reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Weekand i znowu cisza na forum :-D

Mineralna ekstra ten dziennik! Też się zastanawiam czy czegoś takiego nie kupić. Będzie gdzie zapisywać notatki ze szkoły rodzenia.

Ale mi się nic nie chcę. Z mężem jesteśmy na siebie troszkę nabuczeni... Zaraz idziemy do teściów na obiad a ja o niczym innym nie marzę jak o wyjeździe na cały dzień do mamy... Jakoś ostatnio bardzo potrzebuję jej obecności i strasznie za nią tęsknie... :-( Wcześniej potrafiłyśmy nie mieć ze sobą kontaktów przez parę tygodni a teraz pare dni a ja już do niej wydzwaniam.

reklama
A ja znów kupiłam Aelkowemu Wiktorkowi mały prezent, był tak uroczy,że aż mówił do mnie "weź mnie" M. na pogrzeb jedzie w pon w nocy, pogrzeb we wtorek a w środę wraca.. tak mi go szkoda :( trudno mu się pozbierać.. tymbardziej,że to 3ci pogrzeb w jego rodzinie w tym roku.

a ja dzisiaj się byczę, mój S. działa w kuchni :-)
Zauważyłam ze mi lekko nabrzmiały piersi - fajnie bo ogólnie to mam malusie, to chociaz pare miesięcy zobaczę jak to jest miec wiekszy rozmiar :tak:.

No i dzisiaj na tydzień zamieniam sie w macochę, bo męża syn bedzie z nami.

Ja tez mysle o tym dzienniku ciązowym ale chyba sama sobie zrobie ja znajdę czysty zeszyt bez kratek i linii, z twarda okładką.

witam niedzielnie ;-) ja u rodzicow maz 1 raz od kiedy pamietam ma wolna niedziele juz go zmolestowalam ;-P bo ja niewiem czemu ale w ciazy mam straszna chciceee ... no a tak to po sniadanku jeszcze troszke i mma bedzie obiadek szykowac;-)

spac nie moglam w nocy co chcile siusiam... ahh maz sie smieje ze dziecko mi skacze po pecherzu.. a jmoie ze jest zamale by skakac... a i caluje mi brzuszek ;-P

she no ladne ze se humorek w drogeri poprawiłaś ;-) tylko az tyle sianka wydawac cos ty nakupowala... :szok: pol drogerii??
she no to jak sie staracie to specjalne dla ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Aby ten cykl byl owocny ;-)

a dla reszty tez sa ;-)~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

milego dzionka ide do mezusia ;-)bede raczej wieczorkiem ;-)

Jeszcze nie wiem co z tych ogórów wyjdzie z chili bo to improwizacja nasza, mi zostało na kilka słoików od sałatki a miałam chili w domu. ogólnie te pokrojone wyglądają ładnie, całe też nieźle.

My chyba ze 3-4 razy grillowaliśmy, dziś pewnie będzie ostatni już w tym sezonie.

Obiadek pojedzony :) małż wkleja książki w okładki chwila wolnego :)

Ostatnia edycja:
Atanku kupilam farbe do wlosow (farbuje wloski w domku sama:p) cienie do oczkow, puder, korektor, peeling, balsam do ciala itp itd ;p

U mnie dzisiaj piekna pogoda a ja w pracy :((

Witam, właśnie dziś wróciłam :) wreszcie w domu ... odpoczęłam a zarazem wróciłam obolała :-p i opalona :-D ale przy okazji zwiedziłam piękny górski krajobraz :-D i do tego najadłam się oscypków :-) pogoda nam dopisała śliczne słoneczo,aż chciało się wyruszyć w góry :-D a co tam u Was ?? jakieś nowe fasoleczki ?? stęskniłam się za Wami dziewczyny ... jak tam mamuśki się czują wszystko w porządku ???

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry