reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Odnośnie małża poczytajcie jak to jest z praktyką i doświadczeniem, bo wbrew pozorom to nie takie proste wszystko. Odnośnie kolegi to w sumie sam sobie zawinił. Z ZUS-em żartów nie ma, to są sepy jakich mało.

Poczytamy, narazie niech jedno skończy a w międzyczasie można coś myśleć :) No sam zawinił ale powiem ci, że nie wiem jak u Ciebie ale tutaj u nas w gminie i w Kielcach nie mówią w urzędzie że jeszcze tam trzeba iść, jak kto nieświadomy to myśli że UG i koniec. Kolega któremu księgowość prowadzę zakładał działalność dwa miesiące temu i też nie wiedział nikt mu nie powiedział ale oświeciłam go odrazu.

reklama
Witajcie dziewczyny. Znów kilka dni mnie nie było, ale szykuje sie do urlopu (w koncu), więc dużo pracy jeszcze mam. Jutro ostatni dzień - wesele i później już 2 tygodnie poza pracą :-) mam nadzieję, że uda mi sie w końcu przeprowadzić do naszego domu...

A jak tam u was? opowiadajcie... jakieś nowe fasolki? jak sie czują zafasolowane dziewczyny? i te oczekujace? która testuje na dniach?

Ja staram się być spokojna, ale tak łatwo jest mnie wyprowadzić z równowagi, że aż sama sobie sie dziwię...

Poczytamy, narazie niech jedno skończy a w międzyczasie można coś myśleć :) No sam zawinił ale powiem ci, że nie wiem jak u Ciebie ale tutaj u nas w gminie i w Kielcach nie mówią w urzędzie że jeszcze tam trzeba iść, jak kto nieświadomy to myśli że UG i koniec. Kolega któremu księgowość prowadzę zakładał działalność dwa miesiące temu i też nie wiedział nikt mu nie powiedział ale oświeciłam go odrazu.
wiesz nie wiem jak u nas w gminie, ja w tej gminie pracuje, więc wypytam się o wszystko to po pierwsze po drugie to będzie czwarta firma w rodzinie, więc wiem jak jest i gdzie się udać :-)

Witam dziewczyny :-)

Zafasolkuje szkoda,że nie zmierzyłaś temp na początku cyklu :-) ale te cycki bolesne... to już dobrze świadczy ja, mam dziś 12 dzien po owu i nadal mnie bolą, zaczęły mnie boleć na dwa dni przed owu :-)

Co do śpioszków koszulek bodziaków mam fajne napisy na takie dziecięce ciuchy :-) i sama byłabym chętna na zrobienie takich ciuszków dla mojego Leonka :-) Strasznie mi się podoba napis na bodziakach " Kawaler do wzięcia" :-) albo " Będę grzeczny.. od jutra" "Szef piaskownicy" " Córeczka tatusia" :-D "Za kilka lat będę z mamą przepuszczać taty wypłatę" ;-) i wiele innych :-)

Lamia to super!!! gratuluję kochana :*!!! bardzo sie cieszę :* może przerwałaś tę zła passe i teraz u każdej z nas oczekujacych posypia się fasoleczki... możesz rozsyłać teraz fluidki :) a skoro wizyta we wtorek, to na pewno gin potwierdzi, że wszystko jest w porządku i da ci piękne zdjęcie twojego maleństwa. a ty zaraz po wizycie pochwalisz sie nam tutaj prawda? :)

Ale się cieszę... super... od razu mnie to bardziej pozytywnie nastraja w tym moim dołowanym nastroju... Jeszcze raz gratuluje Lamia :*

w wesele... nie to nie moje... ja mam taka pracę, że co tydzień mam wesele na głowie, tak bardziej organizacyjnie, więc dla mnie kojarzy sie głównie z dłuuugim dniem pracy. Ale z drugiej srony bardzo lubię widzieć Parę Młodą, która jest szczęśliwa i zadowolona, że mogę pomóc spełnić ich marzenia o tym najszcześliwszym dniu w życiu (heh ale sztampowo zabrzmiało :d)

Witam dziewczyny :-)
Zafasolkuje szkoda,że nie zmierzyłaś temp na początku cyklu :-) ale te cycki bolesne... to już dobrze świadczy ja, mam dziś 12 dzien po owu i nadal mnie bolą, zaczęły mnie boleć na dwa dni przed owu :-)
No szkoda, szkoda, ale zaczęłam w połowie będę miała porównanie do kolejnego cyklu, kiedyś trzeba zacząć :-)
Mnie cycki bolały w sobotę wtedy zrobiłam test owu i wyszedł + później puściły, ale aż do poniedziałku testy owu były na + i znów zaczęły mnie boleć chyba w środę, z czego wczoraj ból był nie do zniesienia. Temperaturę od 3 dni mam 36,6 no ale nie wiadomo jak było przed i w trakcie owu. Tak czy siak ciąży w tym cyklu nie przewiduję za mało barabara było. Ale już sam maż stwierdził, ze we wrześniu bierzemy się już konkretnie za robotę bo tak w sumie od początku planowaliśmy zacząć.

monis: e to masz suoper, pracę ,jak z filmu romantycznego :)) przynajmniej mi sie tak kojarzy :-),tobie tez przesyłam fluidy
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
a c odo zdjęcia to chyba jeszcze mi nie da, bo według moich wyliczeni to moze 3 tygodnie a moze mniej , czy da fotke ??? od kiedy cos widac na usg?

Madziu zrobienie takich napisów to nie problem bo nawet można je dwoma metodami zrobić, gorzej widzę z dostaniem jednokolorowych śpioszków, body znalazłam w jednej hurtowni ale nie mam porówania cenowego więc muszę jeszcze poszukać. ja robiłam dla chrześnika koszulkę który ma 2,5 roku Zobacz załącznik 382970

No papierki skończone :) drukara przyjęta na poczet ŚT też jakieś dwa tyg spokoju aż pojawią się wszystkie sierpniowe :)

reklama
Do góry