Neciuszka
popłakałam się ze śmiechu :-) sweet coś Ci brudne myśli po głowie chodzą
hehe )) skojarzylo mi sie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Neciuszka
popłakałam się ze śmiechu :-) sweet coś Ci brudne myśli po głowie chodzą
Magd.a Ty zboczuchu jeden!
Dobrej nocy moje piękne. Czeka mnie bezsenna noc bez mojego Skarbeczka Jutro rano się wypłaczę na forum
co do korekcji laserowej bylam na konsultacji 150zl zostawilam i moge zrobic ale boje sie bo niemam 100% na to ze bede widziec bo mam astygmatyzm i krotkowzrocznosc i duza wade i moga ja zlikwidowac moze do zera ale raczej do -3 a wydac na jedno oko 4 tys to wes niemam zamiaru ...a pomysl o tych co je robia czemu maja okulary a nie robia sobie korekcji to mnie bardzo zastanawia... a ja nie moge miec tej tanszej metody niestety bo mam krzywe oko inaczej niz wszystkie...
Ael boski makijaż :-)
AeI sliczny malijaz boski naucz mnie z reszta na tak pieknej kobietcie kazdy makijaz jest ladny
Ael boski makijaż :-)
Ja chyba mogę zostać wykreślona z testowania, za mało przytulania było w tym cyklu, żeby dało rade zaskoczyć. Cały czas zastanawia mnie ten test owu. W sobotę wyszedł pozytywny i było przytulanko, później w niedzielę i wczoraj nie było nic po weekendowym szaleństwie byliśmy zbyt zmęczeni i poobijani :-) Ale zastanawiam się czy dzisiaj jeszcze można próbować (wczoraj test owu +) według tych wszystkich obliczeń dni płodne są do czwartku. Małż trochę przeziębiony, ale może da rade dzisiaj po brykać
hyhyhyDzień dobry z rańca :-)
Nie pitol, testa nie rób, za faceta się bierz!