reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po raz pierwszy :)

ja tam zawsze leżę sobie jakieś 0,5h z dupką lekko uniesioną:-D

Ael nooo ja też się cieszę:-D ale z drugiej strony miałam cichą nadzieję, że jednak nie da się tego uratować i, że wybiorę się na zakupy i mąż nie będzie marudzić, że znowu coś kupiłam:-D
a co wycudowałaś?
ja kilka tygodni temu wyprałam ręcziki z czarnymi skarpetkami mojego męża, teraz białe ręczniki są szare i wyglądają obrzydliwie, a męża myślałam, ze zabije za to, ze je wrzucił do pralki zamiast do kosza na bielizne

reklama
ja tez poduszkę podkładam po tyłek, ale to chyba nic nie daje :)) tylko psychicznie daje poczucie ze moze plemniki mają lepsza drogę:))

Zdasz egzamin i bedziesz miał co świetować ,:))

a jak tak o praniu mowicie, to macie sposób na plamy z pomidora, bo mi sie nie sprały, moj kochany je jak dzieciak cały wypaciany :)

Ostatnia edycja:
Co do prania, muszę potraktować vanishem moje ciążowe spodnie i jedną bluzkę, bo dziecko jadło bez śliniaka i całe poplamione :p ale nie dziś, dziś wyprasowałam parę podkoszulków, koszule i jedną poszwę, bo jakoś tak wszystkie 3 co pasują na naszą kołdrę były brudne i od trzech dni śpimy w nieobleczonym :p

Dziewuszki, od tyłu, mają najlepszą drogę :)

hehe jesli chodzi o pranie to ja ostatnio nie zauwazylam ze z biala spodniczka wypralam swoja czerwona bluzke efekt mam rozowo biala spodniczke hehe w wzorki ale lezy i pewnie pojdzie na scierki do okien hehe:p a teraz nauczylam sie do kazdego prania dodawac carther color czy cos takiego takie jak by chusteczki i dzieki nim ciuszki sie nie farbuja:) wklada sie to do pralki razem z praniem i spokuj z farbujacymi ciuchami:) plecam

Witam, witam, po dłuuuugiej przerwie wróciłam... A więc na urlopie wszyscy troszkę wypoczęliśmy (ja, tatuś no i dzidziuś oczywiście) ale niestety byłam tam z teściową i muszę powiedzieć, że co za dużo to nie zdrowo :-) Ale wracając do momentu sprzed wakacji to w zeszły wtorek byłam u ginka no i dzidzia na szczęście piękna i zdrowa mierząca całe 98mm :-D potem wrzucę fotkę z USG.

A teraz któraś z miłych koleżanek musi mi napisać co tu się ciekawego działo!! Ktoś zafasolkowany?? ;>

Witaj pourlopowo Magdalena :) Jakoś tak brak nam nowych fasolek.. A ja wiem dlaczego, bo Hera przepowiadała do sierpnia, a teraz jej nie ma. To przez nią, a co :p

A ja jutro mam połówkowe i zaczynam dygać...

hmm chyba w opakowaniu jest 10 sztuk i to mozesz dodawac do kazdego prania to wchlania z ubran ten barwnik ktory farbuje inne kolorki :) i zatrzymuje w sobie ja na sprobe wlozylam dwie wrzucila ta czerwona bluzke i spodnicze co juz wczeniej poplynela i nic nie zafarbowalo to chyba w drogeriach marketach dostaniecie czerwone opakowanie z zoltym napisem color carcer czy jakos tak i jest narysowana koszulka i mnostwo kolorow itp a najlepsze jest tez to ze jak pierzecie biale to dajecie ta ala chusteczke i ciuchy nie szarzeja a biale maja taka tendencje w pozniejszym czasie:) i chyba kosztuje z 7zl

reklama
Dzień dobry :)
No nie wiem od czego zacząć, bo mnie chwilę nie było u Was :)
Może tak: nasza niunia sobie coraz częściej fika, nawet wczoraj pierwszy raz falujący brzuszek zobaczyłam pierw ja a potem tata. Był scieszony na maxa, a jego szerokie oczy... - chyba następnym razem będzie takie miał, jak dostanie kopniaka w policzek ;) na weekendzie byłam na Odpuście i wróciłam stamtąd z 3 watami cukrowymi, z czego zjadłam 1 i mam dość na kolejne 2 dni :)

Sil, nie denerwuj się :) albo w sumie troszkę możesz, bo i ja się denerwowałam, ale bardziej cieszyłam się myślą, że znowu zobaczę moje szczęście :) trzymam kciuki za radosne uśmiechy po wyjściu z gabinetu :)
Magdalena - o jesteś urlopowiczko :) gratuluję całych 98 mm :D

Lecę po bagietki (nie mogę bez nich żyć) i mam nadzieję będę czytać Was, bo coś ostatnio mam problemy z netem.

Do góry