reklama
ja zmykam bo padnieta jestem o 7 wstawalam do pracy i oczka sie kleja :-( buziaczki :-*ael moj to caluje brzuszek a twoj spiewa:-)fajnie znacie sposob na to by mi sie ogorek zielony przestal odbijac ??
Ciepla herbatka i lulu :-) Ja Cię w wyrze już widzę!
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Madziu tule Cię mocno i trzymam kciuki za ten powrót, Sprawdź a nuż może uda się wrócić wcześniej... Ja wiem że czasem troska o drugą osobę jest gorsza niż nieszczęście które dotyka ciebie samego...
Monis zrób sobie dzień relaku i odpoczynku! Powinno pomóc. Ciebie również tulę mocno ;*
A ja wróciłam właśnie z urodzin kolegi (sąsiada) bo już zaczęłam mieć taką zgagę że myślałam ze padnę trupem... Nie potrzebnie opychałam się winogronami Mój M został i pewnie wróci nad ranem... (sama mu mówiłam żeby został bo my dopiero po 10 zaszliśmy do tego kolegi bo wcześniej mój był w pracy) Więc ja zmykam też spać. Dobranoc!! ;-)
Monis zrób sobie dzień relaku i odpoczynku! Powinno pomóc. Ciebie również tulę mocno ;*
A ja wróciłam właśnie z urodzin kolegi (sąsiada) bo już zaczęłam mieć taką zgagę że myślałam ze padnę trupem... Nie potrzebnie opychałam się winogronami Mój M został i pewnie wróci nad ranem... (sama mu mówiłam żeby został bo my dopiero po 10 zaszliśmy do tego kolegi bo wcześniej mój był w pracy) Więc ja zmykam też spać. Dobranoc!! ;-)
kasia.natka
Fanka BB :)
Fifka dziękuję :*
donia śliczny brzuszek
donia śliczny brzuszek
Ostatnia edycja:
Ooollcciiaaa
Witam w sumie nad ranem ..
Nie jestem Was w stanie nadrobić całego weekendu ale ostatnie posty przeczytałam ....
Madziu teraz Twój małż potrzebuje wsparcia .... w kim jak nie w Tobie je znajdzie?! Musisz być silna !:* Wiem , że pocieszenia nic nie dadzą ale wierze w Ciebie :*
Proszę o skrót wydarzeń , skończyłam na tym że Lamia ujrzała II kreski .
Ja z moim zawieszamy starania na minimum 3 miesiące ...
Ciężarówki jak się czujecie ??
Nie jestem Was w stanie nadrobić całego weekendu ale ostatnie posty przeczytałam ....
Madziu teraz Twój małż potrzebuje wsparcia .... w kim jak nie w Tobie je znajdzie?! Musisz być silna !:* Wiem , że pocieszenia nic nie dadzą ale wierze w Ciebie :*
Proszę o skrót wydarzeń , skończyłam na tym że Lamia ujrzała II kreski .
Ja z moim zawieszamy starania na minimum 3 miesiące ...
Ciężarówki jak się czujecie ??
dagne
Dzień dobry niedzielnie
My pomału szykujemy się na Mszę oczywiście rozbudzam się kawą
Olcia, a czemu zawieszacie działania?? Jeżeli chodzi o mnie- to ja czuję się w miarę komfortowo no niestety nie da się ominąć wzdęć, czy bóli głowy, ale po nowych witaminach mnie nie mdli coraz szybciej łapię zadyszkę- ale do tego trzeba się już pomału przyzwyczajać przy dodatkowych kg
My pomału szykujemy się na Mszę oczywiście rozbudzam się kawą
Olcia, a czemu zawieszacie działania?? Jeżeli chodzi o mnie- to ja czuję się w miarę komfortowo no niestety nie da się ominąć wzdęć, czy bóli głowy, ale po nowych witaminach mnie nie mdli coraz szybciej łapię zadyszkę- ale do tego trzeba się już pomału przyzwyczajać przy dodatkowych kg
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Olciu co się stało? Dlaczego zawieszasz starania?
reklama
M
mineralnakocica
Gość
Olciu co to sie stało?
Fifka: I jak tam ciąża mija?
Fifka: I jak tam ciąża mija?
Podziel się: