reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Hej, hej hello :-)
Witam wszystkie Laseczki na koniec weekendu. Mam pewną zagwosktkę w głowie.W sobotę, żle się czułam jakieś bóle jajnika i takie jakby na miesiączkę ( 13 dc) zrobiłam test owu i wyszedł pozytywny,nie wiem co mnie pokusiło i dzisiaj wieczorem znów robiłam test owu i znów wyszedł pozytywny. Rozumiecie coś z tego?

Hej, hej hello :-)
Witam wszystkie Laseczki na koniec weekendu. Mam pewną zagwosktkę w głowie.W sobotę, żle się czułam jakieś bóle jajnika i takie jakby na miesiączkę ( 13 dc) zrobiłam test owu i wyszedł pozytywny,nie wiem co mnie pokusiło i dzisiaj wieczorem znów robiłam test owu i znów wyszedł pozytywny. Rozumiecie coś z tego?

jeżeli masz cały czas dwie kreski to normalne bo poziom hormonu jeszcze nie spadł

tzn ze owu moze byc w ciagu 12h lub 24 lub 28 h zalezy jakie czule sa testy owu i co w instrukcji pisalo wiec mi test pozytywny 3 dni wychodzil az potem byly slabe kreski wiec ju negatywne . wiec pora sie kochac ;-) i dac nowa partie plemniczkow ;-)

ael no malowanie ja sie zadko maluje bo mi to nie wychodzi jakos nie umiem siostramnie na imprezy maluje imieninki urodzinki bo ma taki talent ale ja niemam...

no no ale my zdolne fifka pomylilysmy osoby ;-) wybacz nam mijenka ;-) mili zdjecie bylo wczoraj wieczorkiem fifki ;-) jak cio ;-)

Macie dobre sposoby na pozbycie się kataru? Albo chociaż żeby spokojnie przeżyć samotną noc? Przy mężu jakoś mi łatwiej znosi się choroby :)

hehehe wiedziałam, że czasem zapominam, co mówiłam 10min temu ale, żeby aż tak mnie wkręcać?? :-D

Atanku wybaczam;-)

zafasolkuję jeżeli druga kreska jest ale jest słabsza to poziom hormonu zaczyna spadać:tak:

no my to zdolne jestesmy ;-) nie mijenka ;-) a ja odkrylam ze suszona kielbaske moge zjesc ;-) bo to jedyne z wedlin co mnie nie odrzuca ale sluchalam sie was i zjadlam dzisiaj troche kurczaka ;-) ale zeby to dobre bylo to nie powiem ...
a mi brzuszek spowrotem rosnie najpierw schudlam a teraz tyje ...

lovka no wiec ja na przeziembienie od lekqarki dostalam lekarstwa heomapatyczne ale na katar mam buderhin bo podobno wolno bo jest wziewny bo kropelek nie wolno!!! a mi na katar najlepiej herbata z cytryna i spanie pomaga bo wtedy najmnij smarkam.,,

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry