chcesz coś z nimi zrobić ale nie ruszać z długości to możesz górę jakoś fajnie wystrzępić, żeby nie były takie oklapnięte:tak: to powinno wydłużyć trochę buźkę:-D
a ta propozycja to droga? :-D bo ja póki co biedna uczennica jestem:zawstydzona/y:

Truskawciu, jestem tania ale nie ja płacę za prąd i wodę:-p i wolę to niż marne 30% od usługi;-)
mineralna, tak jest w kolorze:-D
neciuszka z tą fryzurką niewiele da się zrobić:-( taka głupia długość ;-) jeśli chcesz coś z nimi zrobić ale nie ruszać z długości to możesz górę jakoś fajnie wystrzępić, żeby nie były takie oklapnięte:tak: to powinno wydłużyć trochę buźkę:-D
a ta propozycja to droga? :-D bo ja póki co biedna uczennica jestem:zawstydzona/y:

No niestety zachciało mi się asymetrii :/ chyba narazie nic nie będę robić z długością niech rosną, chce jeden kolor narazie mieć żeby samej w domu go zrobić, masz jakąś propozycję w jakim by dobrze było? One lepiej wyglądają jak ułożę na szczotki bo tu same schły do tego dzisiejsza pogoda. Co do propozycji samo poprawienie tego co zrobiłaś za ładne dziękuję i rozpowszechenienie informacji o nadrukach na koszulki itp ;)

neciuszka to ja dziękuję i poproszę:-D;-) taką reklamę Wam zrobię, że hoho:-D

a w ogóle dziś dzień zmiany fryzury jak widzę:-D
zafasolkuję super masz fryzurkę nic dodać nic ująć:tak:
Atanku a Ty co masz na tym swoim łebku, żeby nie było, że zapomniałam o Tobie:-p

Dziewczyny.. chciałabym nadrobić trochę teorii, bo na kursach przed-małzeńskich się wymykałam ;p znalazłam taki wykres(trzeba przesunąć suwak wykresu do lewej, czyli wcześniej aby zobaczyć cykl gdzie dziewczyna zaszła w ciąże): 28dni : wklejcie go proszę i wytłumaczcie mi jedną rzecz.. Po okresie badamy tempkę..spoko..badamy badamy, potem patrzymy na 6 dni które mają niską (równą temperaturę) i potem jest skok temperatury (oznacza owulację?).. i potem powinna spaść na dzień lub dwa i potem się wznosić? Czy te 6 dni zawsze trzeba odliczyć? to one pokazują,że zbliża się owulka?

Dziewczyny.. chciałabym nadrobić trochę teorii, bo na kursach przed-małzeńskich się wymykałam ;p znalazłam taki wykres(trzeba przesunąć suwak wykresu do lewej, czyli wcześniej aby zobaczyć cykl gdzie dziewczyna zaszła w ciąże): 28dni : wklejcie go proszę i wytłumaczcie mi jedną rzecz.. Po okresie badamy tempkę..spoko..badamy badamy, potem patrzymy na 6 dni które mają niską (równą temperaturę) i potem jest skok temperatury (oznacza owulację?).. i potem powinna spaść na dzień lub dwa i potem się wznosić? Czy te 6 dni zawsze trzeba odliczyć? to one pokazują,że zbliża się owulka?

martocha muszą być co najmniej 3 temparatury wyższe od wszystkich poprzednich i to na ogół jest wmiarę wyraźny skok, nic mi nie wiadomo o 6 poprzednich temperaturach. Pooglądaj wykresy innych dziewczyn to bedziesz wiedziała o jaki skok mi chodzi. Polecam też portal fertilityfirend.com

zafasolkuję bardzo fajna fryzura, masz multum włosów, zazdroszczę

neciuszka kolor musisz zmienic, w takiej tonacji ginie Ci cała twarz, masz jasną karnację, jasną oprawę oczu, jasne usta i jeszcze jasne włosy właściwie bez wyraźnego kolru, troszkę bym je przyciemniła na Twoim miejscu, może taki rudo-brązowy i henna brązowa na brwi, od razu twarz będzie żywsza :)
ja się na tym nie znam profesjonalnie to tylko takie moje spostrzeżenia :)

Neciuszka- Tobie to faktycznie troszkę wstrząchnąć włoski i będzie git :-D a z takimi fryzurkami asymetrycznymi to rzeczywiście są fajne póki włoski nie zaczną odrastać :-) chyba że by je przycinać co miesiąc :-)

Mijenka- no to się tylko cieszyć, że masz takie możliwości :-) he he na nas możesz się uczyć dobierać Nam fryzurki do buziek :-D

Zafasolkuję- w Tobie ta fryzurka co masz baaaardzo pasuje :-D i kolorek fajny :-) a Ty to masz takie włoski podatne na układanie? :-D

Mart- he he ja też jeszcze tego nie rozgryzłam :-D zwłaszcza że moja temp, strasznie skacze :-(

Donia- a jak tam Twój brzusio? :-D a jaką Ty masz fryzurkę? :-D

reklama
Zafasolkuję- w Tobie ta fryzurka co masz baaaardzo pasuje :-D i kolorek fajny :-) a Ty to masz takie włoski podatne na układanie? :-D
moje włosy jak są dobrze obcięte to układam tylko strumieniem suszarki i wbrew pozorom wcale nie mam ich dużo, to ta fryzura daje taki efekt. Śmigam teraz zająć się mężem.

Do góry