reklama
no bo ja jestem typowy baran i muszę mieć coś już zaraz a jak coś się ciągnie to mnie nudzi;-)
ale z drugiej strony może to dobrze, że tak jest bo dam na większy luz i może coś z tego wyjdzie
ja tez typowy baran i ja mam troche inne podejscie - majac uparty charakter nie spoczne poki nie dostane tego czego chce
ja tez typowy baran i ja mam troche inne podejscie - majac uparty charakter nie spoczne poki nie dostane tego czego chce
o proszę no ale nie powiedziałam, że rezygnuję tylko, że zaczyna mi się to nudzić;-) parapet ze mnie
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
A więc jestem już!!!! Późno bo późno ale emocje nie pozwoliły!!! Dowiedzieliśmy się a nawet widzieliśmy sami osobiście piękne, duże, dorodne jąderka i małego peniska!!!!!!! Nawet się nie spodziewałam, że tak wyraźnie będzie widać. A zobaczył pierwszy mój mąż a potem zaraz ja!! Mały tak się rozkraczył jakby wiedział co ma robić...
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Magdalena gratuluje chłopaka!!! Haha męski team się powiększa!!
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
U Nas będzie Oliwier bardzo się ciesze!!!!!!! z tych emocji zrobiłam się taka głodna, ale dopiero teraz jak się trochę uspokoiłam to czuje
Aga_27
Ciężarówka :)
U Nas będzie Oliwier bardzo się ciesze!!!!!!! z tych emocji zrobiłam się taka głodna, ale dopiero teraz jak się trochę uspokoiłam to czuje
ma_gdalena GRATULACJE )) Strasznie Ci zazdroszczę Mam nadzieję, że i na mnie wkrótce przyjdzie czas
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
magenta no a w czwartek bedziesz juz w poznaniu ja o 16 koncze prace i mozemy sie spotkac ;-) no jak zapomnisz to ci nie wybacze zyfrafki <żarcik> trzymam za ciebie&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~abys przyjechala do poznania z fasolka ;-)
Ael bombowa szafa nawet ty sie w niej schowasz wow superowa przydala by mi sie taka ;-) a naklejka do pokoju super ;-) i moj ulubiony kolorek ;-) niebieski ;-)
mijenka ja cie widziala gratuluje 1 klienta ;-) i zdania egzaminu;-)
magdalena gratuluje chlopca ;-) super ;-)
magda no to jak przyjedziesz to chyba malpy juz nie bedzie ;-) wiec nie zarosnie ;-) a co z kartka bo nic w skrzynce niema nadal..;-( a ja cie tez bardzo lubieeeeeeeeee ;-) i codziennie cie na skarbku podgladam
lamiv czy jakos tak czego sie boisz to dobrze ze to juz 5 tydzien ja by6lam w 3 tyg ciazy i sie nie balam o dziecko ;-) tylko szczesliwa bylam ze hej ;-) bedzie dobrze niemartw sie ;-) dostalas zdjecie ??
Ael bombowa szafa nawet ty sie w niej schowasz wow superowa przydala by mi sie taka ;-) a naklejka do pokoju super ;-) i moj ulubiony kolorek ;-) niebieski ;-)
mijenka ja cie widziala gratuluje 1 klienta ;-) i zdania egzaminu;-)
magdalena gratuluje chlopca ;-) super ;-)
magda no to jak przyjedziesz to chyba malpy juz nie bedzie ;-) wiec nie zarosnie ;-) a co z kartka bo nic w skrzynce niema nadal..;-( a ja cie tez bardzo lubieeeeeeeeee ;-) i codziennie cie na skarbku podgladam
lamiv czy jakos tak czego sie boisz to dobrze ze to juz 5 tydzien ja by6lam w 3 tyg ciazy i sie nie balam o dziecko ;-) tylko szczesliwa bylam ze hej ;-) bedzie dobrze niemartw sie ;-) dostalas zdjecie ??
reklama
Podziel się: