reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja też kochane uciekam spać! Te wszystkie emocje po prostu mnie dzisiaj wykończyły!!! Oczy mi się zamykają ale nie wiem czy zasnę!! Dobranoc!

reklama
no to dobranoc dziewczyny ;-) milej nocy :* dobrze ael ze nospa pomogla ;-)

dla testujacych lada dzien i staraczek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;-)

Witam kobietki :)
Dawno mnie tu nie bylo .

Ale mam nowinę. Właśnie wykonałam dwa testy ciążowe i sie udaaaałooo na dwoch wyszły dwie kreseczki :) :tak: jejku ... jakoś jestem przerażona ale bardzo szczeliwa..

mineralna: brzusio wspaniały, no ale kotka boska , brakuje mi mruczenia kociaczka, i gładkiej sierści

M_agdalenka:: gratukuję chłopczyka , cośsie zdaje ze to będzie męski rok :tak:

Na a u gina było tak:
u niego byłam pierwszy raz, zbadał mnie - miałam pierwszy raz usg dowcipne, no i na ekranie była jakaś kropeczka, z prawego jajnika. Stwierdział ze mam tyłozgięcie macicy, czego wcześniej żaden z lekarzy nie powiedział - a byłam u 5ciu różnych . Maicca powiekszona prawie 5 tydzień, ale czy wszystko prawidłowo powie najwczesniej 31 lub zaraz po.
Mam zrobić morfologię, grupę krwi, wr, mocz, poziom glukozy - i teraz ile te badania kosztują bo muszę za nie płacić, .
A przestraszyłam się bo mówił żeby szczególnie uważać na czas kiedy przypada miesiączka , żeby nic nie dźwigać i odpoczywać ,i w razie plamień skontaktować się z ginem. Ja juz o niczym innym nie myslę tylko o tym , ze cos złeg osię stanie. Wiem nie powinnam, już mnie mąż wczoraj ochrzanił , ale nie mogę. I tak od kiedy zrobiliś,my tes źle śpię, bo ciągle przemyslam, myslałam ze po wuzycia u gina poczuję sie leopiej, ale teraz mam wiecej obaw,
Jesli wszystko bedzoe oki to termin na 23 kwiecień 2012.
Ale nie weim co zrobić z lekarzem, bo wizyta 80 zł , + badania na własny koszt , do porodu nie przychodzi, chcę iść do innego ale u nas same dziady i to mnie jeszcze stresuje.
A mam kupić tabletki femibion natal 1 .
boję sie , chciałabym abym juz była w 4 miesiacu .
od kiedy zaczynają sie mdłości i wymioty? bo ja jakos nie mam

Magda gratulacje :-) coraz więcej chłopaków na forum :-p
Pozwoliłam sobie obejrzeć Twoje wpisy w kalendarzu temperatur, hyhyhy fajnie to opisujesz :-)
Brzuszek :)

<zdjęcie brzusia z kociamberosem >
jest boski, kociamberos też ;-)
[SIZE=6 pisze:
krucha[/SIZE];7467453]Witam kobietki :)
Dawno mnie tu nie bylo .

Ale mam nowinę. Właśnie wykonałam dwa testy ciążowe i sie udaaaałooo na dwoch wyszły dwie kreseczki :) :tak: jejku ... jakoś jestem przerażona ale bardzo szczeliwa..
gratuluję jak nie wiem co i zazdroszczę troszkę ;-) zdrowia i radości wam życzę :-)

boję sie , chciałabym abym juz była w 4 miesiacu .
od kiedy zaczynają sie mdłości i wymioty? bo ja jakos nie mam
spokój ma tu być i to już
bo zwariujesz, takimi myslami i wewnetrznym stresem tylko dziecku szkodzisz - MYŚL POZYTYWNIE, MYŚL POZYTYWNIE, MYŚL POZYTYWNIE
Powtarzaj sobie to codziennie rano jak tylko spojrzysz w lustro i zobaczysz jaka jesteś piękna i coraz bardziej okrągła
biggrin.gif

Ostatnia edycja:
Witajcie porannie :)

Widzę ładne zdjęcia brzusia i dobre nowiny :)

lamia nie stresuj się tak :) zobaczysz wszystko będzie dobrze :)

Później was spróbuję nadrobić, zaraz przyjeżdża kolega totalnie nieskręcony który od czerwca ma działalność i dopiero zus załatwił w tym tygodniu, o zgrozooooo, muszę mu porządek w papierach zaprowadzić, poksięgować policzyć co trzeba i wysłać do skarbówki niech rżnie głupa bo nic innego mu teraz nie pozostało.

Wrrrrr jaka kicia :)

hej laski wbiega sobie do was od ranca na szybko przed praca :)
gratuluje naszego nowego chlopaka Magdalenko:)
Fifka i cala reszta dziekuje za &&& moge sie pochwalic ze nadal nie mam @ nadal nie plamie i nadal nie boli mnie brzuch :p zaczely mnie tylko piersi troszke bolec po bokach ale nie jakos mocno no i podbrzusze tak jakos dziwnie kluje no i tak jak by mnie ciagnelo chyba warjuje chyba jak do wieczora @ nie przyjdzie to kupie tescik:p ale sie nie nastawiam ze sie udalo bo malo tulenia bylo w tym miesiacu w dni plodne prawie codziennie ale np od poczatku cyklu to owulki moze z dwa razy bylo male co nie co:p

A no i zapomnialam gratuluje naszej nowej mamusi zdrowka dla was:*

Zafasokluj - a jak u ciebie z brzuszkiem?? boli czy minelo?

Lamia kobito, opanuj się trochę bo widzę, że zaczynasz schizować zamiast cieszyć się fasolą! Za dużo na raz!
Przystań i odetchnij trochę, bo jak wywalisz na siebie tyle wiedzy i roboty to na pewno to się źle skończy.
Z badaniami to idź po skierowanie do internisty, da Ci na co tylko może i zrobisz za darmo a resztę zapłacisz jak będzie za co. Grupa krwi jest płatna z tego co pamiętam, a tak mając skierowanie na badania, możesz zadzwonić przed wizytą w laboratorium i zapytać się ile w sumie kosztują te badania, na które skierowania nie masz.
I przestań uprawiać czarnowidztwo, że już coś złego się stanie. Stało się coś do tej pory? Nie, to co marudzisz? Małż niech Cię dalej ochrzania bo dobrze robi, ale najlepiej gdyby wylał na Ciebie wiadro zimnej wody.
Co do miesiączki to facet trochę przesadził. Nie musisz tak uważać, że masz się do łóżka przykuć, po prostu zmniejszyć aktywność na te dni. Ale to i tak tylko przez kilka tygodni.
Dziewczę a na mdłości to jeszcze za wcześnie, co się martwisz rzeczami, które jeszcze Cię nie dotyczą. Przyjdą, wtedy się martw, a teraz sobie normalnie żyj. Interesować Cię ma fasolka, co się z Tobą i z nią aktualnie dzieje, a nie ze zwidzonymi problemami, które próbujesz na siłę szukać. Nie rób tak bo dopiero się cholera jakaś przyplącze i będzie płacz.
Się mi ogarnij na poważnie, bo jak zaczniesz mi znowu takie głupoty wypisać przyjadę i walnę po głowie na zdrowie.
Jest fasola, jest super, czujesz się dobrze, jest ok, to czego Ci więcej???

reklama
Do góry