cześć dziewuszki
a ja mam jakiegoś dziwnego stresa dzisiaj
Jakiego stresa, co dziś robisz?
Ja tylko dziewczyny powiem, że żadnej do cyca nie przytulę przez następnych kilka dni, bo siara się przypomniała i leci jak opętana, jakbym już miała karmić.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cześć dziewuszki
a ja mam jakiegoś dziwnego stresa dzisiaj
yhhyhyh cały dzień nie da rady, niestety siedzi w pracy dopiero wieczorem po brykamy:-)Nie hyhy tylko ja Cię dziś nie widzę, cały dzień małżem się zajmij!
Jakiego stresa, co dziś robisz?
Ja tylko dziewczyny powiem, że żadnej do cyca nie przytulę przez następnych kilka dni, bo siara się przypomniała i leci jak opętana, jakbym już miała karmić.
yhhyhyh cały dzień nie da rady, niestety siedzi w pracy dopiero wieczorem po brykamy:-)
dalej mam szkolenie... nie wiem...
tak fajnie mi się spało i nagle łup!!! taki skok adrenaliny, że szok
Ael nie pitol! Ja Ci się wykpie! Weselicho ma być bo my z dziewczynami grupą z BB pojedziemy do Oleśnicy i zrobimy wam szlaban ooo(nie wiem czy wieta dziołchy co to szlaban?)
Aerleda: czy była wkoncu ta impreaz planowana, bo nie wiem czy mnie jakiś czad nie ominą )
Kurcze nadrabioam po łebkach i nie wiem o jakim wózku wy tak maglujecie :-)Mag o dżizyss...mnie właśnie wkurza ten cały szpan. Powiem Ci, że podejście Sil bardzo mi się spodobało. Dziewczyna buduje dom i mogła by na troche odpuścic i kupić za dużą kase wózek itd a oni za 550 zł kupili wózek i łóżeczko, bo przecież nie rzeczy materialne zapewnią temu maluszkowi szczęście.
No ale są wyjątki...