reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
skoro nie zatrucie a ni nie ciąża to moze masz stresa? tak jak ja teraz, niby mnie boli brzuch potem przestaje, niby boli na @ a tu nic 3 dni spóźnienia i sie stresuje co to moze byc

wow jaki piekny brzusio - taki mi się marzy oby jak najszybciej ,buzki dla brzusia

dana to skoro to nie zatrucie to moze zoladek ci sie obkurczyl?? albo jakies wrzody na zoladku??

AeI- sliczny brzuszek ciocia Natalka glaszcze brzuszek i buziaki dla Wiktora:)

Ostatnia edycja:
Lamiav ja też sobie chwalę środki z lidla, W5 po pierwsze nie są drogie, a po drugie to naprawdę są konkurencją dla tych drogich środków 'firmowych'. Płaci się tylko za firmę, a działanie takie sobie szczerze mówiąc. Ostatnio stosujemy do toalety tabletki, właśnie z lidla i jesteśmy z teściową zadowolone z nich. Mamy też spray do piekarnika i jest niesamowity. Do kranów i do kabiny prysznicowej stosuję AJAX, a do wanny, umywalki i brodzika od lat wszędzie znaną i chwaloną 'Dosię'. Płyn do zmywania to grapefruitowy LUDWIK. Do zmywarki też środki z lidla. Piorę w proszkach niemieckich i płyny do płukania też mam z niemiec o nazwie Softlan ;)
To tak po krótce środki, których ja używam i jestem bardzo zadowolona ;))

lonka: no tak w5 a jakies wymyslam:))

Fasolkująca: wiesz co ja chce do gina tylkop mam problem z wybraniem odpowiedniego, bo ten do którego chodziłam to jest miły i swobodnie sie przynim czułam ale nie praktykuje w szpitalu , no a z polecenia to kazda znajoma mowi co innego a ja chce juz wybrac jednego i do niego chodc. Jeszvcze sie nasłuchałm ze lepiej do lublina jechac bo u nas to sami idioci pracuję wiec dlatego tak zwlekam ale wiem ze musze isc

Własnie nie wiem. Wrzody na pewno nie, stres... chyba nie, nie miałam żadnych stresujących sytuacji. Nie wiem co jest ze mną:-( Jeszcze moja mama radośnie strzeliła tekstem, że jestem w ciąży. I co z tego, że okres? Jak była w ciązy ze mną, też go miała. Pewnie mam tak po niej. Taaa jasne.

Piekny duży ciążowy brzuszek:-)

reklama
lamiav no niestety tak to jest. Ja zanim zdecydowałam sie na ciążę chodziłam do jednego, bo miły sympatyczny i zajebisty, ale jako prowadzący ciążę to on się za bardzo nie nadaje. Poszłam do innego i jedne go chwalą inne nie przekonam się na własnej skórze. Koleżanka poszła tez do według niej zajebistego lekarza i choćby nie wiem jakim był cudotwórca nie poszło za dobrze.

Do góry