reklama
bylo by szybciej ale tam jest tylko 500 postow...
Lepiej by było 500 postów niż 500 stron forum, prawda?
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
jestem na 2137 stronie bo wiem ze bylo przed testem a test byl na 2155 w2iec bylo troszke latwiej ;-) znajde jujz coraz blizej jestem ;-) ale kolo testu sie zaczymalam i jakie wymi mile slowa pisaly ;-) wtedy to ja nie dowierzałam ;-)
jestem na 2137 stronie bo wiem ze bylo przed testem a test byl na 2155 w2iec bylo troszke latwiej ;-) znajde jujz coraz blizej jestem ;-) ale kolo testu sie zaczymalam i jakie wymi mile slowa pisaly ;-) wtedy to ja nie dowierzałam ;-)
https://www.babyboom.pl/forum/stara...-raz-pierwszy-42617/index685.html#post7358426
https://www.babyboom.pl/forum/stara...-raz-pierwszy-42617/index732.html#post7403527
https://www.babyboom.pl/forum/stara...-raz-pierwszy-42617/index721.html#post7394715
https://www.babyboom.pl/forum/stara...-raz-pierwszy-42617/index786.html#post7450090
https://www.babyboom.pl/forum/stara...-raz-pierwszy-42617/index756.html#post7426782
https://www.babyboom.pl/forum/stara...-raz-pierwszy-42617/index752.html#post7422539
https://www.babyboom.pl/forum/stara...-raz-pierwszy-42617/index636.html#post7319745
Chyba wszystkie brzuszkowe zdjęcia?
Ja się oddalam na spoczynek bo już ledwo patrzam na oczka o tej porze zwykle śpię już. Słodkich snów :*
To ja jestem harkor chodząc 1-2 spać ale zaraz idę się myć
Truskawcia
Fanka BB :)
A ja poszłam za radą Dagne (i reszty) i męczyłam mego chłopa w dzień i w nocy jutro nici, bo pojechał do pracy, ale weekend będzie Nasz
Ael- podglądałam te Twoje makijaże już wcześniej, i muszę przyznać, że świetnie Ci to wychodzi :-) nie myślałaś o zajęciu się tym bardziej zawodowo? :-)
Jej ale wyczułaś łapkę maluszka :-) to dopiero wzruszające :-)
Ooo tak ja mam niedosyt fluidów i będę mieć póki mi nie pomogą ;-)
Ha ha Wasza chomiczka to indywidualistka ja jak miałam chomika to wyłaził mi po ściankach akwarium więc zawsze robił w mieszkaniu co mu się podobało
Sil- doskonale, że dzidzia miewa się dobrze ooo i rabat dostałaś a resztą nie ma co się przejmować, skoro sytuacja opanowana no wypraszam sobie, ja Cię zauważyłam jejciuś przepiękne foteczki! :-) i fluidki łapię
Olcia- a Ty się za ślub wzięłaś? :-) jak za bierzmowania będziesz odpowiadać
Karolina- witam :-) Ciebie jeszcze nie znam he he ;-) przykro mi, że @ Ciebie nawiedziła, ale bądź dobrej myśli :-) najgorszy pierwszy dzień ;-)
Magd.a- zrób sobie swojego malucha, to nie będzie Ci żal ale tak serio, to szybko można przywyknąć do takiego kochanego malca :-)
Mijenka- złodziejką? A coś ukradła? no pięknie kraść kluczyki a swoją droga skąd się tam wziął? Pewnie dzieciok zrobił sobie kawał :-/
Atan- dawaj, dawaj te swoje fuidki, się płodziłam, więc musi coś wyjść tym razem jeja ale śliczny masz brzuszek zobacz to już 2 trymestr, ale szybko minęło
Zafasolkuję- he he chłopy to jednak pocieszne istoty ;-)
Lamia- jej to wspaniała wiadomość!! gratuluję II kreseczek oooo tak może odczarowałaś Nas i się fasoleczki posypią a co z tymi testami owu u Ciebie? :-) a teściom ciążowy wyszedł Ci bardzo wyraźnie
She- witaj w klubie ja też (teoretycznie) powinnam @ dostać 1 lub 2 września :-)
Dagne- to Twoja fotka z tymi żółtymi kapciuszkami? super jest!!! słodziutki brzuszek :-) no i fluidki
Konstantynopolitanka- witaj :-) trzymam &&&&
Donia- a gdzieś Ty się podziewała?! fajnie, że się odezwałaś
Neciuszka- świetne Ci wyszły wytwory z nowej drukareczki a takie koszulki robicie wysyłkowo? mój chłop też pojechał do pracy :-( tylko wróci dopiero w sobotę :-(
