reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dokładnie tak Fifka- młodzi to powinni na swoje :) i docierać się bez ingerencji rodziców. Ale cóż... tak jak napisałaś - takie czasy... że ciężko o dobrą pracę, a co dopiero własna budowa...

reklama
truskawciu może to nie @ :p bez czarnowidztwa poproszę :)

Mijenka ano wyślę zaraz ino się wstydzę wyglądam paszkudnie i muszę się na swój komp przenieść, i pokaż pokaż co tam masz :) my się ulotkami zajmujemy mój małż w drukarni pracuje rzuci okiem fachowym ;)

My mieszkaliśmy osobno w samych Kielcach, ale mieszkając tutaj stać nas na to żebym nie szukała byle czego i na spokojnie zająć się zdrówkiem i ewentualną ciążą no i za jakiś czas albo góra domu dla nas albo budynek gospodarczy do rozbudowy na który dokumentacja plany będzie jest już nawet kotłownia i łazienka.

Mówię... ja się tylko cieszę, ze mieszkamy osobno... obok siebie, ale osobno, bo jak mnie któreś wkurzy mogę się zamknąć u siebie i mi mogą naskoczyć. Wkurza mnie tylko, ze wiedzą o każdej przesyłce do nas i o tym o której wychodzimy i wracamy... Z dzieckiem też będą przeboje... a to, że dziecku wolno to a nie to... ze lekarze głupoty gadają bo za ich czasów... itp itd... będą jaja... ja już to czuję w kościach...

Fifka super brzuszek zgrabniutki ;-) a spioszki przesliczne ;-)

mijenka fajny sposob z laptopem ;-) w pracy ja ostatnio poszlam do pracy z przenosnym ruterem (netem) z play ;-) i na telefonie bylam ;-)a c o myslisz o moich wloskach ?? chce podciac z tylu bo mi przeszkadzaja i tak bede podcinac az bede miec swoj kolor a potem zapuszcze i podetne tak ze z przodu dluzsze pocieniowane a z tylu krótsze. ale zanim dotego dojdzie to sie zaczekam...

Aelreda nprzykro mi z powodu klutni... ale dobrze ze juz wszystko wyjasnione...super ze prace zaczyna ;-) a i ze tesciu daje sianko ;-) a i super ze takie tanie lozeczko znalazlas ;)

Silmiriel śliczna jestes ;-)na tym zdjeciu ;-)

ale mialam do czytania ;-)
po pracy sie obijam maz w domku zrobil mi sam kopytka nie z paczki i do tego fasolke szparagowa i kapustke mniammmmmmm ;-) ale sie najdalam ;-)ja to mam kochanego meza ;-)

eee a kto mowil ze jest znowu ciocia internetowa mojego brzuszka bo nie pamietam ;-) chcialam sie spytac czy ciocia internetowa daje prezenty tak jak zwykla ciocia czy nie ??;-) i czy ciocia internetowa kiedys odwiedzi swe dzieci ;-)

Ostatnia edycja:
Obraz2.jpg

no macie nooo:-p

Załączniki

• Obraz2.jpg
    Obraz2.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 26
Mijenkuś- kochana Ty moja zwracam honor!!! :-**** faktycznie mi zawsze pisiasz :-D eee tania jesteś :-D (chodzi mi o usługo fryzjerskie) ;-)

Fifka- ooo i zapomniałam o brzuszku krąglutkim, piękniutkim :-Dale Ty chyba strasznie drobniutka jesteś co? :-) czym Ty się przejmujesz, przecież do Wasze dziecko będzie :-D a jak rodzice czy teście będą chcieli się rządzić, to niech sobie swoje bejbe zrobią :-D

Haaa ja też chciałabym na swoje :-D ale na razie nie stać nas :-( mam nadzieję, że do końca roku będziemy mogli normalnie, razem, samodzielne gospodarstwo założyć :-) moja mamuśka się zawsze śmieje, że młodzi powinni mieszkać oddzielnie żeby mogli sobie nago pobiegać jak mają ochotę święta prawda :-D

Neciuszka- teoretycznie może i tak, ale… eeehhh w tym dniu (22 dc) właściwie równy tydzień do @ to chyba tylko na tą małpę ale nadzieję mam, mam nie powiem, że nie :-) Tylko boję się za bardzo liczyć na fasolkę :-)

Atan- OOooo ja mogę być ciocią internetową :-D

reklama
Do góry