reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

łooo mag gratulacje!!!:-D

Magd.a, Fifka jesteście pół roku młodsze ode mnie to co ja mam powiedzieć?:-D:-p

Truskawciu widzę przecież:-p

i faktycznie mamy wysyp fasolek:-D sypać świeżymi fluidkami:tak::-D

Ostatnia edycja:
reklama
Milia na zwolnieniu jestem :tak: Ale umowę mam jeszcze na 3 lata a z szefowa dobrze żyje więc mam nadzieje wrócić do pracy jak małego odchowam. Baa z małym zamierzam wrócić do pracy :-D

Lamiav
o rowerach zapomnij!!!!!! Ja po jeżdżeniu 15 min (tyle co do sklepu i z powrotem) wylądowałam na pogotowiu... Pracując nogami naciągasz i kurczysz macicę... to naprawdę zły pomysł zwłaszcza w początkowej ciąży... chyba nie chcesz narazić się na poronienie?

Donia boli... ale teraz już nie macica a kiszki... biegunkę mam... chyba coś mi zaszkodziło... ale nic dziwnego i ciężkostrawnego nie jadłam...

Mag wchodzisz w pisanie posta ale nie "szybką odpowiedź" tylko tak, zeby ci się strona nowa otworzyła. Tam masz taki obrazem z drzewkiem (mierzy kopertą a kliszą filmu) i na nią klikasz. Tam masz dodaj zdjęcie z komputera bądź z internetu.

Ostatnia edycja:
milia: ja sie musze nauczyć spacerować, bo ja mam szybki chód, juz tak zawsze miałam, ale moze rzeczywiście dzisiaj przeszalałam

fifka: no wiadomo ze nie chce zeby cos sie dzidziusiowi stało, tylko każdy zawsze mowi ze ciąza to nie choroba, ja pracowałm cięzko nosiłam ciezkie rzeczy i nic mi nie było, a nie wiedziałam ze rowe moze zaszkodzić, ale juz wiem -dzieki

magenta: w okienku ja odpisujesz masz ikonki ,z buzkami i taki obrazeczka malutki, koło kuli ziemskeij klikasz w to i dodajesz zdjecie z kompa, nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam :))

Ostatnia edycja:
boze nie moge dojsc do siebie!!!! musze chyba chwile ochlonac:p nie wiem jak fotke dodac napiszcie mi jak:p staralismy sie dokaldnie 12 miesiecy i dwa wczesniejsze byly takie juz przygotowawcze:p
mam nadzieje tylko ze teraz sie wszystko ulozy i bedzie dobrze
odpowiedz na ten tam, jak już tam wliziesz to masz tam ikonkę z drzewkiem - dodaj obrazek, następnie wybierasz plik i jest

Donia wczoraj Ci napisałam,że strasznie mi miło,że jako jedyna jestem Twoją ulubienicą :-) ( i vice versa , zawsze szukam czy byłaś już na forum :-p)

co do przystojniaka.. gadaliśmy na gg, bo chciał mnie poznać wirtualnie,taka sympatyczna rozmowa, o wszystkim i o niczym, jakbyśmy się znali od wieków,sympatycznie aczkolwiek z nutką uwodzenia :-) ogólnie umówił się ze mną bo chciał mnie poznać, poszliśmy na kawę, z mamą moją pojechałam, ona miała iść, polazić, ale stwierdził,że podwójna przyjemność spotkać się z matką i córką :-) fajnie się chłopak z Nami bawił :-) wypytywał mnie o różne rzeczy, ja się dowiedziałam,ze za tydzień ślub bierze i ma 9 miesięczną córkę :-)
Dziś napisał,że chce mi płytę nagrać ,żebyśmy miło spędzili czas w aucie w drodze do PL :-) ogólnie napisał,że z niego wierna bestia jest :-) i może i lepiej.. bo co by było gdybym i ja i on nie mieli zobowiązań ? Nie wiem czy bym do tej PL dojechała :-D

DSC00287.jpg

reklama
MAGENTA GRATULUJĘ !!!!!!!!!!!!! :-)

Powiedz czy jesteś przed terminie @???? czy po???? chcę wiedzieć w którym dniu cyklu test wykrył ciążę....

Do góry