reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
:-)
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
jest dowód to jeszcze jeden <buziolwpępek>
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

mag...czujesz, ze oplacalo sie czekac nawet ten rok? i teraz chyba te cierpienia i pojedyncze kreseczki na testach juz minely i jestes szczesliwa...warto sie troche pomeczyc? bo ja trace czasami sily...

a ja testowalam w 29 dniu cyklu @ mi sie spozniala:) i jakos mnie tak tknelo ze moze jednak to ten zawroty glowy itp na ciaze

Oplacalo sie czekac .... nawet nie wiecie jak bardzo czasem ryczalam tracilam wiare i nadzieje ze bede mama ten cykl w sumie myslalam ze wogole sobie odpuszcze bo tak malo czasu na przytulanki tata na chacie z nami a tu masz i w dodatku kochalam sie na dzien przed owulka w owulke nie mialam ochoty:p moj chyba zawalu dostanie

Ostatnia edycja:
Lamia a wy ile staraliście się o dzidzie???? i w jakim dniu cyklu test wykrył Ci ciąże???

No ja miliaa straciłam już nadzieje... :-( niestety i mimo, że mąż mnie pociesza to ja chcę chyba odpuścić, bo za dużo nerwów mnie to kosztuje...

Lamiav ja od 1,5 miesiąca biorę NATAL 1 (jestem jeszcze staraczką). Czuję się po nim bardzo dobrze. Faktycznie nie jest tani, ale można upolować go w promocji w SuperPharm za 38 zł / opakowanie :)

sun: my 3 miesiace a pierwszy test, \z niecierpliwosci robiłam w 23 chyba, a ten pozytywny to w 33 dniu
akurat pierwszy raz stosowałam test na owulacje, i chyba pomogło :)) a i jeszcze tobie przypomna ze moj S. łyukał cynk na jakoś plemników i wit. C na ruchliwość plemników, nie weim czy to miało wpływ czy nie

ee moj juz z pracy wrócił bo słysze auto. papapa do jutra

Ostatnia edycja:
reklama
kochane zajrze do was jutro rano jak powtorze test i bedzie pozytywny moze sie pomylil buziaki dla was i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& fluidki wysylam dla kazdej nie cierpliwej i dlugo starajacej sie:)

Do góry