reklama
skoro nie zatrucie a ni nie ciąża to moze masz stresa? tak jak ja teraz, niby mnie boli brzuch potem przestaje, niby boli na @ a tu nic 3 dni spóźnienia i sie stresuje co to moze byc
wow jaki piekny brzusio - taki mi się marzy oby jak najszybciej ,buzki dla brzusia
wow jaki piekny brzusio - taki mi się marzy oby jak najszybciej ,buzki dla brzusia
magenta :)
Fanka BB :)
dana to skoro to nie zatrucie to moze zoladek ci sie obkurczyl?? albo jakies wrzody na zoladku??
AeI- sliczny brzuszek ciocia Natalka glaszcze brzuszek i buziaki dla Wiktora
AeI- sliczny brzuszek ciocia Natalka glaszcze brzuszek i buziaki dla Wiktora
Ostatnia edycja:
zafasolkujęodzaraz
pięęęęęękny jest jak ja bym już chciała :-)
to zrób ponownie test, a jak nie wyjdzie to śmigaj do gina ;-)skoro nie zatrucie a ni nie ciąża to moze masz stresa? tak jak ja teraz, niby mnie boli brzuch potem przestaje, niby boli na @ a tu nic 3 dni spóźnienia i sie stresuje co to moze byc
Lamiav ja też sobie chwalę środki z lidla, W5 po pierwsze nie są drogie, a po drugie to naprawdę są konkurencją dla tych drogich środków 'firmowych'. Płaci się tylko za firmę, a działanie takie sobie szczerze mówiąc. Ostatnio stosujemy do toalety tabletki, właśnie z lidla i jesteśmy z teściową zadowolone z nich. Mamy też spray do piekarnika i jest niesamowity. Do kranów i do kabiny prysznicowej stosuję AJAX, a do wanny, umywalki i brodzika od lat wszędzie znaną i chwaloną 'Dosię'. Płyn do zmywania to grapefruitowy LUDWIK. Do zmywarki też środki z lidla. Piorę w proszkach niemieckich i płyny do płukania też mam z niemiec o nazwie Softlan
To tak po krótce środki, których ja używam i jestem bardzo zadowolona )
To tak po krótce środki, których ja używam i jestem bardzo zadowolona )
lonka: no tak w5 a jakies wymyslam)
Fasolkująca: wiesz co ja chce do gina tylkop mam problem z wybraniem odpowiedniego, bo ten do którego chodziłam to jest miły i swobodnie sie przynim czułam ale nie praktykuje w szpitalu , no a z polecenia to kazda znajoma mowi co innego a ja chce juz wybrac jednego i do niego chodc. Jeszvcze sie nasłuchałm ze lepiej do lublina jechac bo u nas to sami idioci pracuję wiec dlatego tak zwlekam ale wiem ze musze isc
Fasolkująca: wiesz co ja chce do gina tylkop mam problem z wybraniem odpowiedniego, bo ten do którego chodziłam to jest miły i swobodnie sie przynim czułam ale nie praktykuje w szpitalu , no a z polecenia to kazda znajoma mowi co innego a ja chce juz wybrac jednego i do niego chodc. Jeszvcze sie nasłuchałm ze lepiej do lublina jechac bo u nas to sami idioci pracuję wiec dlatego tak zwlekam ale wiem ze musze isc
danao84
Własnie nie wiem. Wrzody na pewno nie, stres... chyba nie, nie miałam żadnych stresujących sytuacji. Nie wiem co jest ze mną:-( Jeszcze moja mama radośnie strzeliła tekstem, że jestem w ciąży. I co z tego, że okres? Jak była w ciązy ze mną, też go miała. Pewnie mam tak po niej. Taaa jasne.
Piekny duży ciążowy brzuszek:-)
Piekny duży ciążowy brzuszek:-)
reklama
zafasolkujęodzaraz
lamiav no niestety tak to jest. Ja zanim zdecydowałam sie na ciążę chodziłam do jednego, bo miły sympatyczny i zajebisty, ale jako prowadzący ciążę to on się za bardzo nie nadaje. Poszłam do innego i jedne go chwalą inne nie przekonam się na własnej skórze. Koleżanka poszła tez do według niej zajebistego lekarza i choćby nie wiem jakim był cudotwórca nie poszło za dobrze.
Podziel się: