reklama
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Matko jak mnie sutki nawalają to jest jakiś koszmar i już mi syfki zaczynają wychodzić, a do @ jeszcze pojnad tydzień koszmar
zafasolkujęodzaraz
nic sobie nie wkręcam :-) bo ostatnio tez mnie bolały, tyle, ze jest to dość uciążliwe co troche latam do łazienki i wypuszczam na luz bo nie mogę wysiedzieć ;-).zafasolkuje mnie cycki bolą od chyba 2 dni po owu :-) a dziś mam 10 dzień po owu :-) więc nie marudz,że tydzień przed :-) albo marudz,ale nie wkrecaj nic sobie :-)
zafasolkujęodzaraz
Ja pędzę na spotkanie mieszkańców gminy, a później muszę wizytówki zaprojektować. Musze jeszcze wybrać zakres działalności PKD i jutro rejestruje działaność :-)
konstantynopolitanka
Początkująca w BB
Neciuszka, i słusznie
Aelreda, przyznam się, że rzadko zaglądam, bo są rzeczy na forum, które mnie odrzucają... bardziej informacyjnie zaglądam, żeby np. poczytać o badaniach itp, bo ogólne pogaduchy jakoś tak... no nie w moim stylu po prostu.
Ale trzymam kciuki za wszystkie starające
Aelreda, przyznam się, że rzadko zaglądam, bo są rzeczy na forum, które mnie odrzucają... bardziej informacyjnie zaglądam, żeby np. poczytać o badaniach itp, bo ogólne pogaduchy jakoś tak... no nie w moim stylu po prostu.
Ale trzymam kciuki za wszystkie starające
a czy zamiast oliwki mozna używać balam, czy jakies składniki nie przenikna przez skórę, ??
a co do oliwki to jka bambino, g&g czy jakas z sieciówek np. rossman?
nie wiedział mze w szpitalu daja jakies wyprawki, a co w nich jest?
a co ze szkołami rodzenia czy ktoras z was chodzi,.? od ktorego własciwie miesiaca sie chodzi?
Kobito! Luuuuz!!!!! Idź do lekarza na potwierdzenie, a takimi rzeczami martw się dopiero po 20 tygodniu ciąży.
My w tym cyklu żadnego liczenia, mierzenia, testów na luzie i tyle
Ooo super podejście ale trzymać tak cały czas
Idę kobity do kuchni bo przez was obiadu nie zrobię!!
reklama
Ja na szczęście dziś mam obiad z głowy wczoraj naprodukowałam tyle gołąbków że nie było sensu nic innego robić
Mój stwierdził, że zabrania mi zaglądania w kalendarz myślę, że tak łatwiej nam będzie bo tak to się stresowałam, że może w nieodpowiedni dzień, godzine czy pierun wi co.
Ech cały czas dziś myślę o mojej teściowej, wczoraj dowiedziałam się, że małż miałby jeszcze siostrę.
Mój stwierdził, że zabrania mi zaglądania w kalendarz myślę, że tak łatwiej nam będzie bo tak to się stresowałam, że może w nieodpowiedni dzień, godzine czy pierun wi co.
Ech cały czas dziś myślę o mojej teściowej, wczoraj dowiedziałam się, że małż miałby jeszcze siostrę.
Ostatnia edycja:
Podziel się: