a powiedz jak ja zwalczasz?
Od kilku lat codziennie biorę tabletkę bromergonu dziennie.
Norma jest ok od 3 do 24 jak dobrze pamiętam, ja miałam nawet powyżej 40.
Na szczęście dzięki tabletkom ustabilizowała się i jest w niższej normie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a powiedz jak ja zwalczasz?
hyhyhy ja mojego kąpie na dworze w stroju kąpielowym, a ze teraz mam robotników na podwórku, a nie chciałam się przed nimi afiszować, to byłam ubrana w spodenki i bluzkę, i po skończonej kuracji byłam cała mokra.Pies okąpany Ja mam małego, takiego 30 cm, ale kudły ma na ogonie na 15, w ogóle kudłów ma do obdzielenia z trzy psy jeszcze. I jak go kąpię to się generalnie rozbieram do rosołu, minimalizując straty
Co się koledze przytrafiło?Przypominam tak z dobroci bo wiele osób nie pamięta o tym i kolega sobie takiego bigosu narobił w ZUSie, że szkoda gadać.
Co się koledze przytrafiło?
Ja oprócz administracji mam jeszcze studia podyplomowe BHP więc mogę taką działalność prowadzić. Nie wiem czy studium wystarczy nie zagłębiałam się.
Odnośnie małża poczytajcie jak to jest z praktyką i doświadczeniem, bo wbrew pozorom to nie takie proste wszystko. Odnośnie kolegi to w sumie sam sobie zawinił. Z ZUS-em żartów nie ma, to są sepy jakich mało.Dlatego dopytuję kolega nie zgłosił do zus nie złożył deklaracji przez mc ponad od rozpoczęcia działalności, nie zapłacił składki zus. Kupa prostowania potem i kosztów dodatkowych.