reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Niestety @ przylazła
szkoda, myślałam, że może tobie się uda.
Mnie boli brzuch tak jak bym miała dostać @ a do tego jeszcze 12 dni. Bolało mnie tak samo w sobotę zrobiłam test owu i wyszedł + wczoraj też wyszedł + dzisiaj tez chyba z czystej ciekawości zrobię bo nie wiem co się ze mną dzieje

reklama
Mnie boli brzuch tak jak bym miała dostać @ a do tego jeszcze 12 dni. Bolało mnie tak samo w sobotę zrobiłam test owu i wyszedł + wczoraj też wyszedł + dzisiaj tez chyba z czystej ciekawości zrobię bo nie wiem co się ze mną dzieje

Ano może nastepnym razem się uda. Mój cykl teraz był tak dziwny że nie wiem ale może to po odstawieniu tak, ale @ co do dnia jest, szkoda tylko że muszę na nospie jechać bo ledwie żyję. Zrób zrób test zobaczysz co wyjdzie.

Booosz nareszcie dostęp do cywilizacji :) chyba muszę dostawcę neta zmienić bo mnie trafi.

Niestety @ przylazła i atakuje ze wzmożoną siłą dopiero zwlokłam się z łóżka po dwóch nospach, wcześniej tylko doglądałam czy net już jest. Także trzeba się brać za męża :)

Neciuszka i prawidłowo zamiast ":(" brać się za małża :):)

Zafasolkuję im bardziej się doszukujesz jakiś zmian że coś boli kłuje tym więcej ich zobaczysz:) Ja nigdy nie czułam żeby w trakcie cyklu mnie jajniki kuły . Dopiero jak się zaczęłam starać , czytałam i czytałam i w końcu zaczęłam odczuwać takie kłucie. :D
Trzymam && aby w Twoim wypadku była to jakaś dobra oznaka .

Ha! Test zrobiony, wynik jak można było przypuszczać jest negatywny. Tak więc gdzieś indziej trzeba szukać przyczyny mojego wspaniałego samopoczucia:-( Nic, do lekarza trzeba iść.

Dana tule mocno :*:*:* Złe samopoczucie jak przyszło tak pójdzie. Jak to mówią " po burzy wyjdzie słońce ":)

Az muszę edita zrobić : Pierwszy raz mi taki ładny multicytat wyszedł bez żadnych dodatkowym literek :O

Ano może nastepnym razem się uda. Mój cykl teraz był tak dziwny że nie wiem ale może to po odstawieniu tak, ale @ co do dnia jest, szkoda tylko że muszę na nospie jechać bo ledwie żyję. Zrób zrób test zobaczysz co wyjdzie.

Nie będę robiła testu bo ja jestem w połowie cyklu @ dopiero za 2 tygodnie
Zafasolkuję im bardziej się doszukujesz jakiś zmian że coś boli kłuje tym więcej ich zobaczysz:) Ja nigdy nie czułam żeby w trakcie cyklu mnie jajniki kuły . Dopiero jak się zaczęłam starać , czytałam i czytałam i w końcu zaczęłam odczuwać takie kłucie. :D
Nie niczego się nie doszukuję jak pisałam to dopiero połowa cyklu więc może to po owulacji jeszcze się ciągnie. Ja tak zawsze miałam, ze owulację wyczuwałam w brzusiu, ale było tak, ze w jednym dniu test był pozytywny 2 kreski, a później już nie a teraz 3 dni się ciągnie :-) w ramach obserwacji dzisiaj też zatestuję ;-)
Ostatnia @ była normalna, więc w ciąży nie jestem

Neciuszka i prawidłowo zamiast ":(" brać się za małża :):)

Dana tule mocno :*:*:* Złe samopoczucie jak przyszło tak pójdzie. Jak to mówią " po burzy wyjdzie słońce ":)

Az muszę edita zrobić : Pierwszy raz mi taki ładny multicytat wyszedł bez żadnych dodatkowym literek :O

Olciu a cóż mi da użalanie się, trochę przykro ale żeby mnie smuciła wizja intensywnego brykania to nie powiem :) jak @ odpuści małża gdzie się da i jak się da :D

zafasolkuję chodziło mi o test owu :p

reklama
Do góry