reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
ael: fajniutka, ale masz juz łóżeczko bo ja znalałam takie z całym kompletem 16 części , oczywiscie zielone:) ale nie weim czy to opłacalne czy nie, trzeba po sklepach pochodzic i oglądac
ARUŚ 16el.ŁÓŻECZKO SZUFLADA 3 KOLORY GRYKA POŚCIEL (1753000622) - Aukcje internetowe Allegro

mineral: współczuje mieszkania z tesciową , ja bym z moja zwariował, ogólnie fajna kobieta ale tak pedantka, i do tego lubi forsowaćswoje zdanie. ja dostalismy mieszkanie to do wpłaty nam rodzice dokładali i tesciowa juz planowała jak umeblowac i co kupic, byłam wsciekła ale moj S. ja ochrzanił i przestała sie na jakis czas wtracac:)) . Tesciowe dobre na odległosc,

Ostatnia edycja:
Ja kobietki szukam na all jakis takich pieknych dzieciecych albumów chce to dac to potem córeczce zdjecie z usg itp pamiątki :)

mam nadzieje że do czasu aż córcia wyrośnie z kosza mojżesz abędę się mogła wyprowadzić do własnego mieszkania i dobrać łóżeczko nie chce dalej u teściowej mieszkać.. nie sprawia mi tutaj nic przyjemności

na moim tescie pisało ze przed dniem spodziewanej miesiączki robić rano, a jak nie dostaniesz@ w dzien ktiry miałs to po tymmozna juz robic kiedy sie chce

reklama
Lamia ja osobno komplety będę kupować osobno łóżeczko, bardziej mi się opłaca. Bo nie wiem czy też łóżeczka nie dostanę.

Karolina lepiej u Ciebie by był test z rana, z pierwszego moczu, na wszelki niedźwiadek.

Do góry