reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Mineralna powolutku :-D Od wczoraj apetyt mi wrócił i zaczynam więcej jeść. Teraz też żołądek do kregosłupa z głodu się przykleja ale czekam aż mąż się obudzi ;-) A co tam u ciebie?

reklama
Witam sie niedzielnie :)

atanku u mnie wszytsko w pozadku :) Nadal czekamy na II kreseczki i satram sie byc dzielna:) Wczoraj na poprawe humoru zaszalalam w drogerii :D A jak twoja ciaza ? Widzialam ostatnie zdj brzuszka :D Ale sie zmieniasz nam szybciutko ;)

Magd.a trzymaj sie nam dzielnie i badz wsparciem dla swojego M bo on bardzo tego teraz potrzebuje <tuli>

Monis nie ma co leciez na samo dno :) Uwierz mi wiem co mowie :) Lepiej zatrzymac sie po drodze a droga na gore bedzie latwiejsza :) A pozatym dlaczego nie ma nam byc latwo ?:) Wies zjaki ja mam sposob na osoby ktore mi utrudniaja zycie ostatnio ? hehehe mam znajoma ktora bardzo mocno wierzy w "sile kosmosu" i naszym sposobem jest mowienie zyczliwie i cieplo o bliskich nam osobach i wrogach :D A wraca do nas wsyztsko z podwojna sila :D Kobietko moj tato zmaga sie z rakiem przed nami kolejna chemia, ja mam problem z zafasolkowaniem ale trzeba myslec optymistycznie :) A od mojej mamy wsparcia nie mam zadnego ! Ona ma swoje zycie odkad wyjechala do stanow jak mialam 2 latka ): Takze uwierz mi ona instynktu macierzynskiego nie ma ;p

Olcia co sie stalo ze zawieszacie staranka ?

I ogolenie to siedze w praacy popijam kawke i staram sie myslec o optymistycznych rzeczach :) Ps. ael !! pomocy ;p niedlugo zaczynam remont hahahaah ;p a i nie potrafie tego makijazu zrobic :( nie potrafie tak rozprowadzac cieni :( Powiedz mi jakie pedzle sa dobre ? Slyszalam ze np do pudru to rewelacyjne z firmu hakuro ?

Witam Kobietki :)

Nie nadrobię was za dużo tego :) padam dziś z nóg po wczorajszych szaleństwach kuchennych. Narobiłam sałatki do słoików na zimę, jakieś ogórki z nutką chili na próbę, sałatkę jarzynową, ciasto i ogrom innych rzeczy. Dziś jeszcze gości mamy i grilla więc jeszcze muszę coś niecoś przygotować. Jutro braciszek przybywa i ruszamy na zakupy mam go obkupić.

Madziu strasznie mi przykro :* teraz twój M. potrzebuje wsparcia a Ty jesteś najbliższą mu osobą.
Olciu a czemu zawieszasz staranka?

Neciuszka a może mi zdradzisz ten przepis na te ogóreczki z chili bo mam jeszcze całe wiadro ogórków i nie wiem co z nimi robić bo zrobiłam już kupę słoików kiszonych, sałatki z kurkumą i nie chce już robić niczego oklepanego...

Olcia coś się stało, że nagle podjęłaś taką decyzję??

magda: bardzo mi przykro z powodu babci męża, współczuję bardzo ...

Olcia: no własnie co się stało,?/

neciuszka: no to masz dziisja dobrą pogodę na grilla, my w tym roku to tylko raz grilowaliśmy , takze szkoda mi :))

mijenka: fryzurki super, 2ga te wrkocze to cos dla mnie :-)

fifka: ciesze się ze juz lepiej sie czujesz, tak trzymać &&&&

Ostatnia edycja:
mineralna: mam wizytę we wtorek, tylko nie wiem czy gin będzie mnie badał ,czy juz usg zrobi bo według moich wyliczen to miedzy 3 -4 tydzien

A ty kiedy na wizyte idziesz? moze ci cos przepisze gin na złe samopoczucie.
A znalazłaś juz ten dziennik ciążowy ??/

Ostatnia edycja:
Może zrobi mi robił a może bedzie kazał ci przyjśc w okolicach 8-9 tyg ciąży bo bedzie wtedy serduszko.

Ostatnie czasu czuję sie tragicznie tak jakby był to początek ciąży osłabienie, naciąga na wymioty słabo mi sie robi.

reklama
Do góry