reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

no bo ja jestem typowy baran i muszę mieć coś już zaraz a jak coś się ciągnie to mnie nudzi;-)
ale z drugiej strony może to dobrze, że tak jest bo dam na większy luz i może coś z tego wyjdzie:-D

reklama
no bo ja jestem typowy baran i muszę mieć coś już zaraz a jak coś się ciągnie to mnie nudzi;-)
ale z drugiej strony może to dobrze, że tak jest bo dam na większy luz i może coś z tego wyjdzie:-D

ja tez typowy baran i ja mam troche inne podejscie - majac uparty charakter nie spoczne poki nie dostane tego czego chce:p

A więc jestem już!!!! Późno bo późno ale emocje nie pozwoliły!!! :p:p Dowiedzieliśmy się a nawet widzieliśmy sami osobiście piękne, duże, dorodne jąderka i małego peniska!!!!!!! Nawet się nie spodziewałam, że tak wyraźnie będzie widać. A zobaczył pierwszy mój mąż a potem zaraz ja!! Mały tak się rozkraczył jakby wiedział co ma robić... :cool2:

U Nas będzie Oliwier :) bardzo się ciesze!!!!!!! z tych emocji zrobiłam się taka głodna, ale dopiero teraz jak się trochę uspokoiłam to czuje :p:p

magenta :) no a w czwartek bedziesz juz w poznaniu ja o 16 koncze prace i mozemy sie spotkac ;-) no jak zapomnisz to ci nie wybacze zyfrafki :happy2: <żarcik> trzymam za ciebie&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~abys przyjechala do poznania z fasolka ;-)

Ael bombowa szafa nawet ty sie w niej schowasz wow superowa przydala by mi sie taka ;-) a naklejka do pokoju super ;-) i moj ulubiony kolorek ;-) niebieski ;-)

mijenka ja cie widziala gratuluje 1 klienta ;-) i zdania egzaminu;-)

magdalena gratuluje chlopca ;-) super ;-)

magda no to jak przyjedziesz to chyba malpy juz nie bedzie ;-) wiec nie zarosnie ;-) a co z kartka bo nic w skrzynce niema nadal..;-( a ja cie tez bardzo lubieeeeeeeeee ;-) i codziennie cie na skarbku podgladam :p
lamiv czy jakos tak czego sie boisz to dobrze ze to juz 5 tydzien ja by6lam w 3 tyg ciazy i sie nie balam o dziecko ;-) tylko szczesliwa bylam ze hej ;-) bedzie dobrze niemartw sie ;-) dostalas zdjecie ??

reklama
Lamiav gratuluję :) Myślę, że już niedługo zaczniesz się bardzo cieszyć. Musisz się oswoić z myślą, że będziesz mamusią. Jesteś szczęściarą!!

Do góry