reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

AeI nie slodze:p szczera prawda:) a Wikus w nocy grzeczny dal mamie sie wyspac??
zafasolkuje nie tesciki tylko malza gwalc:p ja tez malo przytulanka mialam:p ale moj akurat w dni poldne wie ze zawsze mam ochotke i sam przychodzi sie tulic hehe wtedy mowi ze robie sie taka slodka kotka z pazurkiem:p

reklama
Ostatnia edycja:
haha AeI skad wiesz ze slodze sobie herbatke??
no to Wiktorek pewnie w nocy daje mamie sac i sam idzie spac:p a ja musze wybrac wozek:zawstydzona/y: bo dziadek czyli moj tata kupuje wozek braciszowi:p mlodzi sobie wymyslili wozek hehe za 3500zl i moj tata protestuje:p ze takiego to im nie kupi ze za to maja polowe wyprawki :-) a ja sie tak ciesze ze mam dzis wolne w kocu sobie troche odpoczne i pazurki pomaluje:) ale najpierw posprztam polatam ze scierka a potem sie wykapie bede piekna i pachnaca jak J wroci z pracy:p wczoraj biedak przyjechal szybko z pracy bo mecz byl i padl mi o 21 :) i za to wedrownik wedrowal mi po calym lozku i wiecie co bylo najsmieszniejsze ze lozka mu zabraklo i spal oparty o sciane haha wiecie jak to przekomicznie wygladalo 180/200 i malo miejsca mu:p

Jestem ciekawa co z neciuszka czy testowala i co jej wyszlo?? oby pojawila sie nam fasolinka

Witajcie dziewczyny. znów cały weekend mnie nie było...

Muszę się wam pożalić... nastrój mam do bani... już tydzień biore leki i chyba powolim zaczynam odczuwac skutki uboczne... jestem po prostu tak rozdrażniona, że mało nie pogryze wszystkich dookoła. a biorąc pod uwagę, że dziś caly dzień w pracy, to jeszcze gorzej się z tym czuję, bo muszę nad tym panować. więc jak zapanuje, to od razu chce mi sie płakać... masakra ja tak nie dam rady... boze czy tylko ja jestem taki mięczak? jak tak dalej pójdzie, to prdzej sama sie wykończe niż będę mieć dzidzie... do bani... wyc mi się chce...

haha AeI skad wiesz ze slodze sobie herbatke??
no to Wiktorek pewnie w nocy daje mamie sac i sam idzie spac:p a ja musze wybrac wozek:zawstydzona/y: bo dziadek czyli moj tata kupuje wozek braciszowi:p mlodzi sobie wymyslili wozek hehe za 3500zl i moj tata protestuje:p ze takiego to im nie kupi ze za to maja polowe wyprawki :-) a ja sie tak ciesze ze mam dzis wolne w kocu sobie troche odpoczne i pazurki pomaluje:) ale najpierw posprztam polatam ze scierka a potem sie wykapie bede piekna i pachnaca jak J wroci z pracy:p wczoraj biedak przyjechal szybko z pracy bo mecz byl i padl mi o 21 :) i za to wedrownik wedrowal mi po calym lozku i wiecie co bylo najsmieszniejsze ze lozka mu zabraklo i spal oparty o sciane haha wiecie jak to przekomicznie wygladalo 180/200 i malo miejsca mu:p

Dla mnie jak ktoś faktycznie kupę kasiory nie zarabia to wózek za 3,5 koła to przesada. Takie same wózki można za tysiaka kupić. Wózek ma służyć dziecku a nie rodzicom na lans.
Ja dziś w sumie powinnam zwlec się do gina, ale mam taką ogromną chęć jak w ogóle...

Jakim sposobem Twój spał oparty o ścianę jak wyro takie duże? No ja rozumiem malutki ze 140 szerokości no ale 180! Normalnie skopałaś go w drugą mańkę :-D
No właśnie dlatego się mówi "A spróbuj kobiecie kołdrę w nocy zabrać" XD

Moniś jakie leki bierzesz? Nie martw się tym, to wina leków nie Twoja. Musisz być silna.

kochana a moze dodasz sobie troche olejku z wiesiolka?? on pomaga z tymi calymi objawami napiecia pmsa teraz to juz po fakcie ale od nastepnego cyklu jak by w tym nic nie wyszlo?? naprawde mi on pomaga lagodzic te moje nerwy rozdraznienia bole brzucha podczas @ piersi i nie jestem rykliwa a teraz jak nie bralam go 2 miesiace to uwierz mi ze pazury mialam kilometrowe przed @ jak cos mnie troche zirytowalo zaraz albo krzyk albo placz i to nie do opanowania

AeI - nie mam pojecia jak on to zrobil ale on czasem tak ma raz spi w poprzek lozka na moich nogach:wściekła/y: po czym sie budze i nie czuje ich bo mi zdretwieja gada przez sen i gdyby to galal cos madrego ale wyzywa kazdego od ch** kur*** itp smiac mi sie z niego chce:p bo jak tak gada w nocy to mysle ze on przez telefon z kims rozmawia:) ale wedruje strasznie jeszcze nigdy nie widzialam zeby sie nie wiercil i krazyl do okola lozka i bylo mu w ciaz malo miejsca a jesli chodzi o koldre to hehe mam taka malutka 200/220:p i wlasnie piore poszewki:p

Ostatnia edycja:
cześć dziewczynym no już jestem po urlopie, podesle wam potem pare fotek z wakacji , jakieś krajobrazy to może poprawi wam humorek :))

monic87 : a jakie leki bierzesz?

Wiecie co pisałam wam ze robiłam test ciążowy i wszedł negat. ale ja nadla nie mam okresy i czy
1. może tes się mylił?
2. tak siedenerwuję ze @ nie przychodzi?
3. mam jakieś dziwne pobolewanie w dole brzucha i jakby mnie coś od środka lekko pali , co to jest do cholery , oszaleje jak nie dostanę @ bo skoro test sie nie udał .....

nie chce mi sie siedziec w pracy ale co zrobic... koniec laby

a i witam nowe i stare forumowiczki z ktorymi nie miałm jescze okazji poklikać

Ostatnia edycja:
Magneta to nie pms... fasolki na pewno nie bedzie w tym miesiącu... i pewnie przez najbliższe 3 tez nie

A co do leków to biorę Diane 35 na wyrównanie LH i FSH oraz Spironol na zbicie testosteronu... Poza tym nie moge przestać myśleć o tym wszystkim, jest mi tak smutno i przykro, że az mnie serce boli...

Jutro ide na wizytę do innego lekarza, tak aby mieć pewność że diagnoza jest na pewno dobra i dobre leki biorę. Poza tym podobno ten lekarz specjalizuue się w leczeniu zaburzeń płodności...

reklama
no to biorąc takie leki nie masz wpływu na swoje humory, i zachwiania także trzymaj sie może coś słodkiego poprawi nastrój ,chociaz na chwilkę:))

ja sie w tym miesiacu wybieram do gina tylko nie wiem jakiego wybrac i ktory bedzie dla mnie najlepszy

Do góry