reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Własnie nie wiem. Wrzody na pewno nie, stres... chyba nie, nie miałam żadnych stresujących sytuacji. Nie wiem co jest ze mną:-( Jeszcze moja mama radośnie strzeliła tekstem, że jestem w ciąży. I co z tego, że okres? Jak była w ciązy ze mną, też go miała. Pewnie mam tak po niej. Taaa jasne.

No ja mocno trzymam kciuki by to była ciąża :-)

reklama
ale wiesz ze ja tez czytałam ze nawet mozna miec 3 miesiące okres i byc w ciazy , tylko ze lepiej sie nie nastawiac ,zeby sie nie rozczarowac
Ja jak wczoraj robiłam test owu i wysedł pozytywny to przyszła mi taka myśl do głowy, ze może jest pozytywny bo jednak jestem w ciąży, na szczęście weszłam na forum i wybiłam to sobie z głowy.

Dana, ja dla pewności bym zrobiła testa :) a jeśli nie to może lekarz rodzinny? gdzieś musi tkwić przyczyna.
Ael, ja cieee! normalnie zawiesiłam się 3 min nad zdjęciem :) brzusio taki kochany :) no i te kruczo czarne włosięta :)

Nie nastawiam się właśnie. Jakoś to brzmi mało wiarygodnie:-) Zrobie test, zrobię. Tak na wszelki wypadek.Pewnie jeszcze dzisiaj. Mąż miał mi kupić wracając z pracy. A do lekarza muszę się koniecznie wybrać. Coś mi się nie podoba.

tak z tymi testami to zawrót głowy, moj ciazowy wyszedł negatynwy i jak teraz nie mam @ to juz w głowie taki głos mi mowi ze moze to ciaza , ale boje sie testu bo wyjdze ze nie i co znowu sie rozczaruje, ale poczekam do jutra ijak nie bedzie @ to zrobie test a do gina i tak musze jakiegos sobie w tym miesiacu wybrac

Alea: wkoncu znalaząłm ten makijaż bo tak czytam i no super i kolorystyka fajna to jakies bordo z czarnym ?? bo nie wiem czy na moim monitorze dobrze kiolory widac

Ostatnia edycja:
Cześć kobitki :)
Trochę Was nadrobiłam ale wole się upewnić , żadnych fasolek nie ma nadal ?:(
Mój organizm chyba robi na prawdę jakąś rewolucje pierwszy raz od x lat mam okres przez 5 dni ;O a do tego dziwne bulgotanie w podbrzuszu.

Ael śliczny brzusio :) Mi już określeń na te Wasze brzuchy brakuje :D

Co do środków czystości to w5 również polecam na kamień :) a do kibelka tylko i wyłącznie domestos -kamień (czarna butelka z zieloną etykietką), no i krążki duck (bez dotykania i zbędnych zawieszek, )spłukuje się po około tygodniu.

Do końca tego tyg będę znała dokładny termin ślubu :D prawdopodobnie 18.02.2012 .
Sala wybrana, a w czw jedziemy kapeli posłuchać :)
Wiecie tak nie chciałam na początku kościelnego a teraz to załatwianie tyle radości mi sprawia że po nocach spać nie mogę i myślę jak to wszystko ogarnąć żeby dobrze było:D.

Atanku a Ty jak się czujesz?:>
Mijenka trzymam kciuki za egzaminy :)

reklama
Nie nastawiam się właśnie. Jakoś to brzmi mało wiarygodnie:-) Zrobie test, zrobię. Tak na wszelki wypadek.Pewnie jeszcze dzisiaj. Mąż miał mi kupić wracając z pracy. A do lekarza muszę się koniecznie wybrać. Coś mi się nie podoba.

tak z tymi testami to zawrót głowy, moj ciazowy wyszedł negatynwy i jak teraz nie mam @ to juz w głowie taki głos mi mowi ze moze to ciaza , ale boje sie testu bo wyjdze ze nie i co znowu sie rozczaruje, ale poczekam do jutra ijak nie bedzie @ to zrobie test a do gina i tak musze jakiegos sobie w tym miesiacu wybrac

Alea: wkoncu znalaząłm ten makijaż bo tak czytam i no super i kolorystyka fajna to jakies bordo z czarnym ?? bo nie wiem czy na moim monitorze dobrze kiolory widac

Oj Dana, Lamia nie panikować mi kobitki, spokojnie na luzie do wszystkiego, bo załapiecie gorszego stresa i się zablokujecie.
Odliczcie od terminu 3 dni i po 3ech dniach róbta test :-)

Lamia to jest makijaż w kolorystyce czerwono-czarnej, ale odcienie różne, czerwień taka pod mocny róż podchodząca no i do tego delikatne muśnięty różowym cieniem bo ten czerwony to matowy, użyłam dwa odcienie czarnego, typowy czarny i czarny brąz.

Cześć kobitki :)
Trochę Was nadrobiłam ale wole się upewnić , żadnych fasolek nie ma nadal ?:(
Mój organizm chyba robi na prawdę jakąś rewolucje pierwszy raz od x lat mam okres przez 5 dni ;O a do tego dziwne bulgotanie w podbrzuszu.

Ael śliczny brzusio :) Mi już określeń na te Wasze brzuchy brakuje :D

Do końca tego tyg będę znała dokładny termin ślubu :D prawdopodobnie 18.02.2012 .
Sala wybrana, a w czw jedziemy kapeli posłuchać :)
Wiecie tak nie chciałam na początku kościelnego a teraz to załatwianie tyle radości mi sprawia że po nocach spać nie mogę i myślę jak to wszystko ogarnąć żeby dobrze było:D.
\

Nie ma żadnych fasolek nadal, czekamy na info od Nieciuszki, ale cisza :/
Te bulgotki to może jelita?

O ślub, widzę że czujemy się z dziewczynami zaproszone :-D ?

Karolina a nie miałaś dziś robić testu?

Do góry