Ael- podglądałam te Twoje makijaże już wcześniej, i muszę przyznać, że świetnie Ci to wychodzi :-) nie myślałaś o zajęciu się tym bardziej zawodowo? :-)
Ha ha Wasza chomiczka to indywidualistka ja jak miałam chomika to wyłaził mi po ściankach akwarium więc zawsze robił w mieszkaniu co mu się podobało
Sil- doskonale, że dzidzia miewa się dobrze ooo i rabat dostałaś a resztą nie ma co się przejmować, skoro sytuacja opanowana no wypraszam sobie, ja Cię zauważyłam jejciuś przepiękne foteczki! :-) i fluidki łapię
Olcia- a Ty się za ślub wzięłaś? :-) jak za bierzmowania będziesz odpowiadać
Karolina- witam :-) Ciebie jeszcze nie znam he he ;-) przykro mi, że @ Ciebie nawiedziła, ale bądź dobrej myśli :-) najgorszy pierwszy dzień ;-)
Magd.a- zrób sobie swojego malucha, to nie będzie Ci żal ale tak serio, to szybko można przywyknąć do takiego kochanego malca :-)
Mijenka- złodziejką? A coś ukradła? no pięknie kraść kluczyki a swoją droga skąd się tam wziął? Pewnie dzieciok zrobił sobie kawał :-/
Atan- dawaj, dawaj te swoje fuidki, się płodziłam, więc musi coś wyjść tym razem jeja ale śliczny masz brzuszek zobacz to już 2 trymestr, ale szybko minęło
Zafasolkuję- he he chłopy to jednak pocieszne istoty ;-)
Lamia- jej to wspaniała wiadomość!! gratuluję II kreseczek oooo tak może odczarowałaś Nas i się fasoleczki posypią a co z tymi testami owu u Ciebie? :-) a teściom ciążowy wyszedł Ci bardzo wyraźnie
She- witaj w klubie ja też (teoretycznie) powinnam @ dostać 1 lub 2 września :-)
Dagne- to Twoja fotka z tymi żółtymi kapciuszkami? super jest!!! słodziutki brzuszek :-) no i fluidki
Konstantynopolitanka- witaj :-) trzymam &&&&
Donia- a gdzieś Ty się podziewała?! fajnie, że się odezwałaś
Neciuszka- świetne Ci wyszły wytwory z nowej drukareczki a takie koszulki robicie wysyłkowo? mój chłop też pojechał do pracy :-( tylko wróci dopiero w sobotę :-(
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
no to zaraz ide spac nie znalazlam jeszcze coflam sie do poczatku juz sie zblizam czerwca ale kazda strona robi ze mi sie oczka zamykaja ;-) wiec milej nocy ;-)
znalazlam ;-) 14.06 ;-)
no no ale mi sie zmienil brzuszek porownanie 14.06 i 17.08-14tyd
Zobacz załącznik 382875Zobacz załącznik 382876
znalazlam ;-) 14.06 ;-)
no no ale mi sie zmienil brzuszek porownanie 14.06 i 17.08-14tyd
Zobacz załącznik 382875Zobacz załącznik 382876
Ostatnia edycja:
reklama
tewgo jednego brakuje ;-p bedzie maj czerwiec przed 20.czerwca jestem na 19 czwerwca znajde nie poddam sie :-) ale dziekuje :-) nie wiem jak je znalazlas tak szybko ;-p
Zdjęcia na postach indywidualnych mają opis albo numeryczny albo typowo linków internetowych, więc nie czytając dokładnie szukałam tych numerycznych, kilka minut i 20 stron przebiegłam, moglam jednego przeoczyć, trochę oczęta się zamykały
A ja poszłam za radą Dagne (i reszty) i męczyłam mego chłopa w dzień i w nocy jutro nici, bo pojechał do pracy, ale weekend będzie Nasz
(
Maasz rację, męcz chłopa, niech nie czuje się wolny za bardzo XD
Kochana ja po prostu po tatusiu mam uzdolnienia trochę plastyczne, ręka nie dyga to i jakoś wychodzi, ale zawodowo nie dziękować Już mła siorka skończyła w lipcu kosmetykę, 2letni licencjat i musiała tam wkuwać anatomię człowieka jak studenci medycyny
Także jedna kosmetyczka w rodzinie będzie, ja będę przyszłą panią fotograf
Masz tutaj fluidki byś nie marudziła że Cię tutaj fluidami nie karmią ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ostatnia edycja:
Podziel się: