ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Ja też kochane uciekam spać! Te wszystkie emocje po prostu mnie dzisiaj wykończyły!!! Oczy mi się zamykają ale nie wiem czy zasnę!! Dobranoc!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pozwoliłam sobie obejrzeć Twoje wpisy w kalendarzu temperatur, hyhyhy fajnie to opisujesz :-)Magda gratulacje :-) coraz więcej chłopaków na forum![]()
jest boski, kociamberos też ;-)Brzuszek
<zdjęcie brzusia z kociamberosem >
gratuluję jak nie wiem co i zazdroszczę troszkę ;-) zdrowia i radości wam życzę :-)[SIZE=6 pisze:krucha[/SIZE];7467453]Witam kobietki![]()
Dawno mnie tu nie bylo .
Ale mam nowinę. Właśnie wykonałam dwa testy ciążowe i sie udaaaałooo na dwoch wyszły dwie kreseczki![]()
jejku ... jakoś jestem przerażona ale bardzo szczeliwa..
spokój ma tu być i to jużboję sie , chciałabym abym juz była w 4 miesiacu .
od kiedy zaczynają sie mdłości i wymioty? bo ja jakos nie mam
hyhyhymuszę mu porządek w papierach zaprowadzić, poksięgować policzyć co trzeba i wysłać do skarbówki niech rżnie głupa bo nic innego mu teraz nie pozostało.