reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Zafasolkuję, 7 dni od owu. Więc musisz sama obliczyć ile to jest :)

Natkusia, witaj, starasz się?

Fifka, Dziciątko czerpie z Ciebie, a Ty szukaj czegoś, co wejdzie. Mnie wchodziły placki ziemniaczane.

Zafasolkuję, super :) a ja muszę okąpać psa.... Ale kąpanie psa to jest mordęga.... Ale śmierdzi... i mam konflikt :p
I musze włączyć raida w pokoju i się ewakuować, bo mamy masę komarów i mnie pogryzły, a ja jestem uczulona :(

Nie robiłam z krwi.. Robiłam Bobo i kinder test, z krwi hmm.. boje się rozczarowania a z testami mam troszkę nadzieji. Stwierdziłam że zobaczę co mi lekarz powie a potem zobaczę. Za 2 godziny wizyta aaaaaaa <stres>

reklama
Sil nic nie wchodzi... wczoraj nawet kisiel poszedł... a teraz zjadłam tą kaszkę i też mi strasznie niedobrze... wczoraj teść zażartował "Emilka ty będziesz tak chudła, aż zapadniesz się w sobie i znikniesz." Bo ja znowu schudłam... Jak nie wymiotuję to mam żołądek ściśnięty i jem jak wróbelek.... i nie, nie dam rady rozciągnąć żołądka bo to właśnie kończy się takimi dniami jak wczoraj czy dzisiaj...

Jestem załamana... Jade teraz do gin po zwolnienie to przy okazji zapytam może o tą moją wagę... boję się że nie donoszę ciąży...

Do góry