reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ooo Sil ja też marze, żeby włansie tak spędzić kilka dni urlopu. Podwórki, sloneczko, cisza, spokój i książka... mmm już to czuję - od wtorku tak własnie będzie :) mam nadzieje :) a co czytasz Sil?

Truskawcia a ty jakie masz plany na urlop? jakiś wyjazd się szykuje?

reklama
Hej dziewczyny!!

Wczorajszy dzień inną mi pod znakiem sedesu... praktycznie nic nie jadłam a jak już coś to wymiotowałam jak kot.... jestem na siebie wściekła bo dzieciaka w cholerę zagłodzę... :wściekła/y: Dzisiaj na siłę wciskam kaszkę niemowlęcą i znowu mnie mdli... mnie w cholerę do szpitala położą i nas oboje będą kroplówkami dokarmiać...

Kochana nie zagłodzisz się nie martw, to że schudłaś też normalne. Ja przez miesiąc nie mogłam jeść normalnie tylko suchy chleb, jakaś słaba kaszka, kisiel, herbata i od czasu do czasu coś konkretniejszego ale delikatnego, no mi patrz mały czort zdrowo rośnie, więc Ty mi przestań się zamartwiać na zapas. Wymiotów nie masz codziennie, prawda? A jak nie masz codziennie, to w większości przypadków jesz normalnie, prawda? Więc jeśli w tych przypadkach jesz normalnie to i dostarczasz niezbędne składniki dla dzieciątka, prawda?
A jak dostarczasz to znaczy, ze rośnie, prawda? A jak rośnie to by już tak wcześnie nie kopał!
Kobitooo Luuuuuuz! Niech Ci małż zrobi lody na bazie wody i soku, dają radę przy wymiotach i nudnościach. Wodne lody kochana.

Witajcie :)
Jak najbardziej.. Dzisiaj idę do ginekologa żeby mam nadzieje mnie uszczęśliwił ;) miesiączka spóźnia się 3 tygodnie, troszkę objawów mam ale niestety na testach jedna kreska. Słyszałam że lubią się mylić tak więc idę do doktorka :)

Witam staraczkę nową i normalnie rozkazuje lecieć do gina! Już Już!!!! :-D

Ael- aaa jak :-D trza chłopa męczyć, choć On ostatnio zadziwiająco chętny jest :-D szepnę mu słówko a ten już zwarty i gotowy :-p He he no słyszałam, że na kosmetyce trza człowieka trochę znać :-D aaaaa Tobie fotografia się marzy :-D witaj więc w klubie, tylko mi trochę brak odwagi na jakiś kursik :-p poza tym chciałabym zrobić kursik na instruktora jazdy konnej :-D Oooo mniam, mniam fluidki słodziutkie :-D

Ja chcę iść na studium fotograficzne, ale to w daleeeekim czasie na razie.

Dziś idę do gina, ale mam taką cholerną ochotę..... Jeszcze duszno się zrobiło, bo najpierw ładne słoneczko a teraz jakoś godzinę temu padało.... grrrrrr

dzien doberek ja nistety niedlugo do pracy bde sie zbierac ale ogolnie wam powiem spac mi sie chc3e niemoge sie obudzic... ahh ciezko mi serduszko mi wali jak szalone dlatego zle sie czuje ...puls mam 103... 131/83a ja kiedys puls mialam 50...
milego dnia bde pozno kolo 22.20

dzien doberek ja nistety niedlugo do pracy bde sie zbierac ale ogolnie wam powiem spac mi sie chc3e niemoge sie obudzic... ahh ciezko mi serduszko mi wali jak szalone dlatego zle sie czuje ...puls mam 103... 131/83a ja kiedys puls mialam 50...
milego dnia bde pozno kolo 22.20

Kobito uważaj na siebie dziś, bo pogoda może działać tak. Jak się źle poczujesz ewakuuj się do domu, ok?????

Czyli jednak deszcz idzie u mnie duchota jak nie wiem i słońce palące. Idę jakiś obiad zrobić bo jeszcze trochę i moje duże dziecko głodne będzie i się obudzi :) do wieczorka kobitki :)

Witam się piątkowo ;-)
I u mnie się @ pomału zbliża bo wczoraj i dziś już śluz jest lekko zabarwiony.
Dobra uciekam się szykować bo może dziś już mi się uda pójść do dziadka w końcu bo go teraz gdzieś przenieśli i nie wiem gdzie to idę z mamą :happy:.
Mnie też nie długo czeka wizyta u gina i pewnie zrobienie tych wszystkich badań.

dziex ael no chyba ta pogoda ... zmykam sie ubrac bo w pizamie do pracy nie pojde...narazie kochane milej wizyty awel u ginka :-*

Uwaga dla dziewczyn ze Śląskiego, Łódzkiego, Mazowieckiego i Warmińsko-mazurskiego, macie ostrzeżenie drugiego stopnia na bardzo silne burze, z porwistym wiatrem i możliwym gradem. Więc pościągać kwiatki z balkonu, zabrać ewentualnie schnące pranie i schować do domu wszystko luźno stojące co jest lekkie. No i lepiej byście komputery i tv powyłączały.

ost_meteo_mapa.gif

Ostatnia edycja:
No to ja się muszę strzec!!! :szok: :p ale szczerze to marzę o jakiejś burzy i deszczyku bo taka duchota u mnie i upał, że wytrzymać się nie da...

A tak poza tym to mam dobry humor bo przed chwila dzwoniłam zgłosić stan licznika prądu i jak zawsze mam rachunek na około 140 zł tak teraz mam na 60 :p:p:p dzięki urlopowi oczywiście i nieobecności w domu :p

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny ten mój brzuch to ma mnie boleć długo jeszcze , bo przeszkadz mi

a u mnie gorąco, podobno bo w biurze to zimno i mam nawet skostniałe palce, bo to takie stare pomieszczenie i nie mamy okien na południe ktore by nas dogrzały, po prcy jedziemy na działeczke rodziców zeby mężuś skosił trawkę i moze świeże ogóreczki bedą :-)

cos dawno nie ma Sun ani dziurywskarpecie

Ostatnia edycja:
Do góry