reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Neciuszka nie martw się u mnie rodzinie moja babcia mojej mamy mama urodziła raz martwe dziecko a później jedno żyło z 2 miesiące czy jakoś tak i potem miała 3 zdrowych dzieci. A moja mama dwójkę zdrowych dzieci

Ostatnia edycja:
reklama
Położyłam się na chwilę, a Wy tyle naprodukowałyście ;p pobieżnie przeleciałam przez posty i muszę napisać, że ogarnąć się nie da :) coś opadłam z sił o 1 i tak męczę się do teraz... dobrze, że zdążyłam pranie wywiesić. Małej chyba też się udziela, bo mało się dziś rusza. Strasznie duszno na dworze, a w domu choć chłodniej to powietrze i tak ciężkie. Ja mam dziś bigos :) ale muszę go jeszcze zaprawić koncentratem, bo dla mnie mało kwaśny ;p
Lamia, kobieto! :D ale masz zapał do wiedzy :-) spokojnie, jak radzi Ael- pierw ginekolog :) jeszcze będziesz mieć czas na szkołę rodzenia :)

Zrobiłam faszerowaną cukinię. Ale chyba wczoraj jednak przywojowałam, zresztą stres też się udzielił, raz na połówkowym jak zobaczyłam plamkę na sercu, dwa przy tych fundamentach i mam za swoje. Atak zaliczyłam. A mój mówił odpoczywaj, to mi się obiadu zachciało skomplikowanego :p

Neciuszka, mój brat miałby dwoje dzieci. Pierwsze im umarło, dwa dni po porodzie... Bartek miałby 21 lat... A potem urodziła się zdrowa córa.

A ja pomarudze troche inaczej ;p hehe tak wiec zaczynam ..... . . . JEjjjjjjjj taka sliczna pogoda na polku a ja do 20 w pracy ;(( <--- Koniec ;p ehhehe

Przed chwilka bylam na przerwie i zjadlam grzecznie obiadek :D

no nareszcie jakies dobre wiadomości
LAMINAV serdeczne gratulacje!!! i oby teraz posypały się fasolki
a oto fluidki ode mnie
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tak poczytuję Was regularnie, ale pisać mi się nie chciało, no i pustko w wroku z fasolkami było :-D

Znacie jakies strony gdzie mozna kupić ładne pamietniki ciazowe gdzie mozna zpisywac wizyty usg , pierwsze ruchy itp sprawy?

reklama
Do góry