reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ael: jesteś naszym głosem rozsądku :tak: ale tak to jest ze w kazdej grupie musi być jaka smieszka, rozsądna, poważna, i takie marudy jak my:)) hihi

a nie wiem czy pamietacie jak wysyłałm tu linka z cieniami sypkimi ktore zamawiałm na allegro przyszły mi i są super oprócz jednego bo chyba mało go kto zamawia i troche jest taki jakby za suchy , ale 11 kolorów ekstra

Lamia zaczne od tego że mnie też się w tym miesiącu okres spóźniał i testy negatywne . Cały czas po teście myślałam żeby tylko dostać już okres i następne staranka zacząć i bach dwa dni mózg odpuścił że "ciąża" i okres przyszedł. To jest takie na niby nie stresowanie się ale nieświadomie się o tym myśli i pragnie.
Oczywiście życzę Ci żeby @ nie przylazła wcale a na jej miejsce wskoczyła fasola :*

A o fryzurę się nie martwię mam sąsiada fryzjera więc na pewno coś eleganckiego wymyśli.
Sukienek jeszcze nie oglądałam i nawet nie wiem kiedy powinnam się za to zabrać . Może Wy mi powiecie ?

Jestem w o tyle dobrej sytuacji że mój kuzyn prowadzi "Magię Ślubu " gdzie zajmują się organizacją wesel. Sale znalazłam sama , ale przy kapeli pomoże coś znaleźć , fotograf też już zaklepany :)a kamerzysty nie będzie :p

Ael nie może być inaczej :) Jak tylko macie ochotę przyjechać :) Zaproszenia wyśle jak już w kościele będzie zaklepane :p
Swoją drogą ciekawa byłabym min jakby tyle dziewczyn w ciąży / z noworodkami na ślubie było hihihih :)

Ostatnia edycja:
Ael, robiłam wczoraj... Ale był negatywny...

To powtórz w piątek gdyby @ nadal nie przyszła.

Ael: jesteś naszym głosem rozsądku :tak: ale tak to jest ze w kazdej grupie musi być jaka smieszka, rozsądna, poważna, i takie marudy jak my:)) hihi

a nie wiem czy pamietacie jak wysyłałm tu linka z cieniami sypkimi ktore zamawiałm na allegro przyszły mi i są super oprócz jednego bo chyba mało go kto zamawia i troche jest taki jakby za suchy , ale 11 kolorów ekstra

Jestem głosem rozsądku, komikiem, pocieszycielem, wszystkim w jednym :p
Ktoś musi być :p

A cienie pamiętam, nawet ostatnio myślałam, tylko ja bardzo nie lubię sypkich cieni, wolę dobrze sprasowane :p

olcia : ja zamawiałm suknie , u takiej baby co szyje na wymiar i z projektu ja sie jej przyniesie i mam ja za połowę ceny tzn, zapłaciłam 1 tysiąc i miałam taką jak chciałm ale po slubie jej oddałam taka niby wypozyczona:). i 3 miesiace wczesniej byłam zeby zamowic materiał dodatki i taki lekki wymiar bo jeszcze maiłam zamiar i schudłam :)) , a jak chcesz kupic gotowa to jak bedzie idealnie pasowac to mysle ze nie trzeba tak wcześnie, ty tylko ze ja w małym miescie mieszkam to nie czeka sie az tak długo.

a co do domniemanej mojej ciazy lub spóźniającym sie okresie to wiem ze powinnam dac na luz i się nie przejmować, wie mze moje mysli przejmują nade mną kontrolę ,staram sie wyluzować ale nie mogę- czy ktoś to rozumie ?? Chce albo okres i miec to juz z głowy albo chce ciaze, no juz nic na ten temat nie pisze, bo co ile mozna sraczkowac no nie?

ael: ja kiedyś tylko prasowane uzywałm, ale jakoś sie przekonałm do sypkich, chociaż wiem ze trzeba wprawy, i czasami jak mi sie osypią na policzek to mnie coś trafi , albo tak mał kropecza sie sypnie i sie ręką zatrze to juz trzeba cerować makijaż :))

Ostatnia edycja:
Ja nawet nie wiem jak długo to u nas w Łodzi trwa . Jest tyle salonów z sukniami że chyba 3 miesiące bym potrzebowała na przymierzanie w każdym ale pocieszam się myślą że w lutym dużo ślubów nie ma i może nie będzie takiego tłoku :)No a poza tym chce zwykłą prostą gorsetową sukienkę bez żadnych falbanów cekinów itp.

dziewczyny jak wstawie tu fotke do wpisu to bedzie tylko dla nas widoczna, czy inni tez beda ja widziec?
chcaoł wstawic fotke ze slubu ale nie chce zeby osoby z poza forum ogladały.
moja sukienka była skromnai prosta, ale na ramiączkach bo mam mały biust i raczej szersze ramiona wiec w gorsecie zle sie czuje , a tak mogła użyć push-up :))

Ostatnia edycja:
reklama
Booosz nareszcie dostęp do cywilizacji :) chyba muszę dostawcę neta zmienić bo mnie trafi.

Niestety @ przylazła i atakuje ze wzmożoną siłą dopiero zwlokłam się z łóżka po dwóch nospach, wcześniej tylko doglądałam czy net już jest. Także trzeba się brać za męża :)

Do góry