reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Po porodzie w wyprawce masz mini książeczkę jak się opiekować maluchem jak zwalczać kolki itp, dużo dużo porad :-)
I próbki kosmetyków, butelkę chyba też :-)

Uff mój mały potworek usnął :-) a ja się za obied biorę :-)

reklama
zafasolkuje mnie cycki bolą od chyba 2 dni po owu :-) a dziś mam 10 dzień po owu :-) więc nie marudz,że tydzień przed :-) albo marudz,ale nie wkrecaj nic sobie :-)

zafasolkuje mnie cycki bolą od chyba 2 dni po owu :-) a dziś mam 10 dzień po owu :-) więc nie marudz,że tydzień przed :-) albo marudz,ale nie wkrecaj nic sobie :-)
nic sobie nie wkręcam :-) bo ostatnio tez mnie bolały, tyle, ze jest to dość uciążliwe co troche latam do łazienki i wypuszczam na luz bo nie mogę wysiedzieć ;-).

Neciuszka, i słusznie :)
Aelreda, przyznam się, że rzadko zaglądam, bo są rzeczy na forum, które mnie odrzucają... bardziej informacyjnie zaglądam, żeby np. poczytać o badaniach itp, bo ogólne pogaduchy jakoś tak... no nie w moim stylu po prostu.
Ale trzymam kciuki za wszystkie starające :)

a czy zamiast oliwki mozna używać balam, czy jakies składniki nie przenikna przez skórę, ??
a co do oliwki to jka bambino, g&g czy jakas z sieciówek np. rossman?
nie wiedział mze w szpitalu daja jakies wyprawki, a co w nich jest?
a co ze szkołami rodzenia czy ktoras z was chodzi,.? od ktorego własciwie miesiaca sie chodzi?

Kobito! Luuuuz!!!!! Idź do lekarza na potwierdzenie, a takimi rzeczami martw się dopiero po 20 tygodniu ciąży.

My w tym cyklu żadnego liczenia, mierzenia, testów na luzie i tyle :)

Ooo super podejście ale trzymać tak cały czas :-D

Idę kobity do kuchni bo przez was obiadu nie zrobię!!

reklama
Ja na szczęście dziś mam obiad z głowy wczoraj naprodukowałam tyle gołąbków że nie było sensu nic innego robić :)

Mój stwierdził, że zabrania mi zaglądania w kalendarz :) myślę, że tak łatwiej nam będzie bo tak to się stresowałam, że może w nieodpowiedni dzień, godzine czy pierun wi co. :)

Ech cały czas dziś myślę o mojej teściowej, wczoraj dowiedziałam się, że małż miałby jeszcze siostrę.

Ostatnia edycja:
Do góry