reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ostatnia edycja:
Lamia, teściowej przeszło, znaczy ona.. oni w sumie uważają, że to nasza wina, tzn teśc tak uważa, bo przecież to my nie chcieliśmy płacić całych rachunków (w sensie my całą wode, prąd, węgiel itd), a teściowa uznała, że nic się nie stało. I ona by chciała, bo wnuk... Tylko ja nie bardzo chcę i nie bardzo to sobie wyobrażam...

Do wykresu polecam Skarbmamy... na stronce super się robi, ja próbowałam, ale w połowie cyklu, a potem nie było po co robić :p poza tym ja nie mierzyłam, ja tylko śluz

zafasolkuje: a ty dopiero chcesz zacząć mierzenie temp. ???

laura : co to ten komputerowy cykl,??

Madga: no jak znajdziesz tego linka to wysli , czekam:))

sil: no tak ja wnuczek/czka w dropdze to babci od razu mięknie serce, i jak sie urodzi to i pewnie teść przyjdzie z podkulonym ogonem:))

zafasolkuje: a ty dopiero chcesz zacząć mierzenie temp. ???
planuję zacząć od kolejnego cyklu, bo nie wiem ile jeszcze będę się starała więc pytam tak na zapas :-)
odnośnie teściów, ja ze swoimi mieszkam i żyje spoko, ale bez zbędnej miłości, mówię mama, tata, ale to nie to samo co do swoich :-)
Mój Małż ze swoimi teściami ;-)jaknarazie zyje rewelacyjnie, sam proponuje żebyśmy skoczyli do moich rodziców, w weekend byliśmy na rodzinnym wypasie na kajakach, jeździmy razem na kręgle. Narazie nie narzekamy. Za to on ze swoimi rodzicami (moimi teściami) jest bardziej na dystans niż ja, ale to poniekąd ich wina.

SkarbMamy - Magd.a

tu macie mój wykres :-) mnie bardziej obrzydza śluz i szyjka :-) ale z biegiem cykli się przyzwyczajam :-) po każdym użyciu termometru myję go w gorącej wodzie.. i raz w tyg odkażam go całkowicie :-)

my bykiśmy z moimi teściami na urlopie, i próbowałam sie oswoić ze już nie Pan/Pani ale idzie mi fatalnie, raz powiedziałm do teściowj mamo a tak cały czas na Pani, aż mnie upominała. To głupi zwyczaj, ma sie rodziców i po co mi nowi, teściowie są spoko ale wolałabym nie mowic mamo , tato

sil: to skoro ich nie chcesz to, olej i tyle,

Magda: ja próbowałm obserwować swój śluz i czytałm jak go rozpoznawać , ale u mnie jkoś inaczej , np teraz powinnam mieć @ i mam jakiś śluz czy to normalne??
a ta szyjka to juz odpada, gdzies w necie widziałm fotki ohyda fuj , jakoś bałabym sie

Ostatnia edycja:
reklama
Ja w poprzednim cyklu nie miałam sluzu na papierze/bieliźnie/wkładce ale miałam różowy śluz przy szyjce.. sluz występuje też w ciąży :-)

Fakt szyjka nie jest za piękna :-) mnie się wogóle nie podobają organy płciowe męskie i żeńskie :-) ale lamia szyjki oglądać nie musisz :-) wystarczy ,że wkładasz palucha i wyczuwasz czy miękka jest ( jak usta albo policzek czy twarda jak czubek nosa) no i sluz jaki jest wokól niej :-) też na paluchu wyciągasz i patrzysz czy jest kleisty, czy rozciągliwy czy wodnisty :-)

( aż mi się niedobrze zrobiło na samą myśl :-D)

Ostatnia edycja:
Do góry