reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Truskawcia a dlaczego Ci skacze? dobrze mierzysz? w pochwie, zawsze o tej samej porze, przed wstaniem z łóżka? nawet ja skacze w fazie bazowej to skocz owuulacyjny powienien być wyższy zauważalnie

a fryzurkę wkleiłam w poniedziałek, opitoliłam włoski na krótko, troszkę na boba i jest mi super lekko, gorzej z układaniem bo ja nie mam cierpliwości :szok:
a brzuch rośnie, jest już konkretny (wklejałam w sobotę) ale nic się wnim nie rusza i już sama nie wiem czu coś tam jest :-( a dopiero za 3 tyg. USG

reklama
http://www.skarbmamy.pl/NPR-wykres-c...yklu=3246&fr=1

powinno być widać, o czym donia mówi
yes2.gif

Tak to jest doskonały przykład, że nawet jak skacze temp. w pierwszej fazie to skok owulacyjny jest widoczny
a ja nie mogę znaleźć swojego zaciązonego wykreu, ale był pokręcony :)

czuję, że o mieszkaniu z rodzicami i o relacjach z teściami mogłabym niejedną książkę napisać:) Nic tylko trzymać kciuki za nasze budowy/oddania mieszkań/ podwyżki ;)
A w między czasie pierwszy dzień nie czekania na @ minął;P Jeszcze tylko z 3 i testujemy;)

A na polsacie też się starają;)

Ostatnia edycja:
Jak się patrzy na te wykresy..owulacje..skoki temperatur- to aż dziw bierze, że tyle osób po prostu zachodzi w ciąże bezwiednie ;p .. i im więcej tych wykresów oglądam tym mniej wiem x)

mijenko podasz mi na PW maila? to wyślę ci takie szybkie dwie propozycje a jak będę miała jutro więcej czasu coś fajniejszego stworzę :) to jest pdf i nie wiem jak tutaj to wkleić

Myślicie że jakiś odcień jasny brązu będzie ok? bardzo dziękuję za wszelkie propozycje, chłodnym okiem jak ktoś spojrzy odrazu widzi :)

Zafasolkuję- ojjj zajmij się porządnie małżem :-D

Doniu- czy dobrze mierzę, to nie wiem, ale robie jak piszesz, więc chyba nie najgorzej :-)
Zobacz sama jak to wygląda :-p --> http://www.skarbmamy.pl/NPR-wykres-cyklu

co prawda skok jest widoczny, tylko zupełnie nie idzie w parze z płodnym śluzem i (w miarę) pozytywnymi testami owu :-) Brzusio Twój widziałam, ale fryzurki nie :-( Nie stresuj się niepotrzebnie, na pewno wszystko jest dobrze z dzidzią, pójdziesz na USG to się sama przekonasz :-D <przytul> a Ty na skarbie jesteś? :-)

Mijenka- ja wiem, że się cieszysz, Ty w ogóle pogodna dzieucha jesteś :-D

Sleep- he he uwielbiam ten film, co leci na Polsacie teraz :-D a więc który masz teraz dc? :-) trzymam &&&& :-D żeby @ nie przyszła :-)

Mart- tak to jest, że im więcej się czyta, tym większy zamęt w głowie ;-)

Neciuszka- myślę, że odcień brązu by do Ciebie pasował :-D

reklama
Do góry