Karolina Romanowska
Zaangażowana w BB
Ja plamię teraz od 3 dni, także nie wiem czy to miesiączka czy co.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny ten mój brzuch to ma mnie boleć długo jeszcze , bo przeszkadz mi
No to zrobiłam test dziś rano. I wyszedł negatywny. A leci coś tylko, że bardzo bardzo mało tego jest. I piersi mnie bolą przy dotyku i nie tylko. Ja już nie wiem co to może być... :-(
No i wróciłam od gina i niestety się mega rozczarowałam..
To że nie ma upragnionej fasoleczki to jest jedna sprawa.. Lekarz stwierdził u mnie niedobór progesteronu (mam nieregularny cykl) i jak wezmę luteinę to @ przychodzi a jak nie wezmę to nie. Lekarz powiedział że nie było najmniejszych szans na zajście w ciąże bo w połowie cyklu się blokuje z braku progesteronu i koniec. Ale nadzieja jest, kazał mi w każdym cyklu od 16 do 25 dnia brać luteinę dwa razy dziennie. Powiedział, że dzięki temu wszystko mi się ureguluje i wtedy może powstać fasolka. Na koniec powiedział z uśmiechem "daje Pani 3 cykle i przyjdzie do mnie Pani z 2 kreskami" Lekarz jest na prawdę ok i leczę się u niego już kilka lat.
Jest mi strasznie przykro bo leczę już wysoki poziom prolaktyny żeby mieć dzidziusia a teraz jeszcze doszedł progesteron
Jak do pół roku nie zajdę ciąże to mam się zgłosić na szczegółowe badania eh ..
A problem z progesteronem mam dzięki tabletkom anty które brałam 3 lata, od marca tego roku nie biorę.
Jak nie chciałam mieć dziecka to brałam tabletki żeby nie przydarzyło się a jak bardzo bym chciała to nie mogę bo sobie tabletkami zawaliłam..
To niesprawiedliwe
Czułość testu jak napisali w ulotce wynosi 25, więc nie wiem czy on jest dość czuły. W przyszłym tygodniu chyba się przejdę do ginekologa. Bo w tym to mi kręgosłup odmawia posłuszeństwa. Ech, nie wiem, nie wiem co myśleć...
Ael, no jeżeli to można nazwać miesiączką to poczekam. A po ile jest ten test Acon? On w aptece jest dostępny?