reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Fifka, donosisz, ale koniecznie zmolestuj lekarza o jakieś tabletki na mdłości. Rozciąganie nic nie da, ale próbuj, próbuj, próbuj, coś wejść musi, bo naprawdę kroplówki Cię czekają. Choć by szklanka mleka.

Natkusia, temperatura obiecująca...

Pies okąpany :) Ja mam małego, takiego 30 cm, ale kudły ma na ogonie na 15, w ogóle kudłów ma do obdzielenia z trzy psy jeszcze. I jak go kąpię to się generalnie rozbieram do rosołu, minimalizując straty :p

Pies okąpany :) Ja mam małego, takiego 30 cm, ale kudły ma na ogonie na 15, w ogóle kudłów ma do obdzielenia z trzy psy jeszcze. I jak go kąpię to się generalnie rozbieram do rosołu, minimalizując straty :p
hyhyhy ja mojego kąpie na dworze w stroju kąpielowym, a ze teraz mam robotników na podwórku, a nie chciałam się przed nimi afiszować, to byłam ubrana w spodenki i bluzkę, i po skończonej kuracji byłam cała mokra.

zafasolkuję a mam pytanie, żeby założyć działalność z zakresu bhp i przeprowadzać szkolenia to nie trzeba mieć studiów skończonych w tym kierunku po zmianie przepisów? Chyba że kończyłaś coś bo jak pamiętam rozmawiałyśmy o administracji kiedyś. Przypominam tak z dobroci bo wiele osób nie pamięta o tym i kolega sobie takiego bigosu narobił w ZUSie, że szkoda gadać. Interesuje mnie też ten temat bo mój małż ma studium z tego zakresu, teraz kończy logistykę no i jeszcze chciałby zrobić coś w kierunku bhp.

2sweet :) uznaliśmy że luz będzie lepszy, mierzyłam temperaturę, liczyłam wszystko. Za bardzo nas to absorbowało niż sam sexik i przyjemność z niego

dziewczyny szukam hurtowni gdzie znajdę śpioszki w jednym kolorze bez nadruków to tak a propo wieczornej rozmowy o nadrukach na odzieży dla maluchów które będzie można zrobić. Znalazłam dostęp do body, koszulek, ale śpioszków jeszcze nie znalazłam.
Prośba o info jak miałby wyglądać wasz pamiętnik ciąży i co powinno się znaleźć, że tak powiem już tam napisane aktualna :)

Przypominam tak z dobroci bo wiele osób nie pamięta o tym i kolega sobie takiego bigosu narobił w ZUSie, że szkoda gadać.
Co się koledze przytrafiło?
Ja oprócz administracji mam jeszcze studia podyplomowe BHP więc mogę taką działalność prowadzić. Nie wiem czy studium wystarczy nie zagłębiałam się.

Co się koledze przytrafiło?
Ja oprócz administracji mam jeszcze studia podyplomowe BHP więc mogę taką działalność prowadzić. Nie wiem czy studium wystarczy nie zagłębiałam się.

Wiem, że nie wystarczy bo zagłębiałam się odrobinę, ale teraz został mu ostatni rok logistyki i potem może by właśnie studia podyplomowe zrobił. Dlatego dopytuję :) kolega nie zgłosił do zus nie złożył deklaracji przez mc ponad od rozpoczęcia działalności, nie zapłacił składki zus. Kupa prostowania potem i kosztów dodatkowych.

Fifka musisz jeść biedactwo moje dla siebie i dla dzidzi :* wiem że są suplementy hamujące mdłości może to by ci pomogło. Jak się lepiej poczujesz to ci głowę pozawracam.

zafasolkuje my oboje opracyjemy, ale moj ma taką pracęze chodzi co 2 gi dzień od 7-19 non stop jak leci, więć co 2 gi ma wolne i siedzi w domu , chcielismy pare zł tak sobie dorobic, bo w sumie nie mamy az tak źle ale przydało by sie szczegolnie ze u nas duze rachunki w zimie bo mamy ogrzewanie na gaz no i chciałoby sie cos odłozyc przez cały rok zeby mozna było na wakacje pojechac,
A na razie nie zmieniam suwaczka, zobacze co lekarz powie,
Neciuszka ja juz opisałm jaki bym chciał pamietnik ciezarnej :tak:
takie znalazłam spiszki gładkie, ale trzeba sie zalogowac zeby cene sprawdzic
Body PR

Ostatnia edycja:
reklama
Dlatego dopytuję :) kolega nie zgłosił do zus nie złożył deklaracji przez mc ponad od rozpoczęcia działalności, nie zapłacił składki zus. Kupa prostowania potem i kosztów dodatkowych.
Odnośnie małża poczytajcie jak to jest z praktyką i doświadczeniem, bo wbrew pozorom to nie takie proste wszystko. Odnośnie kolegi to w sumie sam sobie zawinił. Z ZUS-em żartów nie ma, to są sepy jakich mało.

Do góry