reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Mojenko a może mogłabyś mi pomóc bo ja mam takie dziwaczne włosy, że od skóry głowy do miej więcej uszu mam proste a potem loki :-D poza tym są bardzo podatne więc jeśli jest trochę wilgoci to zaraz mi się kręcą. A słyszałam kiedyś coś o takim zabiegu podobnym do trwałej tylko w drugą stronę... zamiast loki to się prostuje. Czy wiesz coś może więcej na ten temat i czy jest to skuteczne?

reklama
Jestem drogie panie :) zmolestowałam mężusia szybkim sexikiem :D bo tak sobie niewinnie leżał ;)

Co do koloru to chwilowo wolałabym coś w domowym zaciszu coś na jeden kolor dopóki nie odrosną żeby coś fajnego zrobić, ale teściowa wybiera się do swojej pani ali fajna babka i chyba wybiorę się żeby mi końcówki podcięła i ewentualnie właśnie coś zcieniowała nieco na górze. to co mam teraz na głowie to sprany miedziany blond :] buźkę taką mam odkąd ostawiłam tabsy, a to mnie wysypie a to lekko przyczerwieni od słońca bardziej niż zwykle

Truskawcia oczywiście, ze sam opiernicza obiadek, ale jak się z nim od rana nie widze to lubię mu towarzyszyć przy papu
zafasolkuję a co dobrego było do papu?:-D
kotlety z mięsa mielonego z indyka (kupuję gulaszowe i mielę), ziemniaczki z piekarnika, surówka z kiszonej kapusty i specjał mojej mamy fasolka szparagowa w sosie pomidorowym, on to uwielbia, a mi przez gardło nie przechodzi ;-)

Ael nie pitol tylko pokazuj:-p
donia każdy ma swoją wizję:-D poza tym ja też mogę się mylić:tak:
Madziu to jest trwałe prostowanie i dobrze wykonane jest skuteczne:tak:
fasolka to pyszniaste rzeczy:-D widzę, że robisz podobnie do mnie, że czekasz z obiadem do wieczora;-)

a w ogóle wie ktoś, co się dzieje z dziurką?:-(

Ostatnia edycja:
Donia- oj nie wiem dlaczego, wkleję Ci go jeszcze raz :-D

http://www.skarbmamy.pl/NPR-wykres-cyklu

Tak troszkę osobno, może teraz będziesz mogła włączyć :-) ale kochana ja na śluz nie narzekam :-D mam śluz płodny, orientacyjnie wtedy kiedy powinien być i wtedy też testu owu najbardziej pozytywne, jedynie co, to mi się z temp. nie pokrywa :-)

Ael- łoj tam, łoj tam :-D jak nie oślepłam codziennie zerkając w lustro, to tym bardziej patrząc na Ciebie :-D a Samarę bardzo lubię :-p czekam na foteczkę :-D

Ma_gdalena- w ja kiedyś miałam taki fajny balejażyk, że w ogóle odrostów widać nie było, więc wszystko przed Tobą :-D

Mijenka- ha ha wykropkowało Ci wypowiedź i nie wiem, co kiedy doła złapiesz :-p ale w razie czego mów, z doła wyciągniemy :-D

Zafasolkuję- z tym jedzeniem oczywiście żartowałam :-D doskonale rozumiem jak się tęskni :-)

My chcemy mopa my chcemy mopa :D Tylko proszę moja droga zanim pójdę bo mój małż już leżakuje i zaraz uśnie pewnie i nie chcę mu stukać klawiaturą, biedactwo cały tydzień jedzie na stresorze i pracuje po 12-13 godzin. A i rano wstać trzeba co by chlebek mieć ;)

Wogóle to ja patrze w lustro teraz nie wiem jak ja tego rano nie widziałam, a tu na szyi malina jak ta lala, ta moja cholera musiała mnie wczoraj odessać :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry