reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
lovka <przytulasek> :* milej nocy:*
fifka dobranoc :* milych snow ;-)

a nie zgadniecie zawsze mialam alergie na pomarancza i na szczescie mi nie smakowaly a teraz jak jestem w ciazy to mam zapas w lodowce ;-) bo mniam mniam sa ;-)

co do korekcji laserowej bylam na konsultacji 150zl zostawilam i moge zrobic ale boje sie bo niemam 100% na to ze bede widziec bo mam astygmatyzm i krotkowzrocznosc i duza wade i moga ja zlikwidowac moze do zera ale raczej do -3 a wydac na jedno oko 4 tys to wes niemam zamiaru ...a pomysl o tych co je robia czemu maja okulary a nie robia sobie korekcji to mnie bardzo zastanawia... a ja nie moge miec tej tanszej metody niestety bo mam krzywe oko inaczej niz wszystkie...

a ide sie kapac ;-) i ogolic do ginka ;-P

Ostatnia edycja:
co do korekcji laserowej bylam na konsultacji 150zl zostawilam i moge zrobic ale boje sie bo niemam 100% na to ze bede widziec bo mam astygmatyzm i krotkowzrocznosc i duza wade i moga ja zlikwidowac moze do zera ale raczej do -3 a wydac na jedno oko 4 tys to wes niemam zamiaru ...a pomysl o tych co je robia czemu maja okulary a nie robia sobie korekcji to mnie bardzo zastanawia... a ja nie moge miec tej tanszej metody niestety bo mam krzywe oko inaczej niz wszystkie...

duzo osob sie boi albo nie maja kasy
ta metoda istnieje juz od kilkunastu lat, jak mi szef opowiadal to mowil ze kiedys nie byla tak dobra jak teraz... poza tym tego sie nie reklamuje i nie propaguje, wiec ludzie o tym nie mysla
ale widze po szefie i jego zonie (pracujemy wszyscy razem) jak ogromnie zmienilo sie ich zycie, jacy sa teraz szczesliwi i jaka to ogromna ulga dla nich i wiem ze gdybym byla w takiej sytuacji to z pewnoscia bym robila gdyby fundusze na to pozwolily
moze poczytaj sobie na jakims forum o tej metodzie, moze sa osoby ktore juz to mialy przy podobnej wadzie i dowiesz sie wiecej niz na konsultacji :) i za darmo.. :)

POWIEM tak kiedys bylam zdecydowana nawet zbieralam sianko na operacje ale kolezanka zrobila niby wszystko ok ale ona miala mala wade wzroku a ja w okularkach sie przyzwyczailam i ludzie mowia ze duzo lepiej wygladam w okularkach niz bez ja nosze okulary od 7 roku zycia a gdy raz mialam soczewki na zamowienie to niemoglam sie przyzwyczaic do siebie ;-) to juz nie byla natalka ;-) moze kiedys zrobie w ciazy nie wolno no i balam sie ze wzglegu porodu bo urodze np po operacji i co wysilek i znowu bedzie wieksza wiec najpierw uznalam poczekam zrobie po porodzie a teraz niewiem czy zrobie.. moze kiedys jestem mloda wiec jeszcze moge ;-)

jestem wykapana ogolona wzedzie na nogach i pod pachami tez ;-P a ja taka naga z oliwka czekalam az wsiaknie a ten moj ani nic ... wiem ze wczoraj bylo ale myslalam ze moze mu sie spodoba takie czysciutkie sliskie cialko a tu nic.. ahh ide spac bo za 7 godzin musze wstac.. wiec trzymajcie sie milej nocy ;-)
Dobranoc kochane ;-)
p.s trzymajcie kciuki za moje usg jutrzejsze po lekarzu jak dojade dam relacje i zdjecia bo chyba dostane ;-) jade na 16ta ;-)

Witam się po kilku dniowej nieobecności :-)
Jakoś tak nie miałam humoru żeby tu zaglądać ale już wróciłam.
U mnie @ się na środę szykuje ale zobaczymy jak to będzie jak na razie nie myślę o tym mam ważniejsze zmartwienia bo mój dziadek jest w szpitalu :-(.
Działo się coś ciekawego.? Jakieś nowe fasolki.? Jak tam nasze ciężaróweczki.?

hej dziewczynki a ja mam dzis wolne hihi jupi:) :-) od rana skacze sobie po pralni i ogarniam domek bo wczoraj sie obijalam nic nie zrobilam po za obiadem umylam naczynia i hehe upielkam ciacha:p
AeI sliczny malijaz boski:) naucz mnie :p z reszta na tak pieknej kobietcie kazdy makijaz jest ladny:)

Atan trzymam kciuki za wizyte u ginia:) &&&&&&

Neciuszka i jak tam tescik?? &&&&&&&

Zobacz załącznik 381742

Proszę...boooosz normalnie zlinczują mnie za to zdjęcie :p
Ael boski makijaż :-)
Ja chyba mogę zostać wykreślona z testowania, za mało przytulania było w tym cyklu, żeby dało rade zaskoczyć. Cały czas zastanawia mnie ten test owu. W sobotę wyszedł pozytywny i było przytulanko, później w niedzielę i wczoraj nie było nic po weekendowym szaleństwie byliśmy zbyt zmęczeni i poobijani :-) Ale zastanawiam się czy dzisiaj jeszcze można próbować (wczoraj test owu +) według tych wszystkich obliczeń dni płodne są do czwartku. Małż trochę przeziębiony, ale może da rade dzisiaj po brykać :-D

Dzień dobry z rańca :-)

AeI sliczny malijaz boski:) naucz mnie :p z reszta na tak pieknej kobietcie kazdy makijaz jest ladny:)

Ale Ty słodzisz :p

Ael boski makijaż :-)
Ja chyba mogę zostać wykreślona z testowania, za mało przytulania było w tym cyklu, żeby dało rade zaskoczyć. Cały czas zastanawia mnie ten test owu. W sobotę wyszedł pozytywny i było przytulanko, później w niedzielę i wczoraj nie było nic po weekendowym szaleństwie byliśmy zbyt zmęczeni i poobijani :-) Ale zastanawiam się czy dzisiaj jeszcze można próbować (wczoraj test owu +) według tych wszystkich obliczeń dni płodne są do czwartku. Małż trochę przeziębiony, ale może da rade dzisiaj po brykać :-D

Nie pitol, testa nie rób, za faceta się bierz!

reklama
Do góry