reklama
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Mój pies zażywał kąpieli wczoraj, a że to owczarek niemiecki to i ja z nim zażywałamZafasolkuję, super a ja muszę okąpać psa.... Ale kąpanie psa to jest mordęga.... Ale śmierdzi... i mam konflikt
I musze włączyć raida w pokoju i się ewakuować, bo mamy masę komarów i mnie pogryzły, a ja jestem uczulona
też jestem uczulona na jad wszelaki dlatego u mnie siatki w oknach w każdym pomieszczeniu i rajd w gniazdku wieczorem przed snem to prawie rytuał.
Ja mam uprawnienia BHP, PPOŻ, ADR i działalność ma być związana z tym zakresem, szkolenia + doradztwo.zafasolkuje: a jaki rodzaj działalności bo nie doczytałam wybacz
Naktusia to trzymamy &&&&&&&&& zeby to była fasolka :-)
Sil nic nie wchodzi... wczoraj nawet kisiel poszedł... a teraz zjadłam tą kaszkę i też mi strasznie niedobrze... wczoraj teść zażartował "Emilka ty będziesz tak chudła, aż zapadniesz się w sobie i znikniesz." Bo ja znowu schudłam... Jak nie wymiotuję to mam żołądek ściśnięty i jem jak wróbelek.... i nie, nie dam rady rozciągnąć żołądka bo to właśnie kończy się takimi dniami jak wczoraj czy dzisiaj...
Jestem załamana... Jade teraz do gin po zwolnienie to przy okazji zapytam może o tą moją wagę... boję się że nie donoszę ciąży...
ojj nie lam sie kochana:*
jedz duzo takiego zarcia na "mase" ... kurczaka, banany, ryz
zapytaj sie dr czy mozesz jesc odzywki proteinowe jak kulturysci? wkoncu to sa zdrowe suplementy diety i moze jakies bialko serwatkowe w formie milk-shake kazdego dnia ci wystarczy albo chociaz uzupelni niedobory, wkoncu jedn ataka szklanka zaspokaja jakies tam dzienne zapotrzebowanie...
zafasolkujęodzaraz
Tak, tak, ale to dopiero jak będę miała REGON, a to dopiero pod koniec przyszłego tygodnia :-)zafasolkuję gratulacje pierwszego kroku pamiętaj o wizycie w ZUS i US
Na forum ciężko, też szukałam.. Najlepiej przekieruj się do wujka googole tam na pewno coś znajdziesz. Sama szukałam nie raz bo od kilku lat walczę z wysokim poziomem prolaktyny.
a powiedz jak ja zwalczasz?
progesteron 21 dnia cyklu , prolaktyne 3 dnia cyklu - ale to chyba przy 28dniowym cyklua może wiesz w jakim dniu cyklu powinnam zbadac progesteron?
a ja dzis mam takie piekny sluz ze ho ho
wiecie co, nigdy swojego organizmu tak nie obserwowalam, w zasadzie dzieki forum zwrocilam uwage i tyle nowych rzeczy sie ucze o sobie)
dzis wg kalendarza mam bardzo plodne dni i faktycznie zauwazylam rano sluz jak bialko kurze, gesty, przezroczysty, ciagnacy sie na kilka cm oj bedzie szalenstwo pozniej
a ja cos od Neci podpatrzylam i wiecie co? nie bardzo chce mi sie robic testow owu.. jakos tak fajnie bez codzienniego sikania i sprawdzania, po prostu patrze na moj magiczny kalendarzyk, obserwuje sluz, dbam o sexik co 2 dni... i co mi z tego testu owu skoro bawimy sie regularnie i albo sie uda albo nie i jakos tak przyjemniej i milej odrazu jest
w poprzednim cyklu wyraznie czulam gdy mialam owulacje, bolal mnie brzuch i jajniki, wiec tym razem napewno tez zauwaze
Ostatnia edycja:
zafasolkujęodzaraz
Ja swego czasu odchudzałam się dość ostro i brałam suplement diety. I ta babeczka, która mnie odchudzała właśnie była wtedy w ciąży i miała takie problemy jak Ty i ona brała tez te suplementy, bo były one wysokobiałkowe i w jej przypadku powodowały utrzymanie masy ciała i zatrzymanie mdłości. To były takie koktajle proteinowe. Nie wiem czy mogę podać nazwę tej firmy z którą się odchudzałam.Jestem załamana... Jade teraz do gin po zwolnienie to przy okazji zapytam może o tą moją wagę... boję się że nie donoszę ciąży...
zafasolkuje, : fajnie , że otwierasz swój buznesik, zawsze to usiebie, my z moim też myslimy, ale na tym sie konczy bo w moim mieść to juz wszystko jest a że to taka dziura, na zadupiu (na moich terenach największe bezrobocie), to nic nie wymyslilismy, oprócz sprzedaży na allegro takich sprzętów sportowych, skakanki, pasy neoprenowe, masażery i tp. ale cienko nam to idzie .
Myśl tylko pozytywnie! To jest teraz najważniejsze i pij dużo płynów żeby się nie odwodnić. Tule z całego serca żeby było dobrze <tuli> :*Sil nic nie wchodzi... wczoraj nawet kisiel poszedł... a teraz zjadłam tą kaszkę i też mi strasznie niedobrze... wczoraj teść zażartował "Emilka ty będziesz tak chudła, aż zapadniesz się w sobie i znikniesz." Bo ja znowu schudłam... Jak nie wymiotuję to mam żołądek ściśnięty i jem jak wróbelek.... i nie, nie dam rady rozciągnąć żołądka bo to właśnie kończy się takimi dniami jak wczoraj czy dzisiaj...
Jestem załamana... Jade teraz do gin po zwolnienie to przy okazji zapytam może o tą moją wagę... boję się że nie donoszę ciąży...
Staramy się drugi cykl więc to dopiero początek ale nadzieja jest
Najbardziej intryguje mnie temp ciała, od kilku dni waha się między 37-37.4, dodam że przeziębiona nie jestem. No ale lepiej się nie nakręcać.. Tym bardziej że testy tak wychodzą. Zobaczę po wizycie, na pewno zdam relację Trzymajcie kobitki kciuki!
reklama
zafasolkujęodzaraz
Ale tylko tym się zajmujecie?zafasolkuje, : fajnie , że otwierasz swój buznesik, zawsze to usiebie, my z moim też myslimy, ale na tym sie konczy bo w moim mieść to juz wszystko jest a że to taka dziura, na zadupiu (na moich terenach największe bezrobocie), to nic nie wymyslilismy, oprócz sprzedaży na allegro takich sprzętów sportowych, skakanki, pasy neoprenowe, masażery i tp. ale cienko nam to idzie .
Ja pracuje na etacie, a to tak dodatkowo. Zmień sobie suwak na ciężarny a nie owulacyjny jakiś ci tam wisi ;-)
Podziel się: