reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
jestem na 2137 stronie bo wiem ze bylo przed testem a test byl na 2155 w2iec bylo troszke latwiej ;-) znajde jujz coraz blizej jestem ;-) ale kolo testu sie zaczymalam i jakie wymi mile slowa pisaly ;-) wtedy to ja nie dowierzałam ;-)

tewgo jednego brakuje ;-p bedzie maj czerwiec przed 20.czerwca jestem na 19 czwerwca znajde nie poddam sie :-) ale dziekuje :-) nie wiem jak je znalazlas tak szybko ;-p

neciuszka dobranoc milych snow :*

A ja poszłam za radą Dagne (i reszty) :-D i męczyłam mego chłopa w dzień i w nocy :-D :-p jutro nici, bo pojechał do pracy, ale weekend będzie Nasz :-D :-p

Ael- podglądałam te Twoje makijaże już wcześniej, i muszę przyznać, że świetnie Ci to wychodzi :-) nie myślałaś o zajęciu się tym bardziej zawodowo? :-)
Jej ale wyczułaś łapkę maluszka :-) to dopiero wzruszające :-)
Ooo tak ja mam niedosyt fluidów :-D i będę mieć póki mi nie pomogą ;-)
Ha ha Wasza chomiczka to indywidualistka :-D ja jak miałam chomika to wyłaził mi po ściankach akwarium :-D więc zawsze robił w mieszkaniu co mu się podobało :-D

Sil- doskonale, że dzidzia miewa się dobrze :-D ooo i rabat dostałaś :-p a resztą nie ma co się przejmować, skoro sytuacja opanowana :-D no wypraszam sobie, ja Cię zauważyłam :-D jejciuś przepiękne foteczki! :-) i fluidki łapię :-D

Olcia- a Ty się za ślub wzięłaś? :-) jak za bierzmowania będziesz odpowiadać :-D

Karolina- witam :-) Ciebie jeszcze nie znam he he ;-) przykro mi, że @ Ciebie nawiedziła, ale bądź dobrej myśli :-) najgorszy pierwszy dzień ;-)

Magd.a- zrób sobie swojego malucha, to nie będzie Ci żal :-p ale tak serio, to szybko można przywyknąć do takiego kochanego malca :-)

Mijenka- złodziejką? A coś ukradła? :-p no pięknie kraść kluczyki :-p a swoją droga skąd się tam wziął? Pewnie dzieciok zrobił sobie kawał :-/

Atan- dawaj, dawaj te swoje fuidki, się płodziłam, więc musi coś wyjść tym razem :-p jeja ale śliczny masz brzuszek :-D zobacz to już 2 trymestr, ale szybko minęło :-D

Zafasolkuję- he he chłopy to jednak pocieszne istoty ;-)

Lamia- jej to wspaniała wiadomość!! :-D gratuluję II kreseczek :-D oooo tak może odczarowałaś Nas i się fasoleczki posypią :-D a co z tymi testami owu u Ciebie? :-) a teściom ciążowy wyszedł Ci bardzo wyraźnie :-D

She- witaj w klubie ja też (teoretycznie) powinnam @ dostać 1 lub 2 września :-)

Dagne- to Twoja fotka z tymi żółtymi kapciuszkami? :-D super jest!!! :-D słodziutki brzuszek :-) no i fluidki :-D

Konstantynopolitanka- witaj :-) trzymam &&&& :-D

Donia- a gdzieś Ty się podziewała?! :-D fajnie, że się odezwałaś :-D

Neciuszka- świetne Ci wyszły wytwory z nowej drukareczki :-D a takie koszulki robicie wysyłkowo? :-D mój chłop też pojechał do pracy :-( tylko wróci dopiero w sobotę :-(

reklama
tewgo jednego brakuje ;-p bedzie maj czerwiec przed 20.czerwca jestem na 19 czwerwca znajde nie poddam sie :-) ale dziekuje :-) nie wiem jak je znalazlas tak szybko ;-p

Zdjęcia na postach indywidualnych mają opis albo numeryczny albo typowo linków internetowych, więc nie czytając dokładnie szukałam tych numerycznych, kilka minut i 20 stron przebiegłam, moglam jednego przeoczyć, trochę oczęta się zamykały :p

A ja poszłam za radą Dagne (i reszty) :-D i męczyłam mego chłopa w dzień i w nocy :-D :-p jutro nici, bo pojechał do pracy, ale weekend będzie Nasz :-D :-p

Ael- podglądałam te Twoje makijaże już wcześniej, i muszę przyznać, że świetnie Ci to wychodzi :-) nie myślałaś o zajęciu się tym bardziej zawodowo? :-)
Jej ale wyczułaś łapkę maluszka :-) to dopiero wzruszające :-)
Ooo tak ja mam niedosyt fluidów :-D i będę mieć póki mi nie pomogą ;-)
Ha ha Wasza chomiczka to indywidualistka :-D ja jak miałam chomika to wyłaził mi po ściankach akwarium :-D więc zawsze robił w mieszkaniu co mu się podobało :-D
(

Maasz rację, męcz chłopa, niech nie czuje się wolny za bardzo XD

Kochana ja po prostu po tatusiu mam uzdolnienia trochę plastyczne, ręka nie dyga to i jakoś wychodzi, ale zawodowo nie dziękować :p Już mła siorka skończyła w lipcu kosmetykę, 2letni licencjat i musiała tam wkuwać anatomię człowieka jak studenci medycyny :szok:
Także jedna kosmetyczka w rodzinie będzie, ja będę przyszłą panią fotograf :-D
Masz tutaj fluidki byś nie marudziła że Cię tutaj fluidami nie karmią :p ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
Do góry