reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam Was, ja dzis po wyniki i do ginka poznym popoludniem. Po wizycie dam znac
Oczekusia slinka mi cieknie na ta salatke :)
BigChild fajny masz avatar - buty na mega obcasie czy to Twoje? bo przy chorym kregoslupie raczej nie wskazane :p

reklama
Avatar z neta, nie moje zdjecie. Co do obcasow, fakt staram sie nosic niskie obcasy albo plasko, ale to chyba dlatego ze ja nie umiem chodzic w szpilach. Aktualnie w zimie nosze botki na obcasie z 5 cm, wygodnie i fajnie, bo ja niziutka jestem wiec plaskie buty jeszcze bardziej mnie znizaja.

dzieki oczekujaca, zrobie moze dzis moze jutro ale zrobie, bo to zdrowe. Zaraz jedziemy kupic choinke, mam nadzieje ze kupimy bo juz chce ubrac, w przyszlym tyg moj idzie do pracy, bo on pracuje co drugi tydz, to nie kupimy raczej. Tylko dzis zostalo

hej kochane. ja z kom do Was bo na zajeciach jestem. salatka z boczkiem okazala sie pyszna na drugie sniadanie.
oczekujaca dzieki za przepis moze zrobie nastepnym razem;)
ela ciesze sie ze juz lepiej. korzysraj puki mozesz
big child ja w ramach dbania przed ciaza o siebie cwicze brzuch i jego okolice m.in zeby flaka nie bylo po;p
dorka kciuki za wyniki!!

ja do fryz sie na pt umowilam a dzis po zajeciach jade do pracy;(

reklama
sergeevna ostatnio okres dostałam w 31 dc więc chce zaczekać do 33 dc ostatnio się nastawiałam bardzo i źle na tym wyszłam bo byłam załamana jak dostałam @ więc teraz podchodzę bardziej na luzie :-)

Do góry