reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

śliczny wozek mi sie tez podoba dla mnie to najwzniejsze zeby nie byl zbyt ciezki mial 4 kolo papowane byl stabilny i wygodny dla malca :) moja kumpela miala super wozek nie byl modny ani nic ale byl dla dziecka idealny ale po 4 dzieci bo dwojke jej i kolezanki niestety sie zluzyl:p

reklama
aha, no rozumiem, ja miałm małą rodzinke i starałm sie zaprosic jak naj mniej ale zawsze to a tego głupio nie zaprosić ,a tego tez trzeba, w sumie to wyszło nam 45 odob ode mnie i od mężą także skromna uroczystoś no i ze moj juz miał koscielny, to mieliśmy tylko cywilny,
chcielibyśmy zeby dostał rozwod kościelny - unieważnienie ale nie mamy na to kasy , a juz sie dowiadywaliśmy ze trzeba troche gotówki w to utopic.

Mijenka: a co zamierzasz później ???? masz juz plany

śliczny wozek mi sie tez podoba dla mnie to najwzniejsze zeby nie byl zbyt ciezki mial 4 kolo papowane byl stabilny i wygodny dla malca :) moja kumpela miala super wozek nie byl modny ani nic ale byl dla dziecka idealny ale po 4 dzieci bo dwojke jej i kolezanki niestety sie zluzyl:p
mi się podoba ten
KUNERT"GOLD" ALUMINUM +FOTELIK +GRATISY! (1770686190) - Aukcje internetowe Allegro
wersja z pompowanymi kołami. Zwracałam uwagę na to, ze jest w miarę lekki i w porównaniu do innych jest większa gondola. Ale narazie nie jestem w ciąży nie kupuję i wszystko może się 5 razy zmienić. Tak czy siak za wózek dam max 1200 zł. Nie wykluczam kupna używki jak ktoś zaoferuje coś konkretnego za rozsądną kasę. Tylko on nie ma folii na podnóżku i nie wiem czy nie wtopię się w jakieś bagno z praniem.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny!

Sweet
Ja na tą operację czekałam od 10 roku życia.... Żeby ją zrobić, czekałam aż będe miała 21 lat (bo wtedy oko już nie rośnie) i jak poszłam na konsultację i dowiedziałam się że całość kosztuję 7 tys. a przy mojej wadzie jest mało prawdopodobne że się poprawi.... olałam sprawę... Ja okulary noszę od 2 roku życia więc są dla mnie jak część ciała. Nie dla wszystkich ta operacja może pomoc.

Atan pytałam o wadę i ten porób ginekologa. To mówiła, ze przed rozwiązaniem trzeba udać się do okulisty i on ma wydać zaświadczenie że pozwala rodzić naturalnie, albo kieruję na cesarkę. To ważna sprawa jest! Więc zaplanuj sobie wizytę u okulisty ;-) Ja też muszę i chyba za miesiąc pójdę.

Monis ja po hormonach też chodziłam jakaś dziwna.... To po prostu taki czas.... Trzymaj się kochana ;*

Lamia powtórz test! Albo idź na Bete z krwi. Jeśl nic nie wyjdzie zasuwaj do ginekologa! A co dowózka to jest idealny!! (nie wiem tylko jak akurat ta firma) ale z tego co czytałam opinie trzeba patrzeć na duże koła (łatwiej się prowadzi na naszych polskich drogach i krawężnikach) No i przekładana rączka z lewej na prawą żeby małemu nie świeciło słońce. No i waga.... im lżejszy tym lepszy.

Dziurka małż coś tam się stara ale różnię mu to wychodzi. Dzisiaj spędzam drugie urodziny z mamą i Bratem :-D Zaraz do nich jadę :tak:

Mijenka trzymam kciuki za szkolenie! :-p Nie martw się będzie dobrze, tak jak Ael mówi. Bój się egzaminów nie szkoleń :rofl2:

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczynki :-) i witaj pracy :(
Fif spóźnione życzonka urodzinowe ;*
Byliśmy z Rafałem i znajomymi w Skorzęcinie teraz i czuję się jak nowo narodzona :) @ przyjechała i teraz tylko czekać na owu :) Nabrałam sił na starania :)

Ael gdyby nam mój tata (mamy niestety nie mam) i rodzice Rafała nie pomogli to do tej pory byśmy czekali...wydaliśmy ok 10tys. nie spieszcie się najważniejsze, że się kochacie a ślub to tylko formalność :) ja niby wesele miałam, ale zawsze marzyłam o takim ślubie bez nikogo..tylko świadkowie, my na jakimś zaciszu...

Lamia, nie wiem, czy któraś Ci odpisała, bo przeglądałam pobieżnie, ale test mógł się pomylić, bo było np za mało hormonu, a był za mało czuły. Ze stresu też się mogło przesunąć.
Ten wózek bardzo podobny do naszego Tako i stabilny jest na pewno, czy wygodny, no tego nie wiem ;) i nie ja będę jeździć ;)

Dziura, normalnie się zarumieniłam przez Ciebie... Dziękuję za opinię :*

Mijenka, a moze jakieś przeczucie?

A ja dziś do kardiologa :p wreszcie :p

zafasolkuje hehe ostatnio patrzylam na ten sam:p i tez bym sie na niego skusila tylko jakis inny kolor nie bardzo mi zielony odpowiada ale znajac mnie jeszcze z dziesiec razy to zmienie a na koncu wezme zielony tak juz mam:p mi sie podobaja np czarne w biale kwiatki itp:p ostatnio widzialam jak szukalam ubrane dla kumpeli cory bezowy z brazowymi strasznie mi sie podobal:) ale mam jeszcze chyba na to duzzzzzooooo czasu jak widac:p

lamiav później to ja bym chciała coś swojego ale bez doświadczenia z klientem trochę się boję...
co prawda chcą mnie zatrudnić w tym salonie ale jakoś nie widzę tego...

mag przyjeżdżaj do Polski i proszę mnie doedukować!!:-p

reklama
zafasolkuje hehe ostatnio patrzylam na ten sam:p i tez bym sie na niego skusila tylko jakis inny kolor nie bardzo mi zielony odpowiada ale znajac mnie jeszcze z dziesiec razy to zmienie a na koncu wezme zielony tak juz mam:p mi sie podobaja np czarne w biale kwiatki itp:p ostatnio widzialam jak szukalam ubrane dla kumpeli cory bezowy z brazowymi strasznie mi sie podobal:) ale mam jeszcze chyba na to duzzzzzooooo czasu jak widac:p
hyhyhyhy to tak jak ja jak w lipcu podejmowałam pierwsze próby to szalałam jak głupia po necie i wybrałam ten. Niestety z prób narazie nic nie wyszło:-) mi tez się podobają inne kolory, ale jak znam życie skończę na zielonym lub niebieskim :-)

Do góry