reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Zoszka ja si enie stersowalam bo mnie klucie na pobranie krwi nie stresuje, nie jestem panikara :) ani taka co mdleje na widok igly, moge patrzec jak mi sie wkuwa nawet :)

BigChild to teraz ja trzyamm &&&, melduj sie zaraz po powrocie
Lilou tak mierze tempke dzis 5dc, mierze od 4 dni bo pierwszy wypadl mi w sobote i spalam do 9 a to trzeba o tej samej porze. Caly czas narazie 36,5

reklama
witam Was :-) nie będzie mnie przez jakiś czas, ale jak wrócę to mam nadzieję na jakieś dobre wieści ;-) ja we wtorek mam wizytę także mam nadzieję, że już w końcu coś się ruszy, potwierdzi mi ciążę i być może zobaczę swoją Fasolę :-) ale czas szybko mi leci, w ogóle się nie spinam :-) chociaż to może przez te mdłości nie miałam czasu myśleć o gin ;-) dziś się nieźle czuję, więc szczerze mam nadzieję, że najgorsze mdłości już za mną.... mam nadzieję, że się nie mylę.... miłego dnia dziewczynki:-)

eluniu wiem,że rzadko teraz bedziesz ale napisz nam jak bedziesz po wizycie ok?
bo my tu czekamy na wieści o twojej fasolce

Dotka, cieszęsie z Twoich dobrych wiadomości.

Elu, wpadaj do nas.

A u mnie @ jakoś mało wredna wtym miesiącu i chwała jej za to.

big child jak ci zrobi usg dopochwowe to bedziesz wiedziec co ci sie tam wyhodowalo :tak:
dotka
ja tez tempke mialam caly czas taka sama, ciekawe czy bedziesz miala spadek przed owulka
ela
poczekamy na ciebie dont worry, dawaj znac co i jak, bo uschniemy z niecierpliwosci
kwiatuszek to wykorzystaj owulke i migdalenie swojego na maksa i wyobracaj na wszystkie strony i nie patrz ze mial watpliwosci kiedys, moze juz nie ma;-)

no wlasnie kwiatuszku niech cie zapyli :p
Amalfi sama jestem ciekawa kiedys prowadzilam juz przez 2 cykle wykres ale juz nie pamietam czy mialam, jak bede w chacie to wkleje swoje 2 wykresy poprzednie z poczatku roku bodajze

reklama
Ale jestem z****na po wizycie;/
Zrobil mi usg z powodu tego bolu jajnika poltora tyg temu. no i okazalo sie ze mam "oba jajniki o echostrukturze wielopecherzykowej" i "trzon macicy w przodozgieciu" - to sa cytaty z wynikow, ktore sa niepokojace, reszta narzady ok. na tym usg mam od cholery jajeczek a mialo byc jedno;( powiedzial oczywiscie ze moze to wynikac z wahan hormonalnych po poronieniu- ochrzanil mnie ze ju zsie staramy, powiedzial ze minimum pol roku powinnismy zaczekac, a w ogole wedlug starej szkoly to rok, ochrzanil ze nie zbadalismy nasienia mojego m (ja chcialam i moj m tez, ale nie badalismy bo mi 2lekarzy powiedzialo zeby tego nie robic absolutnie po pierwszym poronieniu), ale dodal tez ze moze to byc zespol policystycznych jajnikow.. na usg widac jeden pecherzyk dominujacy ktory ma teraz 1cm (specjalnie go o to zapytalam i powidzialam zeby zmierzyl dokladnie) i moze z niego bedzie owu a moze nie, ale on jest w polowie dojrzewania, takze za tydz najwczesniej, dodatkowo ten pecherzyk jest jakis podzielony przez srodek, takze moze na ciaze blizniacza.... nie no jeszcze tego brakowalo. kazal isc do mojej gin ktora mnie prowadzi, mam wizyte 28.12 i wstrzymac sie ze staraniami conajmniej ten cykl, a dalej zbadac czy to hormony szaleja, czy te policystyczne jajniki;( ;( ;(

BigChild mam nadz ze u CIebie lepiej

dotka ja tez nie panikara, tylko jak mi tak 5razy wkluwali to juz sie wkurzalam, bo ile mozna, a kobiecie sie rece trzesly, bo nie umial pobrac, ale ja wtedy bylam roztrzesiona poranianiem, dlatego tka mialam, pierwszy i ostatni raz mi wtedy ktos nie mogl pobrac krwi, tak to od razu leci ez problemu

kwiatuszeq jak slodzi to moze ma jakis interesik..

Do góry