reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sil śliczna buzia dzieciątka, też mi się coś wydaje, że to będzie dziewczynka :-)

Dagne super brzuszek taki zgrabniutki :-)

Widzę dziewczyny mają niedosyt fluidów więc proooszę :-D

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
karol : trzyma jsie i nie łam, bedzie dobrze,
dagne: ja mam tez siostre w UK, :)) takze pewnie mi przysle ciuszki,

mam nadzieje ze ja blixniaków nie bede miała bo u mnie w rodzinie, moje siostry z blixniakow jednojajowych :)) jako pierwsze w całej rodzinie sie urodziły

mineralna: a masz rodzeńtwo czy samiutka jestes?

Ostatnia edycja:
karol : trzyma jsie i nie łam, bedzie dobrze,
dagne: ja mam tez siostre w UK, :)) takze pewnie mi przysle ciuszki,

mam nadzieje ze ja blixniaków nie bede miała bo u mnie w rodzinie, moje siostry z blixniakow jednojajowych :)) jako pierwsze w całej rodzinie sie urodziły
Mnie gin tez nastraszył że mogą być bliźniaki :) mój ma siostry bliźniaczki :)

Zazdroszczę też bym chciała miec kogos w UK

KArolina, ja ze swojego doświadczenia radziłabym Ci testować. Na wszelki wypadek dmuchania na zimne. Ale się nie nastawiaj. Nie wiem, jak.

Ja do sesji mam mieszane poglądy. Super, jak może zrobić facet dziecka. Bo to pamiątka zawsze. Tak jak jeszcze Mineralna ma dostęp do studia, to całkiem fajnie. Ale jakoś nie dałabym rady przed fotografem. No nie i już. Szczególnie nie bardzo sesja z gołym brzuszkiem. Trochę co innego dokumentacja, tak urosłam, a co innego taka sesja sesja. Z moim, do mojego folderu pt szuflada ok, ale z nikim obcym.

No jeśli dużo w rodzinie macie bliźniaków, a siostry mają, to bardzo możliwe, że i Ty będziesz mieć :-D
Ale patrz na to inaczej, od razu dwójka na raz :-D

Ael, coraz ładniejszy masz ten brzuszek :-)

A dziękować :*
Kiedy robisz w końcu tego testa?

Zafasolkuję ja najczęściej miałam @ już 25 dc raz się zdarzyło że była 29dc i jak nie 25 dc to wcześniej 22dc. Zobaczymy jak teraz będzie.:-)
Uciekam bo jedziemy do weterynarza innego ;-) i wpadłam tylko na chwilkę:-p.

Karolina wg mnie powinnaś zrobić testa, bo jeśli wyjdzie pozytyw, to od razu konsultacja gin, a jak negatyw, to przynajmniej nie będziesz się zamartwiać i zaczniesz nowy cykl.
Sil, właśnie dlatego takiej sesji-sesji nie bardzo chcę, no i też te koszty :) dlatego czasem cyknę ja fotkę, czasem mąż :) pamiętkę i tak mamy :)

znowyu czuje jak mnie chyba jajniki bolą, moze tak to czuję bo mam zawsze bardzo bolesne miesiączki

Ktore lubią czytać ksiązki to polecam " Nieznośna lekkośćbytu " Milan Kundera, jak dla mnie super , moze początek troche nie zachęca, ale po połowie i koncówka, napraw wspaniała

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry