reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

lilou83 nie wiem dlaczego nie widzisz mojego wykresu może spróbuj z innej przeglądarki a na 28dni się nie przeniosę bo trzeba płacić a na skarbie nie SkarbMamy - paulina8820 może teraz się uda :-)
nawet nie wiecie jak mnie korci żeby zrobić test :)
no kurcze nie wiem,nie widzę,trudno...
ale możesz nicka zmienić i maila założyć nowego i znowu masz za free:p

dotka super wieści!!!

ja to dopiero mam czekania...az do sylwestra;/ (o ile wytrzymam) a na razie staranka trwaja! ;D takze nie ma tego zlego.. sasasa

witaj w klubie zoszka...ja mam termin na 27 grudnia,wiec bede obżarta po świętach i w sylwestra krwawiąca:/

Ostatnia edycja:
reklama
witaj w klubie zoszka...ja mam termin na 27 grudnia,wiec bede obżarta po świętach i w sylwestra krwawiąca:/

Hehe no to podobnie kochana, ale spoko beda dwie fasole a nie sylwester z bolem brzuchola zobaczysz;D ja termin @ powiedzmy ze z obserwacji dwoch ostatnich cyklow mam na 30.12....ale malpa to malpa z nia nigdy nic nie wiadomo, moze sobie zarty zrobic i dopiero w nowy rok wpasc do mnie;/

dotka czekalam na Twoja info caly dzien!! strasznie sie ciesze, to ze badania lipne to szkoda gadac, ale takie historie i u mnie sie zdarzaly... jak bylam w trakcie poronienia to nie dojsc ze do szpitala mnie nie wzieli tylko latalam sama po izbach przyjec to lekarz zapomnial podac mi immunoglobuliny - bo mam konflikt syrologiczny z moim m, potem nie moglam jej dostac bo praktycznie nigdzie w pl w aptekach jej nie ma, a na koncu pani w zabiegowym linija odmierzala mi dawke, bo nie umiala inaczej...swoje sie wycierpialam;( suma sumarum ciesze sie ze u Ciebie wszystko okej i bedziesz mogla spokojnie od marca sie starac!!;D

jej a teraz to juz w ogole nikogo tu nie ma??;/ a ja pierwszy raz od kilku dni mam czas na posiedzenie na spokojnie na forum..

Ostatnia edycja:
Dotka ciesze sie ogromnie! Ja dziś lecę do ginka, tzn niedlugo jakos na 11. Kontrola taka, moze dowiem sie cos o swoim cyklu.
Oczekująca, mysle ze tyle fasolinek to nie przesada, w koncu sa swieta czas cudow wiec niech nas zasypie fasolami :-D

czesć czwartkowo

u mnie wyraźny spadek temp przed owulacyjny wiec pewnie max do 2 dni przyjdzie ovu:)
big napisz jak po wizycie,jak cykl
dzis w planach kruche ciasteczka
a co do twojego avatara,to myślałam,ze to twoje buty :p

zoszka - a ja poprosze tak z 8 albo i wiecej na tego sylwestra fasolinek zeby dl akazdej starczyło - a co jak sie bawic to sie bawic hehheeheh

oczekusia hehehe pewnie ze rozdaje wiecej - dla kazdej;D ale o dwoch mowilam ze sie wykluja wlasnie w sylwka, reszta wczesniej i pozniej;D co u CIebie slychac? praca dzis? ja juz w niej siedze..

Dotka ciesze sie ogromnie! Ja dziś lecę do ginka, tzn niedlugo jakos na 11. Kontrola taka, moze dowiem sie cos o swoim cyklu.
Oczekująca, mysle ze tyle fasolinek to nie przesada, w koncu sa swieta czas cudow wiec niech nas zasypie fasolami :-D
Jak ja lubie wchodzic rano na bb.. zawsze mozna liczyc na posta od Ciebie;* ;D ja dzis tez do gin na po 11, prawie zapomnialam!! mam usg rodnych - spr czy jajniki i reszta ok,tez sie moze czegos dowiem, mam dzis 11dc, z usg on mi powie kiedy moze byc owu tka przy okazji??

Lilou witaj;) to teraz mocno trzymam kciuki za staranka!!!;D dzialaj dzialaj kochana bo na wrzesniowkach musimy sie spotkac;p
moj wczoraj w nocy wskoczyl do lozka, takze nic nie bylo;/ ale dzis nie ma pzebacz!

Czesc dziewczyny

Bylam dzis ponownie w lab pobrac krew, przepraszaly mnie babki ale mowi ze czasem sie tak zdarza. Krew pobrana ale chyba sie babka zestresowala bo wkuwala mi sie 4 razy w jedna reke i nie leciala krew, dopiero wkula sie w druga i juz poszlo :0 teraz jestem pokluta jak narkoman :D:D

BigChild, Zoszka to teraz ja czekam na wiesci od was. Dziekuje za wsparcie duchowe przydalo sie :)
Dziekuje tez reszcie dziewczyn za kciukaski :*

dotka Nie ma sprawy;) poklute biedactwo;( cos o tym wiem, im wiecej razy Cie kluja tym bardziej babka i Ty sie stresujesz i jest gorzje... no ale wazne ze sie udalo!!

Odezwe sie jak wroce na pewno!

reklama
Zoszka dzieki :-)
Co do Twojego pytania to tez mam zamiar zapytac pania doktor czy mam juz owu. Podobno da sie to stwierdzic, ale chyba tylko przez usg, gdzie widac te pęcherzyki itp.
Dam znac jak wroce napewno :tak:

Do góry