reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

hehe chyba w weekend ugotuje bigos bo mi narobilyscie smaka:p wlasnie sobie czytam opinie o swoim panu zagladaczu hihi hmm jak narazie jedno slowo krytyki :p przy porodzie:)

reklama
ahia a ty lovka na kiedy masz termin porodu i kiedy ostatnia @ bo sie zgubilam ;-P
ja mam na 21 luty a miesiaczke mialam 18 maja. wiec mamy 13 tydz i 5 dzien ;-)

magenta jedno słowo krytyki, na ile pozytywów?
Atan @ miałam 22 maja i to termin by wychodził na 26 lutego, ale u lekarza ciąża jest starsza o prawie 3 tyg.

Ostatnia edycja:
40 pozytywnych i 1 nie:p ale ja i tak go kocham a ta jedna niezadowolna kobietka twierdzi ze nie mily itp bo nie zaplacila za porod i takie tam ale fakt faktem mam chyba juz 4 znajome ktorym prowadzil ciaze zagrozone itp i urodzily zdrowe dzieci jest oddany temu co robi i kazdej kobietce go moge polecic bo jest tego godzien. jedyny minus trzeba go poprosic o usg i badanie piersi bo on wychodzi z zalozenia ze im mniej robi usg czasie ciazy tym lepiej dla maluszka i mamy:) np jedna opinia o nim..

Całą ciążę chodziłam do innego lekarza, na dr Stoińskiego trafiłam dopiero gdy odbierał poród mojej martwej już córeczki. Pan doktor bardzo mi pomógł, to była moja pierwsza ciąża i świadomość, że rodzę moją córeczkę, która jest aniołkiem, odbierała mi siły, żeby to przetrwać. Na szczęście pan doktor i jak i cały personel pomogli mi niesamowicie, za co jestem im wdzięczna i nie mam teraz uprzedzeń do kolejnych porodów. Od roku jestem już pacjentką doktora Stoińskiego i cieszę się, że trafiłam właśnie na niego.

hejka;)
sorry za offtop ale potrzebuje waszej pomocy
robimy sobie cykliczne imprezy z moja ekipa, szwagier i jeszcze jeden kolega sa Dj a wiec zapewniaja sprzet i muze, wynajmujemy cale pietro lokalu, zbiera sie ekipa znajomych i znajomi biora jeszcze swoich znajomych takze bedzie sporo osob, ok 60-70...
dotychczas to byly normalne imprezy, tym razem wymyslili "kicz party"...
szukam pomyslow, pomozcie :))

Witam Kobitki :)

Odcięło mnie od was po powrocie od rodziców bo jakiś pacan kilka domów wcześniej postanowił sobie wtyczkę wyłączyć :/
Grzybobranie średnie niestety wczoraj było całe dwie kurki znalazłam więc raczej jajecznicy nie będzie, dziś teściu poszedł zobaczymy co przyniesie, bo ja to same zieleniatki, pomijając ile sztanów było biorę w rękę zadowolona odwracam go a tu co... sztan :]
Rano mnie brzuchol bolał teraz nic a nic temperatura z 37,1 spadła dziś do 37,0. Jutro dzień prawdy...

Nie nadrobiłam was niestety za bardzo ale co nieco tak i bezczelnie skopiowałam sobie przepis na babeczki :)
Fifciu Wszystkiego naj naj , a jak chłop podskoczy patelnią go albo co masz pod ręką :*
Dziurko wasza decyzja jest wspaniała :) znam ludzi którzy utworzyli rodzinny dom dziecka, to co chcecie zrobić to coś pięknego :*

A propo kicz party foto znajomych z takiej imprezy ;)
Zobacz załącznik 381614

Ostatnia edycja:
hejka;)
sorry za offtop ale potrzebuje waszej pomocy
robimy sobie cykliczne imprezy z moja ekipa, szwagier i jeszcze jeden kolega sa Dj a wiec zapewniaja sprzet i muze, wynajmujemy cale pietro lokalu, zbiera sie ekipa znajomych i znajomi biora jeszcze swoich znajomych takze bedzie sporo osob, ok 60-70...
dotychczas to byly normalne imprezy, tym razem wymyslili "kicz party"...
szukam pomyslow, pomozcie :))

Nylonowe lata 70', plastic fantastic w zabawnym wydaniu, cekinowy świat :-)

Neciuszka to 3mam kciuki kochana za ciebie:) i oby @ nie przylazl:)) a jak przyjdzie to glowa do gory i myslenie w nastepnym cyklu sie uda:)) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
a ja po pracy poszlam szybko na zakupy i polowy rzeczy zapomnialam kupic do obidu hehe i musze isc drugi raz:p skleroza musze jeszcze troszke domek posprzatac bo balagan jakis mam:p ale lenia mam wiekszego ja juz chce leciec do polski:) na te pare dni.. a ubranko cacy hihi moja siora i jej men przebrali sie za turbodynomena i turbodynomenke:p i zarabiscie wygladali hehe:)

reklama
Milia, na pewno się ułoży. Przecież drugi dobry, prawda?
no tak , drugi-lewy jest ok i to jest moj ratunek...jak sie wyczysci podczas operacji prawy to tez bedzie dobry. dlatego moze dobra jest ta decyzja o laparoskopii.:hmm:

Mila kochana tulę mocno. Biedna Ty taka, nie powiem tak dziwnie natura działa, że tym co nie chcą daje, a tym co chcą nie daje i to jest po prostu niesprawiedliwe.
no niestety Ael...dlatego mnie to troche zdolowalo, ale moze to kolejna przeszkoda, ktora musze przeskoczyc... czuje, ze w koncu wszystko bedzie ok...

dzieki dziewczyny i przepraszam, jezeli teraz jakos mniej bede sie udzielac i gledze wam tylko o moich problemach ale chwilowo tego potrzebuje:sorry:

Neciuszka...&&&&&&& czekam jutra z niecierpliwoscia!!!

Do góry