reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Lamia bardzo dobrze widać krechę, coś marudziła że słaba. A za parę dni wiadomo test troszkę wyblaknie ale będzie widać obie kreseczki, więc zachowaj na pamiątkę :-D

Dziewczyny to w sumie nie o to chodzi, że ja się czegoś obawiam. Tylko rozumiem już pewne jej zachowania wcześniej dla mnie irracjonalne w stosunku do mnie jak domyśliła się, że chcemy mieć. I jakoś mi smutno się zrobiło. To była jej ostatnia ciąża dwoje już miała.

Brzuszkiem ani II kreskami wam się nie pochwalę ale robimy właśnie smycz, kubek i koszulkę pokazową :)

Dzień dobry kochane, zaglądam dopiero teraz bo rano musiałam pozałatwiać parę spraw potem przyszłam do domku troszkę posprzątałam no i poszłam się zdrzemnąć, obudziłam się niedawno ze smakiem na frytki a więc skroiłam parę ziemniaków i już się robią :-D

lamiav gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! krecha jak najbardziej wyraźna!! myślę, że mogę Ci już gratulować a więc życzę spokojnych 8 miesięcy i mocno ściskam!

lamia wyraźna ta krecha. Jeszcze raz gratuluje.!! :-)
A mi jeszcze została do wymiany ze dwie miski wody rybką ale to już jutro.
Ja wcinam orzeszki ale teraz mam ochotę na frytki przez Magdalene :-D

reklama
Do góry