reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Sil no to mocno trzymam kciuki za Was!!! Ja też się umówiłam już, mam 06.09. Z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej boję się, żeby wszystko było dobrze.
A w ogóle to miałam Wam napisać, że na urlop jechaliśmy pociągiem i podróż która miała trwać 3,5h trwała jakieś 10h :/ bo to była podróż z przesiadką i ten pierwszy pociąg się zepsuł a drugi na nas nie zaczekał (miał był 21.13) a następny był dopiero o 4 rano więc za nim załatwiłam nowe bilety (a jeszcze jechało pełno ludzi na woodstock) to była już 24 i stwierdziliśmy, że nie opłaca nam się wracać do domu :p

Dagne ale widzę, że już znacie płeć więc gratuluje no i zazdroszczę tego falującego brzuszka, ja jeszcze nic nie czuje :-( chciaż raz jak tatuś trzymał rękę na brzuszku to wydawało nam się, że coś się poruszyło ale nie wiem czy to była na pewno dzidzia

Ostatnia edycja:
No jak spory kamień to polecam zrobić mieszankę wręcz wybuchową, by piana poleciała po wlaniu octu do góry. Więc torebka solidna sody, trochę płynu, no i porządnie lać octem, zamerdać szczotką i zostawić na godzinę a może nawet dwie. Potem normalnie wyczyścić.
Tak zrobię w sobotę przy sprzataniu nikogo w domu nie będzie to zaraz nie polec zasikać

a mi w łazience miedzy wanna a ścianą tak w zagłębieniu fubi zrobiła sie czarna plamka, nie wie mczy to nie grzyb jakiś , czy to octem da sie usunąc, bo lałam płynami róznymi i szorowała mszczotką i nic.
Dla mnie na kamien i do czyszczenia baterii najlepszy jes w15 czy w30 z lidla, krany aż lśnią po nim i jest tani

Narazie uciekam dziewczynki. Muszę jechać do banku bo zgubiłam kartę płatniczą i muszę ja zablokować. Zajrzę do Was za jakieś 2 godzinki!

Też uciekam, lecę na budowę, bo mąż dziś w pracy, na szczęście nam ta ulewa fundamentów nie zamuliła. Potem do lekarza i do koleżanki, więc odmeldowywuję się na czas dłuższy :)
a 6.9 to mam kolejną wizytę u ginka :) I muszę glukozę zrobić błeee

reklama
Hej!
Jakos przez cały weekend nie dałam rady tutaj wejść.:-( Raz, że zawsze było cos do zrobienia. W niedzielę bylismy też u wujka M. Poza tym fatalnie się czuję. Wczoraj cały dzień przespałam. Od trzech dni mam problemy z normalnym zjedzeniem czegokolwiek. Największy problem miałam ze zjedzeniem tosta z serem. Poza tym ciągle mnie cos w brzuchu kłuje. Poważnie bym sie zastanawiała, czy to aby nie ciąża... Ale ja dopiero co kilka dni temu @ miałam.:szok: Chyba mój organizm swiruje na stare lata:tak: Zatrucie to to na pewno nie jest, ani żadna grypa żołądkowa. Ja już sama nie wiem o co chodzi.:-(

Aelreda jestem pod wrażeniem Twojego makijażu:-)

Do góry