reklama
S
Silmiriel
Gość
Zafasolkuję, 7 dni od owu. Więc musisz sama obliczyć ile to jest
Natkusia, witaj, starasz się?
Fifka, Dziciątko czerpie z Ciebie, a Ty szukaj czegoś, co wejdzie. Mnie wchodziły placki ziemniaczane.
Fifka, Dziciątko czerpie z Ciebie, a Ty szukaj czegoś, co wejdzie. Mnie wchodziły placki ziemniaczane.
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Ja właśnie poczyniłam pierwsze kroki w kierunku własne działalności zarejestrowałam firmę BEZ-PO w urzędzie gminy teraz czekam na regon, zeby dalej działać
S
Silmiriel
Gość
Zafasolkuję, super a ja muszę okąpać psa.... Ale kąpanie psa to jest mordęga.... Ale śmierdzi... i mam konflikt
I musze włączyć raida w pokoju i się ewakuować, bo mamy masę komarów i mnie pogryzły, a ja jestem uczulona
I musze włączyć raida w pokoju i się ewakuować, bo mamy masę komarów i mnie pogryzły, a ja jestem uczulona
Witajcie
Jak najbardziej.. Dzisiaj idę do ginekologa żeby mam nadzieje mnie uszczęśliwił miesiączka spóźnia się 3 tygodnie, troszkę objawów mam ale niestety na testach jedna kreska. Słyszałam że lubią się mylić tak więc idę do doktorka
S
Silmiriel
Gość
Natkusia, a nie kusiło Cię, by zrobić betę z krwi? A jakie testy robiłaś? Znaczy o jakiej czułości
Nie robiłam z krwi.. Robiłam Bobo i kinder test, z krwi hmm.. boje się rozczarowania a z testami mam troszkę nadzieji. Stwierdziłam że zobaczę co mi lekarz powie a potem zobaczę. Za 2 godziny wizyta aaaaaaa <stres>
S
Silmiriel
Gość
Natkusia, a długo się staracie?
reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Sil nic nie wchodzi... wczoraj nawet kisiel poszedł... a teraz zjadłam tą kaszkę i też mi strasznie niedobrze... wczoraj teść zażartował "Emilka ty będziesz tak chudła, aż zapadniesz się w sobie i znikniesz." Bo ja znowu schudłam... Jak nie wymiotuję to mam żołądek ściśnięty i jem jak wróbelek.... i nie, nie dam rady rozciągnąć żołądka bo to właśnie kończy się takimi dniami jak wczoraj czy dzisiaj...
Jestem załamana... Jade teraz do gin po zwolnienie to przy okazji zapytam może o tą moją wagę... boję się że nie donoszę ciąży...
Jestem załamana... Jade teraz do gin po zwolnienie to przy okazji zapytam może o tą moją wagę... boję się że nie donoszę ciąży...
Podziel się: