reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po raz pierwszy :)

:) mały ma zajawkę na traktory i mówi na siebie Mimik :) to ma własną koszulkę :) na bieżąco staram się wstawiać co zrobimy na FB chociaż nie wszystkie. no to na twojego Leo łatwiej będzie niż na niemowlaczka bo na niego znajdziesz i założysz taką koszulkę tego typu jak mój rozrabiaka ma. Niektórzy dają nam swoje rzeczy i proszą tylko o zrobienie obrazka, napisu czy co tam chcą.

Hurrraaaaa @ sobie można powiedzieć już poszła :D

reklama
Neciuszka a ja od dziś się pilnować zaczynam :-) bo dziś mały mi z tata swoim do pokoju wlazł i temp nie zmierzyłam w łózku tylko już w łazience :-)

Ale obserwować szyjkę będę to się w porę zakorkuje :-p

Neciuszka ja do końca też nie :-) ja umiem tylko określić czy jest wysoko czy nisko.. czy jest miękka czy twarda :-) Ale na paluchu widzisz jaki masz śluz "tam"

U mnie z tym śluzem to jest tak że w okresie około owu jest go sporo nawet, ale już poza tym czasem prawie wogóle jeśli chodzi o zauważalność gołym okiem. My spróbujemy tym razem na luzaka. Jak się nie uda będziemy szukać jakiś wspomagaczy, wiedzy i takich tam. Mój gin kazał nam przyjść jeśli nie uda się przez 3 cykle

Ja o szyjce też nie wiele wiem, jak to się niby ją obserwuje...

Aaa wogóle nie zdążyłam wam powiedzieć... w środe byłam u drugiego gina, żeby upewnic sie czy aby na pewno dobra diagnozę mam postawioną. No i po zrobieniu usg potwierdził u mnie ostatecznie PCO... :-( ale powiedział, że takie leczenie jakie teraz mam włączone, powinno przynieść zamierzony efekt, więc może uda sie po tych trzech miesiącach

A śniło mi sie dziś, że po około 1,5 miesiąca leczenia zapomniałam wziąć jedej tabletki Diane (czyli normalna tabletka antykoncepcyjna) i nam sie udało :) ech fajnie byłoby gdyby tak mogło być...

Ale dam rade... R mnie bardzo wspiera i wiem, że kiedyś nam się uda... :)

a pojawiające sie nowe fasolki jeszcze bardziej mnie w tym utwierdzają i poprawiaja nastrój :)

Moniś moja znajoma jest 10 lat po ślubie, ginekolog każdy do jakiego chodziła stwierdził u niej niepłodnośc, że nie ma szans na dziecko wyobraź sobie jakie było jej zdziwienie jak się okazało,że dziecko będzie mieć, nie planowali, kochali się kiedy chcieli, a jakieś jajeczko się uwolniło i ma piękną córkę urodzoną 1 sierpnia :-p

Moniś moja znajoma jest 10 lat po ślubie, ginekolog każdy do jakiego chodziła stwierdził u niej niepłodnośc, że nie ma szans na dziecko wyobraź sobie jakie było jej zdziwienie jak się okazało,że dziecko będzie mieć, nie planowali, kochali się kiedy chcieli, a jakieś jajeczko się uwolniło i ma piękną córkę urodzoną 1 sierpnia :-p
no bo przecież cuda się zdarzają :-)
matuniu jak gorąco, zaraz się w tej fabryce uwędzę
tak źle, a tak nie dobrze ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry