reklama
S
Silmiriel
Gość
Ael, mnie się też podobała ta pościel strasznie, ale w obecnej sytuacji, jak kupiliśmy to już nie oglądam, bo mam 5 kompletów w kotki, słoniki, dwa w kwiatki i jeden w misie? nie pamiętam już
Karolina, nie chcę namawiać, wiem, że się boisz, ale jakby była ciąża to trzeba by ją skonsultować z ginem, skoro plamisz. Uwierz, wiem, co mówię. Teraz powinno już wyjść o każdej porze, ale testem o czułości 10
Lamia, jak nie brzydzisz się rzeczy używanych to spokojnie bez kredytu dasz radę. Widzisz, ja za łóżeczko z materacem, nakładką pod przewijak, 3kompletami pościeli i wypełnieniem pościeli zapłaciłam 200 zł. A za wózek wielofunkcyjny 350. Ciuszków mam masę, z second handów. Jasne, trzeba znaleźć taki, gdzie ciuszki są niezniszczone, ale się opłaca. Przynajmniej wiem, że w praniu nic im nie będzie
Wiecie co? Mamy dopiero fundamenty a wydaliśmy 60 tys,... bosz... a gdzie koniec...
Karolina, nie chcę namawiać, wiem, że się boisz, ale jakby była ciąża to trzeba by ją skonsultować z ginem, skoro plamisz. Uwierz, wiem, co mówię. Teraz powinno już wyjść o każdej porze, ale testem o czułości 10
Lamia, jak nie brzydzisz się rzeczy używanych to spokojnie bez kredytu dasz radę. Widzisz, ja za łóżeczko z materacem, nakładką pod przewijak, 3kompletami pościeli i wypełnieniem pościeli zapłaciłam 200 zł. A za wózek wielofunkcyjny 350. Ciuszków mam masę, z second handów. Jasne, trzeba znaleźć taki, gdzie ciuszki są niezniszczone, ale się opłaca. Przynajmniej wiem, że w praniu nic im nie będzie
Wiecie co? Mamy dopiero fundamenty a wydaliśmy 60 tys,... bosz... a gdzie koniec...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lamia jak ja dostanę to łóżeczko to też nie będzie od rodziny, tylko od znajomego mojego brata. No ale znając mojego brata to muuuszę się długo doprosić o jakieś info.
Sil ja zaczynam powoli kompletować nawet nie wiem co kupić, kompletna masakra
Sil ja zaczynam powoli kompletować nawet nie wiem co kupić, kompletna masakra
Magd.a
Fanka BB :)
**BABY-RAJ**2 elementowa pościel 100x70 PROMOCJA (1759896546) - Aukcje internetowe Allegro
mnie się tu pościele podobają :-)
np. Zoo, Paseczki, Pszczólki, Pociąg, Owieczki, Safarii, Baloniki
mnie się tu pościele podobają :-)
np. Zoo, Paseczki, Pszczólki, Pociąg, Owieczki, Safarii, Baloniki
S
Silmiriel
Gość
Ael, ja na necie sobie sprawdziłam co trzeba do wyprawki, trochę znajomi podpowiadają, bo też jestem ciemna jak tabaka w rogu, szczególnie jak chodzi o kosmetyki... To dopiero masakra... Ale wiem, że nie będę kupować termometru do kąpieli, chyba, ze będzie w wanience, wiem, że nie kupuję laktatora, jak będzie potrzebny to kupię. Mówię też nie monitorom oddechu i podgrzewaczom do butelek. sama wychowałam się na butelce w gorącej wodzie i żyję. I tyle wiem
Luizka, no właśnie o to chodzi. Parę razy ubierze, o ile, a ciuszki są jak nowe, często z orginalnymi metkami
Luizka, no właśnie o to chodzi. Parę razy ubierze, o ile, a ciuszki są jak nowe, często z orginalnymi metkami
magda: piekne te popsciele, takie kolorowe, mi sie te z bocianami podobały
sil: ja lubię ciucholandy, a tym bardziej ze moja mama pracuje więc co do ciuszków to bede miała duzo, szczegolnie ze ona juz oddawna o tym mowi i czesto ma nowe z metkami nawet
sil: ja lubię ciucholandy, a tym bardziej ze moja mama pracuje więc co do ciuszków to bede miała duzo, szczegolnie ze ona juz oddawna o tym mowi i czesto ma nowe z metkami nawet
Sil kilkanaście razy spotkałam się z opiniami by kosmetyki to z Bambino kupować, ja sama używam chusteczek mokrych bo i idealnie zmykają makijaż czy ogólnie oczyszczają twarz (a nie myje buźki mydłem, tonikiem czy innym żelem tylko opłukuje wodą), że akurat te kosmetyki zawierają najmniej chemii.
Do siostry bym się o pomoc zwróciła ale ona to już 14 lat temu rzeczy kupowała, więc sporo się od tamtego czasu zmieniło.
Do siostry bym się o pomoc zwróciła ale ona to już 14 lat temu rzeczy kupowała, więc sporo się od tamtego czasu zmieniło.
konstantynopolitanka
Początkująca w BB
A my zabieramy się do roboty Bez napięcia i liczenia dni na razie. Jeszcze i tak powinnam badania zrobić, ale będzie co ma być - jak nie zrobię teraz, to i tak będę potem musiała. A tak to w życiu się do tego nie zabierzemy, bo zanim pójdę do lekarza, miną wieki.
Magd.a
Fanka BB :)
Wg mnie nie ma sensu też kombinować z firmami.. i kupować papersów dwie szafy i chusteczek higienicznych... bo co jak dziecko będzie uczuleniowce. Wiem,że dobre są kosmetyki Oilatum, a najlepiej bezzapachowe itp. Im mniej chemii się w dziecko pakuje tym lepiej :-)
reklama
S
Silmiriel
Gość
Słyszałam dobre opinie i o bambino (sama używam ) i o Oilatum. Ale raczej chodzi mi o to, że nie wiem co trzeba, jakieś pudry, kremy, oliwki,.,.. brrr...
Konsta, bardzo mądra decyzja, spontan najlepszy powodzenia
Konsta, bardzo mądra decyzja, spontan najlepszy powodzenia
Podziel się: