reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Lovka powiedz jej ,że jeżeli miała w zamiarze Cię urazić to niestety się nie udało jej, bo możesz wysłuchać zdania osoby inteligentnej, i wtedy dałoby Ci to do myślenia,a ,że ona do osób inteligentnych nie należy..I na to niestety jest tylko jedna rada , że ***** nie ruszane nie śmierdzi, dlatego też nie masz zamiaru wdawać się z nią w potyczki słowne, bo mogłabyś ją spalić jednym słowem, ale ***** się nie pali, niestety.

wygwiazdkowane miejsca to gó wno :-)

Lovcia tulę :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ael jestem takiego samego zdania, ale ze względu na wyższe cele (czyli szwagra) nie chcemy tego robić. Ja w ciąży nie chcę się denerwować... Ale jeśli tam pójdziemy do babci u której oni mieszkają, to co mam mówić? :D Ael proszę o przygotowanie gotowych tekstów, jakby mnie pojechała! ;) Hihihi lepiej się zamkną i skwitować to krótkim zdaniem "Nie będę się zniżać do Twojego poziomu" czy pojechać łaciną podwórkową! Ja mam ten problem, że jak się z kimś kłócę to nerwy wychodzą mi płaczem. No i co, zacznę ją jechać i nagle się poryczę?! To wstyd! :D

Wiesz ostatnio czytałam piekielnych.pl a jestem miłośniczką tego portalu. Rzadko sama tekstami rzucam, bo mam w nawyku mówienia czegoś co może zranić. No i na tym portalu czytałam wczoraj historię o pewnym dziadku co pod czyimś balkonem dokarmiał psa, a właścicielka się wściekła, potem niby do kłótni męża wysłała, co kłócić się nie chciał. I dziadek walnął świetny tekst do męża. "Przepraszam a pana żona z jakiego jaja się wykluła? - Słucham?? - No bo wie pan, takiej gadziny to ja w życiu na oczy nie widziałem".
Tekst mnie równo rozwalił i nie omieszkam kiedyś go przerobić i używać :p
Poza tym przy następnej kłótni, spróbuj powstrzymać łzy i powiedz jej, że jest jak mucha, brzęczy to bez sensu, lata koło gówna a nic ciekawego do życia nie wnosi. I dosłownie szwagrowi przy niej mów, "stary współczuje Ci połowicy, bo nie dość że taka choleryczka to jeszcze ta brzydsza połowa". A przy tym cała otoczka olewki z waszej strony. Zobaczysz sama, dopiekanie na zabawny sposób takim osobom jest cholernie satysfakcjonujący a po jakimś czasie sama będziesz na cito wiedziała co odpowiedzieć.

Inne teksty, jak palnie coś wyjątkowo głupiego mając przy tym przekonanie, że to prawda odpowiedz, "no wiesz palnęłaś jak łysy grzywką o kant kuli" albo "no patrz, to mózg ma bo gada!" albo "wykupiłam Ci wycieczkę, dostaniesz ode mnie bilet w jedną stronę do Lubiąża, odnajdziesz tam ludzi Twojego pokroju".
A jak następnym razem znów nazwie Cię pizdą, nie baw się z nią tylko odpowiedz "wiesz co zostałabym i pogadała, ale uważam że miejsce kurew takich ja ty jest pod latarnią".

Aaaa przypomniał mi mój jak mu opowiedziałam co u Ciebie się dzieje ze szwagierką, nazwie Cię jakimiś niewybrednymi epitetami typu dziwka, ku...et odpowiedz "Oooo fajnie masz na imię. Ja jestem Ala!"

Ostatnia edycja:
Szwagrowi chyba oszczędzę tego, bo on za nią w ogień pójdzie :p Nasza przyszła szwagierka też jej nie znosi :p Ale ona się nie wtrąca, bo nie w rodzinie :D

Ael a teksty zajeb***ste:p Masz coś jeszcze w zanadrzu? ;p

no nareszcie was nadrobilma i pewnie nikogo juz nie bedzie:)
zaczne od fifki kochana to przejsciowy kryzys ja juz tez nie raz tak myslalam jak ty odchodze ble ble ble... ale jak do tej pory tego nie uczynilam wiem ze w nerwach i calej takiej napietej atmosferze ze sie czujesz potrzebujesz wsparcia wygadania sie itp a facet hmm olewka:/ ja z moim to przerabilam i kiedys AeIreda mi napisala podobnie jak tobie ze mam olac i niech poczuje jak to jest gwarantuje skuteczna metoda:p a pozniej tylko powiedzialam bol za bol slowo za slowo i tak zostalo do teraz i odpukac tfu tfu jest ok nawet nabralam troche dystansu na pewne sytuacji i je olewam:p
Lovka- ja na twoim miejscu roznie zachowala sie tak jak dziewczyny mowie tylko czesc i dowiedzenia :p przyjdzie czas ze ona sie wkoncu dowie ze nikt jej nie lubi i zaboli ja ta nie powinna obrazac ciebie ani twojego meza to cios ponizej pasa a swojemu szwagrowi powiedz ze nie chcesz go urazic ani nic ze bardzo go lubisz ale jego kobiety nie cierpisz bo jest beszczelna urazila was itp tez inaczej bedzie na to patrzyl i moze troszke tez jej da do zrozumienia ze postepuje zle
teraz nie pamietam ale ktoras z was pisala o eno i ze z jajnikiem jednym nie zabardzo kochana pamietaj jest jeszcze drugi i lekarze napewno ci pomoga a ja mocno trzymam za ciebie kciuki i zycze szybkeij fasolki
Atan- kochana hehe nie musisz mi dziekowac wystarczy ze mi wybaczysz ze ostatnio nie znalazlam dla ciebie czasu jak bylam w PL:))) hihi ale trafilam z ta zyrafka:)

A no i bym zapomniala Sil przepiekny brzusio ale wam zazdroszcze hhh ciekawe kiedy ja sie w koncu doczekam swojego bobaska

magenta w szwagrze problem jest to, że jest ogromnym pantoflem! I nie ma odwagi się zbuntować. Ona doskonale wie, że nikt jej nie lubi!!! i nie zmienia się... Nie wiem co trzeba zrobić, żeby jej się oczy otworzyły...

hehe lovka pacnac w leb:p albo zapalki jej wsadz:p AeI ma dobre teksty i nie daj sie ponizyc do jej poziomu badz gora i nie placz ja mam podobnie jak sie mocno zdenerwuje to placze ale dopiero pozniej najpierw nachodzi mnie napad zlosci i krzykow i wtedy nie panuje nad soba a potem beksa:p

AeI- kochana mam do ciebie pytanie bo ty bardziej obcykana jestes niz ja w te klocki:) moje pytanko brzmi czy swoje hormonki moge zbadac w jednym dniu i w trakcie @?? bo teraz jade do polski i bede miala gdzies 2-3 dzien@ no chyba ze jakis cud by sie ziscil i pojawila by sie fasolinka:) no i tarczyce ??? bo pamietam ze hormony badalam na poczatku cyklu i potem jakos pozniej ale teraz tak nie dam rady bo bym musiala caly miesiac byc w polsce

Szwagrowi chyba oszczędzę tego, bo on za nią w ogień pójdzie :p Nasza przyszła szwagierka też jej nie znosi :p Ale ona się nie wtrąca, bo nie w rodzinie :D

Ael a teksty zajeb***ste:p Masz coś jeszcze w zanadrzu? ;p

Kochanie Twój szwagier DOSKONALE sobie zdaje sprawę z tego jaka jest jego żona, ale nic nie powie. Taki po prostu syndrom, potem nie zdziwcie się jeśli zacznie za często do kieliszka zaglądać. Przywiązał się do niej jak wierna psina do złego człowieka, a nie mając nikogo innego będzie się trzymać mimo wielu wad.
Prawda jest też taka, że jeśli on będzie od was słyszał to co wy mówicie na jej temat, oraz jak do niej mówicie, po jakimś czasie i on sam nie wytrzyma. A jak już zobaczy, że nikt do nich nie dzwoni, nie odwiedza etc to sam zacznie coś robić.

A z tekstów - "ile siedziałaś na solarce, bo kompletnie mózg Ci wyparował", (tekst mojego lubego, trochę po bandzie, ale... :-D) "Gdybyś miała dzieci to byś zapisała się z nimi do przedszkola, to może byś się coś nauczyła", "naukowcy muszę Cię odkryć bo niemożliwym jest by człowiek mógł żyć bez mózgu", "naukowcy kiedyś robili eksperyment, chcąc pokazać jak wygląda menda (to delikatne określenie), ale potem zapomnieli zabić", "widzę, ze kosmici Cię porwali ale chyba szybko oddali, cóż nie dziwię się, to groziłoby zagładą ich świata".
Ja sobie przypomnimy z lubym jakieś teksty to napiszę.

Magenta jakie hormony, bo tarczycę i ft możesz robić w dowolnym dniu. Testosteron, DHEA SO4 oraz 17 OH progesteron -najlepiej robic w 2-3 dniu cyklu, z rana na czczo.

Ostatnia edycja:
ah ah magenta ;-) bez prezentu bym ci wybaczyla ;-) wystarczylo by slowo przepraszam ;-) ale trafilas z ta żyrafka jak nic ;-)
ja jestem ale u rodzicow i nie mam caly czas kompa przed soba ;-) wiec raz do czasu wchodze ;-) bede na dluzej wieczorkiem jak wroce do domku;-)

a specjalnie dla ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;-)

reklama
dziekuje za fluidki przydadza sie:) i kciuki hihi za "nie" nadchodzaca @ hihi
a dzis strasznie mnie ciagnie podbrzusze cos zakluje od czasu do czasu jajnik ale nawet sie nie nakrecam na fasolke bo potem tylko mi schizy wchodza mam nadzieje ze ubranko bedzie dobre na maluszka :) bo wzielam taki rozmiar typowo noworodkowy a kumpeli chyba tez wezme taki sam bo za 3 miesiace juz rodzi

AeI dziekuje kochana:)) wlasnie o to mi chodzilo:) buziaki:*** za pomoc i dla Wiktorka tez:)

Ostatnia edycja:
Do góry