reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
ma_gdalena GRATULACJE :))) Strasznie Ci zazdroszczę :tak:Mam nadzieję, że i na mnie wkrótce przyjdzie czas :-D

wysyłam kupę fluidków dla Ciebie i wszystkich staraczek !! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mineralna piękny brzuszek!!!!

A ja już się nie mogę doczekać bo moja bratowa, która ma już syna teraz będzie miała córeczkę i już mi powiedziała, że robiła porządek w ubrankach i odłożyła 3 reklamówki typowo chłopięcych rzeczy i bucików i że mi to wszystko przywiezie!!

Ostatnia edycja:
Mineralna śliczniusi brzuszek ;-) ale sliczny kotek ciekawy byl ;-) juz kocha twoje dziecko ;-)

magda no moze dojdzie dopiero... czekam ...

wysyłam kupę fluidków dla Ciebie i wszystkich staraczek !! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mineralna piękny brzuszek!!!!

A ja już się nie mogę doczekać bo moja bratowa, która ma już syna teraz będzie miała córeczkę i już mi powiedziała, że robiła porządek w ubrankach i odłożyła 3 reklamówki typowo chłopięcych rzeczy i bucików i że mi to wszystko przywiezie!!

:) ja mam po braciszku swoim kilka ubranek ale takich bardziej uniwersalnych bo przecież kolor niebieski tez może dziewczynka nosic :)

no kotek jak nic czuje ze tam jest twoja coreczka ;-)

ael a jak tam twoj skorcz ?? bo widzialam ze mialas pisalas wczesniej... juz dobrze ??:*

reklama
ael a jak tam twoj skorcz ?? bo widzialam ze mialas pisalas wczesniej... juz dobrze ??:*

Tak gdzieś od 14:30 do ok 15:15 było parę dosyć bolących, więc łyknęłam nospę, położyłam się i mimowolnie przysnęłam. Potem po 16 wzięłam kolejną nospę i mam spokój od tamtej pory. No raz tak mi się zdarzyło, nic tylko przeczekać jeśli nie są aż tak mocne.
Idę się myć bo mnie mój wypędza. W ogóle to ja stwierdzam, że mój luby odczuwa hormony ciążowe bo objawia się to w jego zachowaniu i dziś mu to wypomniałam, a ten oczywiście szelmowski uśmiech i dawaj tuli tuli i buzi buzi....eh.....co ja z nim mam.....

Do góry