reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magenta wspaniałe wieści!! oby ta ciąża zakończyła się pozytywnie! :-D

Milia
co ja robię? Jestem mężatką i spodziewam się dziecka. Obecnie pracuję w przedszkolu i... i tak czas sobie spokojnie płynie ;-)

reklama
nie wiem tylko jak wkleic wam zdjecie tesciku pomozcie to wam pokaze jejku moj jak to uslyszy to chyba padnie
jak długo się staraliście?
je pierwsza zadałam pytanie :-)
w związku z pierwszym pytaniem w temacie, złoty puchar dla mnie i paczka pampersów na zaś ;-)
miliaa ja jestem stara ;-)ale i tak ci powiem czym się param
wink2.gif

Jestem po administracji i pracuje w urzędzie gminy - obrzydliwy urzędas ze mnie
dodakowo mam skończone podyplomowe BHP i od 1 wrzesnia otwieram działalność :-)
a ty co robisz? bo albo nie pisałaś, albo nie załapałam
wink2.gif

Ostatnia edycja:
Milia jeszcze nie :-) wracam w sobotę z baaardzo przystojnym facetem :-) o jakiej pracy :-) najchętniej coś ze zwierzętami związane, jakiś zoolog, może fryzjer psi behawiorysta, mogę też się dziećmi zajmować, pracować w przedszkolu i podstawówce od 1-3 bo ja po pedagogice :-) a tak to żadnej pracy się nie boję :-)
o:) to fajnie...to jezeli chodzi o tego przystojnego faceta to zycze ci powodzenia i rozpoczecia w koncu staranek!!:-)

Milia[/B] co ja robię? Jestem mężatką i spodziewam się dziecka. Obecnie pracuję w przedszkolu i... i tak czas sobie spokojnie płynie ;-)
pytam, bo zastanawiam sie jak to bedzie u mnie wygladac jak daj BOG zajde... ja jeszcze mam rok studiow, dlatego mysle, ze to jest dobry czas na to, zeby zajsc, bo juz w sumie pisanie pracy mgr mi zostalo. bo potem praca sie zacznie konkretna a ja jestem z natury pracoholikiem, wiec wiem ze przepadne :-)
a ty pracujesz nadal, czy juz siedzisz w domku i odpoczywasz? nie boisz sie, ze dziecko moze przez przypdadek uderzyc cie w brzuszek?

milia: a co myslisz ze taki szybki spacer to za duzo?? a na rowerze moge jeździć bo sobie na niedziele z mama zaplanowałam

magenta: wstawiasz juz fotkę testu???

Mijenka- no ja też piszę ;-) haa :-p

Fifka- uufff całe szczęście, że Cię już nie boli :-) a może przeforsowałaś się czymś, co? :-( dbaj o siebie i o dzidzię :-)

Jej a co ja mam powiedzieć :-( ćwierćwiecze skończone ale za to też z sierpnia jestem!

Donia- to się obijaj i odpoczywaj :-D

Lamia- no następna! Zaraz też klapsa dostaniesz i przestaniesz się przesilać :-D przecież Tobie tak nie wolno :wściekła/y:

Satinka- witaj :-) niestety ja mało obeznana w takich rzeczach jestem i chyba nie umiem pomóc :-(

Magd.a- oooo brzydko się zachowujesz :-p nu nu nu wstydź się :zawstydzona/y:

Magneta- GRATUACJE!!! :-D he he nie dziwię się, że się trzęsiesz :-) dawaj foteczkę teściora :-D

Faktycznie się wysyp zaczął :-D super :-D

Ostatnia edycja:
magenta no brawo!!! teraz oszczędzaj się, jaki Ty masz charakter pracy? chyba dość ciężki, a jak tam u Was ze zwolnieniami lek? dbaj o Was

Magd.a co to za chłopak, dawaj tu opis, a może warto go trzymać podgrzanego? nawet po powrocie do Polski?

Fifka jak brzuszek?

Satinka co do tych dwóch kresek i @ to może być niepokojące, nawet jeżeli to biochemiczne to znaczy, że dochodzi do zapłodnienia i jajo się nie utrzymuje, to nic dobrego
pędęm do gina z takimi obserwacjami
poza tym inne cholerstwa też mogą wydzielać bHCG

fifka: cos tak czytam miedzy wierszami, ze źle sie czułaś, mam nadzieje ze juz wszytko oki
ciekawe co z Sil, oby napisał ze juz lepiej.

no nie wiedziałm ze nie mozna tak sobie chodzić, nikt mi nie mowił , ale juz bede bardziej ostrożna

magda: dzieki od jutra zacznę tak chodzić :))

milia: a co myslisz ze taki szybki spacer to za duzo?? a na rowerze moge jeździć bo sobie na niedziele z mama zaplanowałam
no ja mysle, ze powinnas teraz troche bardziej uwazac na siebie i zyc bez zadyszek:-) ale oczywiscie nie daj sie zwariowac, zeby nie polozyc sie w lozku i tylko lezec...po prostu moze wiecej wypoczywaj i oszczedzaj sie, np nie dzwigaj, nie biegaj i nie forsuj sie. zamiast na rower moze spacerek?

reklama
boze nie moge dojsc do siebie!!!! musze chyba chwile ochlonac:p nie wiem jak fotke dodac napiszcie mi jak:p staralismy sie dokaldnie 12 miesiecy i dwa wczesniejsze byly takie juz przygotowawcze:p
mam nadzieje tylko ze teraz sie wszystko ulozy i bedzie dobrze

a co do mojego charakteru pracy hmm sprzatam mieszkania w tutaj biura itp praca ogolnie nie jest az tak strasznie ciezka ale wrazie co zawsze moge isc na zwolnienie albo sie zwolnic pracuje w sumie po to zeby miec na swoje wydatki i zeby caly dzien nie siedziec w domu
szefowa tez sie stara o dzidziusia juz od 5 lat wiec zrozumie moje oczekiwania roczne no i najwyzej dogadam sie z klientami zeby byli bardziej wyrozumiali dla mnie

Ostatnia edycja:
Do góry